Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim bebeklik)) resimlerimi sevdiğiniz için çok mutlu oldum teyzelerim. tüm kardeşlerimin gözlerinden öperim. o resimlerimden sonra ben çoooooook büyüdüm. kocaman adam oldum. artık annem beni desteklediğinde oturabiliyorum. oturmak çok güzelmiş siz büyükler bütün gün neden oturuyorsunuz anladım şimdi:) bu arada mükemmel bir sesim olduğunu keşfettim. bol bol çığlık atarak komşuları sesimden mahrum bırakmamaya çalışıyorum. büyüklerin yedikleri şeylerin tatlarına bakıyorum. bazıları çok kötü annem neden ısrarla o kötü sebze çorbası denen şeyi yedirmeye çalışıyor anlamıyorum. galiba beni o kadar sevmiyor. kendi yemediği şeyleri bana veriyor. masada onun yediklerine bakıp ağzımı şapırdatıyorum. çoğundan bana vermiyor gezmeyi çok seviyorum. bazen kucakta bazende arabama binip annemle geziyoruz herkez beni çok seviyor sanırım çok yakışıklıyım :). bu gezme olayını çok tuttum. bu sebeple çalışmalarım devam ediyor. dönme olayı tamam. uçak hareketini de çözdüm. sırada popomu öne doğru itmek var , ama henüz başarılı olamadım. ama çabalarım devam ediyor:) hepinizi kocamaan öpüyorum.