- Konu Sahibi Halikarnas
-
Sarduşum bunların içinde evli olan bayanlarda var hiç birinin genel kültürü bile yok.
Sadece dekolte giyip çıkan hanımlar yazık ya.
Dün 2 kere yazdım bu topiğe ama sitedeki sorun yüzünden mesajlar gitmedi..
Şimdi; bu yarışmanın aslında sarışınlara gizliden bir gönderme yaptığını düşünüyorum..
Yani aptal sarışın imajı vardır ya, bu yarışmanın da buna benzer bir düşünce ile '' sarışınlardan da, az olsa da zeki olanlar çıkabilir, kültürlü çıkabilir, soruları doğru bilenler olabilir'' gibi bir imaj verdiğini düşünüyorum..
Neden sarışın?
Neden 50 sarışın?
Neden 1 erkek, 50 sarışın?
1 erkek, 50 sarışına mı bedel? vs vs gibi sorular geliyor insanın aklına..
Ben 1 kere izledim pek zevk almadım yarışmadan..
Her lafa gülen sarışın kadınlar.
A desen başlıyorlar kikikiki, B desen ahahah kikiki..
Yani kadınlar da ''sarışınlar evet biraz saf olur'' sözünü desteklemek için önceden programlanmışlar sanki..
hoppa sarışın ,
şen şakrak sarışın ,
bol meme-bacak-endam sergileyecek sarışın,
kahkaha atsın yeter anlamlı bir şey söylemese de olur...
diyen yurdum erkeğine :sm_cool:
alın size 50 tane gözünüz doysun , hadi şimdi bizi izleyin diye yapılmış bi şey sırnaşık şey
O yarışmayı bende bir kez izledim oda 10 dkaika falan sürmüştür.
Çünkü onların o bencilliklerine ve sanki bir elinde ayna cımbız misali gülmelerine sinirlerim dah afazla dayanamadı.
Ve bunların aptallıklarının ve kültürsülüklerinin sanki programla ilişkisi varmış gibi düşünüyorum.
Çünkü hangi kadın kültürsüz olabilirki. Ve hangi cahil kadın böyle bir programda kendini 70 milyona rezil etmeyi göz önüne alsınki.
Ha 50 sarışın ada gelince. Lütfen kimse alınıpda bana cvp yazmasın.
Hani sarışılar aptal olur diyolar ya. Bu kanıyı sanki kanıtlamak için yapılmış bir program.
Hoş onlarda güzel kanıtlayabiliyorlar...
Ayrıca bu tür programları cok geeksiz ve luzumsuz buluyorum.
Örf ve adetlerimizi dahada gündemde tutulcagı programalr yapılsa. Veya ülkemizin tanıtımı.
Yada başka ülkelerin tanıtımına dair programlar yapılsa daha verimli olur.
İlla ekran karşısında onun bunun aptal olmasını sağlamak yada kültürsüzlüğünü sergiletmek neden ki:mymeka:
Bu yarismayi hic izlemedim
Cevap veriyorum: sarisinlar genel kültür sifir, sadece makaj moda ve zengin koca pesinde diye almanyadada böyle bir görüs var.
Ama bunun nekadar yanlis ve önyargili oldugunuda herkes biliyor.
Misal benim sinifta almanyada oldugum icin -tatlicadiarzu-bisürü sarisin var.
bir kiz var giyimine makajina acayipp düskün, vede malesef cok aptal, bi sarisin var normal giyinir makay yok denecek kadar az öbürü gibi aptalca konusmaz.....
Diyecegim oki aptalligin sac rengiyle alakasi yok kisinin kendi yapisiyla alakali ister esmer ister kizil ister kumral
sirf reyting amacli acik sacik giyiniyorlar, belkide masus aptal sarisini oynuyorlar :uhm:
canım benim katılımın için teşekkürlera.s.
yani sen "toplum da yaygın olarak "aptal ve seksi sarışın" diye yanlış bilinen bir önyargı var ve bu önyargıdan maddi kazanç elde etmeye çalışan bir program" mı diyorsun 50 sarışın için?
Evet canim aynen onu diyorum, cok gereksiz sacma bi program, bizim türk insanin coguda böyle programlara inandiklari icin , bu önyargi dahada insanlarin beynine kazinicak CADIARZU hic gerek yok:mymeka:
önyargı zaten var ve bu yanlış önyargı programla beyinlere "aptal seksi sarışın imajı" kazınacak mı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?