- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 45
merhaba teyzelerim, benim adım kayra berk,yukarıdaki resmim 25 mart 2009 sabahı doğduktan sonra beni yıkayıp odaya getirdiklerinde çekilmiş resmim. hatırlıyorum da o kadar yorgundum ki hep uyumak istiyordum. ama birsürü adamlar kadınlar hep beni kucaklarına almaya sevmeye uyandırmaya çalışıyorlardı. off off bırakmadılar ki rahat rahatuyuyayım.
yukarıdaki resmim, ilk eve geldiğimizde çekildi.hala çok uykum var. arada bir acıkıp ağlıyorum. hala çooook uykum var. saralık olmuşum ama annemin henüz haberi yok. çok uykum olduğunu söylemişmiydim?
burda ise tam 38 günlük oldum. artık annemi ve babamı tanıyorum,onları görünce gülücükler yapıyorum. acıktığımda, altımı kirlettiğimde ve huysuzluk yapacağım zamanlar farklı farklı ağlıyorum. ve kısa süreli de olsa kafamı dik tutabiliyorum kaydirigubbakcemile2
ama hala yüz üstü yatmayı sevmiyorum. annem yatırırsa hemen ağlıyorum. bana kıyamayıp gelip beni kurtarıyor.kaydirigubbakcemile3
burda artık 47 günlük oldum. daha az uykum geliyo.. dışarıya çıktığımda ağaçlara uzun uzun bakıyorum. annem beşiğimin üstüne rengarenk oyuncaklar taktı onları görünce heyecanlanıyorum. hele vurunca ses çıkaran bitanesi var annem ona vurunca bi heyecan geliyor vucuduma çırpınıp gülücükler yapıyorum. annem benimle konuşurken "eeee" "aguuu" "gıııı" gibi cevaplar bile veriyorum. büyüdüm artık ben canımmm. daha öğrenecek ne kaldı ki?
teyzelerim bu benim son resmim, artık kocaman adam oldum. gece hiç uyanmadan 5 saat uyuyabiliyorum (keyfim yerinde olduğu geceler). hani size anlattığım beşiğime takılı oyuncağım vardıya artık ona kendim vuruyorum ses çıkınca da çok hoşuma gidiyor. tanımadığım biri geldiğinde çok ilgimi çekiyor.uzun uzun onu inceliyorum. annemle hep konuşuyoruz, konuşma işini epey ilerlettim canım:). ayrıca yüz üstü yatınca kafamı kaldırabiliyorum artık. annemin çok dikkatli olması lazım çünkü beni koltukta bıraktığında çırpınarak yer değiştirebiliyorum cok cesurum düşmekten hiç korkmuyorum ama annem çok korktu beni artık hiç yalnız bırakmıyor. bir de ellerimi keşvettim. ne güzel şeylermiş bakmaya doyamıyorum. evirip çevirip ellerimi inceliyorum. çok hoşuma gidiyor..hatta yumruğumu ağzıma sokmaya çalışıyorum son günlerde ama olmuyor bir türlü... çalışmalarım devam ediyor.
hepinizi çok seviyorum, kardeşlerime selam söylüyorum....kaydirigubbakcemile5
Son düzenleme: