- Konu Sahibi Halikarnas
-
Aptal olmak icin sarisin olmak gerekmiyorkimirmirmirmir
Mehmetali de aptal ama sarisin deyil
tatlım benim merak ettiğim çok şey var...
programın adı mesela; neden 50 Sarışın:uhm: neden 50 kadın değilCADIARZU neden 50 esmer değilfisfisfisneden 50 kumral veya 50 kızıl değil de 50 sarışınkötükedihüso
vee neden 1 erkek yarışmacıya 50 tane Sarışın Kadın -tatlicadiarzu-
veeee "önyargı" derken neyi kastediyorlar:uhm:
tatlım benim merak ettiğim çok şey var...
programın adı mesela; neden 50 Sarışın:uhm: neden 50 kadın değilCADIARZU neden 50 esmer değilfisfisfisneden 50 kumral veya 50 kızıl değil de 50 sarışınkötükedihüso
vee neden 1 erkek yarışmacıya 50 tane Sarışın Kadın -tatlicadiarzu-
veeee "önyargı" derken neyi kastediyorlar:uhm:
evet arkadaşlar bu yarışma programını nasıl buluyorsunuz?
formatı beğeniyormusunuz?
yarışmanın adı neden 50 sarışın? neden 50 kadın veya 50 esmer veya 50 kumral veya 50 kızıl değil de neden 50 sarışın dersiniz?
programın reklamında kullanılan "50 güzel sarışın kadın haklarındaki önyargıyı" cümlesinde ki önyargı nedir?
birinci cvp: hayır
ikincisi aptal sarışın kavramı için...sahte sarışınlar ordusu...
üçüncüsü önyargı bütün kadınlar aptal görünse de akıllıdır...bunu ispatlıyolar kızlar sonuçta dimi...kaydirigubbakcemile5
ben seyretmiyorum cünkü begenmedim görsel 50 sarisini koymuslar oraya bacak gögüs shov yapiyolar bol bol masallah esiminde seyretmesini istemem cok sarisin görmek istiyosa kana kana doya doya bana bakmasi yeterlikaydirigubbakcemile3:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 aptal sarışın derler ama benim gibi zeki sarışınları unutup söylerler bu lafıdelikafadulden
yarışmadan haberim yok atasözlerimizde sarışın adı var esmerin tadı var desede
bence erkeklerin genelinde sarışın kadınlara karşı bir zaaf var yarışmanın
reyting kaygısıyla böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum
Barçmanım katılımın için çok teşekkürlera.s.
sen dünyanın en zeki kadınlarından birisidir:enbuyukkk:
zeki insan kendiyle dalga geçebilir, tüm komplekslerini aşmıştır ve sevgisini göstermekten utanmaz....veee sen bunların hepsine sahipsinŞeniz
''Aptal Sarışın'' sözünün dogru olmadıgını ortaya cıkarmaya calısan bir grup ''Aptal Sarışın'' sözünün destekleyicisi.İlk önce o sarısınlara(Bi coguda çakma sarısın zaten) aptalca davranmaları soylenmıs muhtemelen sonrasında da yo yooo bu boyle degıl aslında çıkmazının dolu oldugu bır yarısma.O sorular baska bir formatta baska ısım altında olsa belkıde gercekden bılgı yarısması olarak gorulebılır ama altında yatan bu aptal sarısın zıhnıyetı yuzunden de hıcbır kategorıye sokamadıgım bır program.
Yarısmayı sadece gelen mısafırım hiçbir hafta kacırmadıgı ıcın onlarla ızlemek zorunda kaldım ?
Aslında ilk duydugumda sunucuyu belden asagı esprılerıyle tanıdıgımız ıcın,hıc mı akıl yok bu kızlarda dıye düşünmüştüm... Kendılerını ele güne rezıl edecekler demiştim...Zaten bırını kovmakla rezıl etmıstı bıle sunucusu...
Ve de 50 sarısın olarak duydugumda özellıkle sarısın olmalarını(ne kadar cakma da olsa) hani piyasada aptal sarısın imajı vardır ya afedersınız,onu egale etmek ıcın herhalde diye yorumladım,çünkü sorulan sorular bana pek abzürd gelmedı acıkcası..
Güncel,tarihi..vs sorular...
Ama sırf programın reytıngı tavan yapsın dıye,göğüs dekolteler,super mını elbıseler,yüzler boya küpü,görsel showlar..vs olayı programı bıraz amacı dışına cıkarıyor...
İzleyen kişileri soruları düşündürmeye değilde oradakı hatunların albenisine yöneltmeye calısıyorlar...
kaydirigubbakcemile3 aptal sarışın derler ama benim gibi zeki sarışınları unutup söylerler bu lafıdelikafadulden
yarışmadan haberim yok atasözlerimizde sarışın adı var esmerin tadı var desede
bence erkeklerin genelinde sarışın kadınlara karşı bir zaaf var yarışmanın
reyting kaygısıyla böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum
tatlım ben yarı çakmayım bu durumda ne oluyorumCADIARZU yarım akıllı mı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?