mehabalar, ben kayra berk...

canım maşallah hepsinde ayrı ayrı tatlı çıkmış, Allahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bütün meleklerimize....

benim bebeklik:-))) resimlerimi sevdiğiniz için çok mutlu oldum teyzelerim. tüm kardeşlerimin gözlerinden öperim. o resimlerimden sonra ben çoooooook büyüdüm. kocaman adam oldum. artık annem beni desteklediğinde oturabiliyorum. oturmak çok güzelmiş siz büyükler bütün gün neden oturuyorsunuz anladım şimdi:) bu arada mükemmel bir sesim olduğunu keşfettim. bol bol çığlık atarak komşuları sesimden mahrum bırakmamaya çalışıyorum.

büyüklerin yedikleri şeylerin tatlarına bakıyorum. bazıları çok kötü annem neden ısrarla o kötü sebze çorbası denen şeyi yedirmeye çalışıyor anlamıyorum. galiba beni o kadar sevmiyor. kendi yemediği şeyleri bana veriyor. masada onun yediklerine bakıp ağzımı şapırdatıyorum. çoğundan bana vermiyor:KK43:

gezmeyi çok seviyorum. bazen kucakta bazende arabama binip annemle geziyoruz herkez beni çok seviyor sanırım çok yakışıklıyım :). bu gezme olayını çok tuttum. bu sebeple çalışmalarım devam ediyor. dönme olayı tamam. uçak hareketini de çözdüm. sırada popomu öne doğru itmek var , ama henüz başarılı olamadım. ama çabalarım devam ediyor:)
hepinizi kocamaan öpüyorum.

Son düzenleme:
maşallah kuzum sana ilk baştaki resimler bende açlımıyor ama sondakileri gördüm yakışıklı şeyyy yerim senii

X