Mehmet ali erbil'le 50 sarışın

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
50 güzel sarışın kadın haklarındaki önyargıyı yerle bir etmek için erkek yarışmacının karşısına geçiyor. Yarışmacının bilgili olması yetmiyor, sarışınların neyi bilip neyi bilemiyeceğini de tahmin etmesi gerekiyor.

Önyargılar doğru çıkacak mı? Evdeki hesap çarşıya uyacak mı? Büyük ödülü erkek yarışmacı mı alacak, sarışınlar mı paylaşacak?

------------------------

arkadaşlar yukarıda ki tanıtım yazısını kanalın web sitesinden aldım...

evet 50 sarışın yarışması hakkında neler diyeceksiniz doğrusu çok merak ediyoruma.s.

evet arkadaşlar bu yarışma programını nasıl buluyorsunuz?

formatı beğeniyormusunuz?

yarışmanın adı neden 50 sarışın? neden 50 kadın veya 50 esmer veya 50 kumral veya 50 kızıl değil de neden 50 sarışın dersiniz?

programın reklamında kullanılan "50 güzel sarışın kadın haklarındaki önyargıyı" cümlesinde ki önyargı nedir?

ben o bahsi gecen yarisma programini,tesadufen gordum ve birazcik izledim,aman Allahim nerden bulmuslar o kadar salaklari,kendilerini rezil etme yarisina girmisler resmen,,:1shok:,bi kadin kendini daha ne kadar asagilayabilir acaba,pes dogrusu,hem onlara hem ailelerine,
biseyide cok merak ediyorum,bu kisiler sokaga nasi cikacaklar birdaha,:1ninca:

yazik,hayatin yanlizca,makyaj malzemelerinde,giyimden kusamdan,gezmekten,ibaret oldugunu sanan bunlar gibi nice kisiler var,,

ben ne insanlar gordum ,ustunde elbise olmayan
ben ne elbiseler gordum ,icinde insan olmiyan, bunuda yazmadan gecemezdim,,

sardunyacim,tesekkur ederim canim,,,Şeniz
ancak tesrif edebildim,ama sebebini biliyosun zatenyerimseniben

hoppa sarışın ,
şen şakrak sarışın ,
bol meme-bacak-endam sergileyecek sarışın,
kahkaha atsın yeter anlamlı bir şey söylemese de olur...

diyen yurdum erkeğine :sm_cool:

alın size 50 tane gözünüz doysun , hadi şimdi bizi izleyin diye yapılmış bi şey sırnaşık şey

Sarduşum bunların içinde evli olan bayanlarda var hiç birinin genel kültürü bile yok.
Sadece dekolte giyip çıkan hanımlar yazık ya.

tatlım benim merak ettiğim çok şey var...

programın adı mesela; neden 50 Sarışın:uhm: neden 50 kadın değilCADIARZU neden 50 esmer değilfisfisfisneden 50 kumral veya 50 kızıl değil de 50 sarışınkötükedihüso

vee neden 1 erkek yarışmacıya 50 tane Sarışın Kadın -tatlicadiarzu-

veeee "önyargı" derken neyi kastediyorlar:uhm:

çok saçma abuk sabuk bir yarışmaa.süprizzzzz
sırıt, herşeye gül yeter, teşhir edici giyinerek ilgi toplmaya çalışıyorlar :smiley-cool:
tam mehmet ali erbillik bir yarılma kötükedihüso

Dün 2 kere yazdım bu topiğe ama sitedeki sorun yüzünden mesajlar gitmedi..

Şimdi; bu yarışmanın aslında sarışınlara gizliden bir gönderme yaptığını düşünüyorum..

Yani aptal sarışın imajı vardır ya, bu yarışmanın da buna benzer bir düşünce ile '' sarışınlardan da, az olsa da zeki olanlar çıkabilir, kültürlü çıkabilir,çıkmaz da hani çıkarsa izleyin işte eğlenin biraz,'' gibi bir imaj verdiğini düşünüyorum..

Neden sarışın?
Neden 50 sarışın?
Neden 1 erkek, 50 sarışın?
1 erkek, 50 sarışına mı bedel? vs vs gibi sorular geliyor insanın aklına..

Ben 1 kere izledim pek zevk almadım yarışmadan..

Her lafa gülen sarışın kadınlar.
A desen başlıyorlar kikikiki, B desen ahahah kikiki..

Yani kadınlar da ''sarışınlar evet biraz saf olur'' sözünü desteklemek için önceden programlanmışlar sanki..

denizcim çok teşekkürler...

peki gittikçe artarak dekolte giyinmeleri, süper miniler, neredeyse uçlarına kadar açık göğüs dekolteleri, abartılı makyajları, sürekli olarak dans etmeleri....CADIARZU

bunlar ne demek oluyor...bunlar için ne düşünüyorsun...çünkü bu bir bilgi yarışması?

katılımın için çok teşekkürler canıma.s.

peki bütün bunları göstermek için bilgi yarışmasına ne gerek vardı:uhm:

dans show programı gibi program yeterli olmazmıydıyerimseniben

1 taşla 2 kuş vurmak istemiş olabilirler mi dersinCADIARZU

üstelik 50 sarışın kadına tek 1 erkek yarışmacı neden:bbo:

O yarışmayı bende bir kez izledim oda 10 dkaika falan sürmüştür.
Çünkü onların o bencilliklerine ve sanki bir elinde ayna cımbız misali gülmelerine sinirlerim dah afazla dayanamadı.
Ve bunların aptallıklarının ve kültürsülüklerinin sanki programla ilişkisi varmış gibi düşünüyorum.
Çünkü hangi kadın kültürsüz olabilirki. Ve hangi cahil kadın böyle bir programda kendini 70 milyona rezil etmeyi göz önüne alsınki.

Ha 50 sarışın ada gelince. Lütfen kimse alınıpda bana cvp yazmasın.
Hani sarışılar aptal olur diyolar ya. Bu kanıyı sanki kanıtlamak için yapılmış bir program.
Hoş onlarda güzel kanıtlayabiliyorlar...

Ayrıca bu tür programları cok geeksiz ve luzumsuz buluyorum.
Örf ve adetlerimizi dahada gündemde tutulcagı programalr yapılsa. Veya ülkemizin tanıtımı.
Yada başka ülkelerin tanıtımına dair programlar yapılsa daha verimli olur.
İlla ekran karşısında onun bunun aptal olmasını sağlamak yada kültürsüzlüğünü sergiletmek neden ki:mymeka:

Bu yarismayi hic izlemedim
Cevap veriyorum: sarisinlar genel kültür sifir, sadece makaj moda ve zengin koca pesinde diye almanyadada böyle bir görüs var.

Ama bunun nekadar yanlis ve önyargili oldugunuda herkes biliyor.
Misal benim sinifta almanyada oldugum icin -tatlicadiarzu-bisürü sarisin var.
bir kiz var giyimine makajina acayipp düskün, vede malesef cok aptal, bi sarisin var normal giyinir makay yok denecek kadar az öbürü gibi aptalca konusmaz.....

Diyecegim oki aptalligin sac rengiyle alakasi yok kisinin kendi yapisiyla alakali ister esmer ister kizil ister kumral

sirf reyting amacli acik sacik giyiniyorlar, belkide masus aptal sarisini oynuyorlar :uhm:

katılımın için çok teşekkür ederima.s.

ben programı izledim arkadaşlar...oturdum baştan sona 1 kez olsun izledim...

adı ilgimi çok çektiği için izledim...

nedir bu programın formatı? vermek istediği mesaj nedir? ne yapmaya çalışılıyor diye merak ettim ve izledim...

canım benim katılımın için teşekkürlera.s.

yani sen "toplum da yaygın olarak "aptal ve seksi sarışın" diye yanlış bilinen bir önyargı var ve bu önyargıdan maddi kazanç elde etmeye çalışan bir program" mı diyorsun 50 sarışın için?

Evet canim aynen onu diyorum, cok gereksiz sacma bi program, bizim türk insanin coguda böyle programlara inandiklari icin , bu önyargi dahada insanlarin beynine kazinicak CADIARZU hic gerek yok:mymeka:

Evet canim aynen onu diyorum, cok gereksiz sacma bi program, bizim türk insanin coguda böyle programlara inandiklari icin , bu önyargi dahada insanlarin beynine kazinicak CADIARZU hic gerek yok:mymeka:

önyargı zaten var ve bu yanlış önyargı programla beyinlere "aptal seksi sarışın imajı" kazınacak mı diyorsun

Son düzenleme:
önyargı zaten var ve bu yanlış önyargı programla beyinlere "aptal seksi sarışın imajı" kazınacak mı diyorsun

kazanir evet

burda eskiden cogu önyargiliydi, bunu yavas yavas asiyorlar

ama türkiye neden ileri gidicegine geriye gitmeyi cabalaiyor onu anlamadim, tv ler cogu insani etkiler ve yönlendirir.

Sevmiyorum su adami zaten hic, herkesle dalga gecer asagilar:mymeka: zaten hayatinda hic ise yaricak gerekli bi program yapmis deyil, tr ye insanlara ne vermiski

Toplumda sarışın demek , aptal demek ya bazı çevrelere göre... Ne alakaysa..

ışte bu programda da onu ispatlamanın ve 50 sarışın ve bol dekolteli bayanla göz ziyafeti vermenin peşindeler..

Nasılsa artık bayanlar , erkeklerin gözlerine hizmet eden bir cila konumuna getirildi televizyonlarca...

Kadının zekası ,kişiliği , aklı tamamen ikinci plana itildi, kadın seksi bir obje olarak sunuluyor..

Bu düşünceye hizmet eden hiçbir programı da izlemiyorum , izlemicem de..

Trt 1 de "Bir kelime ,Bir işlem" var, bilgi yarışması izlemeyi , bilgilenmeyi çok istersem onu açıyorum..

O programın amacı belli zaten..

Haa bu arada Mehmet Ali Erbil denilen şahsın sunduğu yarışmaların hiçbirini izlemiyorum, onun sululuk ve cıvıtmalarını izlemek sinirlerimiz hoplatıyor...

ordakilerin %80 i zaten çakma sarışın
ve genelde o aptal sarışın şeklinde olan kişilerde çakma oluyor boyadan ibaret yani aptal insan kumralda sarışında esmerde her şekilde aptaldır
programda içlerinde kafası çalışanlarda var ama çoğunluk bu aptal sarışın damgasını ispatlar gibi aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…