mehmet ali akman a gidenler

hndn hndn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
8
3
16
34
İstanbul
Merhaba .

Fulyada mehmet ali akman hastasi olanlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Nasil bir dr

Asilama yada tup bebek yaptirip sonuc alanlar

Kacinci denemenizde pozitif sonuc aldiniz

Sorununuz neydi

kımse yok mu Mehmet alı akman a gıdennn
merhaba ben mehmet ali akman ın hastasıyım, kendisinden çok memnunum çok ilgili ve işinde çok iyi bir dr
sayesinde şuan hamileyim ve 5ci ayıma girmek üzereyim.
kesinlikle tavsiye ederim, çekinmeden herşeyi sorabiliyorsun ve her aşamada bizzat kendisi ilgileniyor,ben gebelik sürecindede ona devam ediyorum :)

Merhaba bende Mehmet ali beyin hastasiydim ilk denemede ikizdi bir düşük oldu (zaten doktor demişti düşer biri gelişmemişti)bende miyim vardı esimde sperm ileri hareket dusuk tu ama bize dediler normal yıldan olur ben beklemek istemedim yurt dışında olduğum için turkiyedeki zamanım yoktu tüp bebekle bir oğlum var

bızde ılk ctlatma tedavısıyle başladık Mehmet beye daha sonra asılama oldu. ama gebelik oluşmadı. ben asılama sırasında fazla duygulanındca sana bır daha asılama yapmam dedı. 6 ay sonra gel tup bebek yapalım dedı. ama fıyat konuşmadık. bırde bızım sorunumuz yok sebepsız. yasım 29. tup bebek ıcın bıraz daha beklemeli mıyım sızce? bu arada 5 yıldır evlıyım bu agostos ta 2 yıl olucak çocuk ıcın ugrasalı

Seninle durumumuz aynı sanırım, bende 5 senelik evliydim ve 2 senedir çocuk düşünüyorduk ve hiçbir sorun görünmüyordu eğer karar verdiysen bence bekleme, ben daha fazla bekleyip zaman kaybetmek istemedim ve tüp bebek tedavisine geçtim. Mehmet ali bey sayesinde şuan hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…