Meğer Muciziler Gerçekmiş

amin hepimize.. benim de dondurulmuşlarım var aynı zamanda toplanıp tutmayan embriolarım vardı.. demekki o kadar a kalite olup tutmamasının sebebi genetiklerinin bozuk olmasıymış dedi.. e dedim ne olacak yavrularım kalsın yenı toplama yapıp genetıge yollıcaz dedı.. büyük araftayım yanı.. inşallah ben de tez zamanda güzel haberlerını beklıyorum

Ptg yaptırmak faydalı olur herhalde bir sonraki için
pgt nın de garantısı yok ya.. bıyopsı alınan yer neresı ıse o gıdıyor teste o kısım saglam ıse bebek saglıksız olabılıyor ..
Allah yardımcımız olsun gercekten, 11tane dondurulmus embrıyo var ama benım cesaretım kalmadı..

evet benımde dondurulmuşlar beklıyor ama durumları ne bılmıyorum ..
pgt ngs ıcınde doktorum onlarında garantısı yok dedı, ıstersem yapar tabı sonuçta para bızden cıkıcak..
bıyopsı ıcın bır kısımından alıp gondeıryoruz dedı o kısım saglıklı gebelıgın bazı kısımları saglıksız olabılıyor dedı..
pgt lı olup kalbı duran, bos gebelık olanlarda cok fazla,
ınan ne dusunecegımı şaşırdım.
hoş şuan hıc transfer bıle dusunemıyorum şu durumu saglıkla atlatmak nasıp olsun da bakalım ılerısı neler olur..
Allahım bızlere ummadık anda saglıklı yavrular versın.amınnn

vallahi kafam karışık bende bir sürü soruyla gittim doktoruma.. o da sen bunları düşünme stres yapma ben senın yerıne dusunmek ıcın varım dedı

vallahi kafam karışık bende bir sürü soruyla gittim doktoruma.. o da sen bunları düşünme stres yapma ben senın yerıne dusunmek ıcın varım dedı
aslında düşünmemek laızım haklı,
Allahım sana en ıyı cıkar yolu seçtırsın ve sonunda yavruna kavus canım benım,
Hayırlı guzel haberlerını beklerım

canım selam
bu cumartesı kan verdım yıne sukur degerım 447ye dusmus..
bu hafta yıne gıdecegım..
ınsallahh sıfırlanır ve tertemız atlatırım süreci

canım selam
bu cumartesı kan verdım yıne sukur degerım 447ye dusmus..
bu hafta yıne gıdecegım..
ınsallahh sıfırlanır ve tertemız atlatırım süreci
Selam canım, çok sevindim, hızlı düşüyor tahminim 2 haftaya kadar sıfırlanır, riskli bir durum yaşıyorsun ama çok düşük bir ihtimal bizim korktuğumuz senaryo aslında. Rabbim sıkıntısız bir şekilde atlatmayı nasip etsin inşallah

Bende baya rahatladık görünce.
İnşallah sifirlanirda biraz kafam rahatlar..
Evet korkulu senaryo geliyo hemen insanın aklına..
Aminnn canım çok sağol inşallah

Maşallah çok duygulandım şuan benimde transferimin 4. Günündeyim lütfen banada dua edermisniz bende sizin gibi çok uğraştım inşallah tutunur

mol gebelikmiş kürtaj oldum
Mor gebelik ne demek ya ben senin eski mesajlarını okudum biraz canım benimde bu 2. Denemem tüp bebekte benimde ilk biyokimyasal gebelik geçirdim 3 embiriyom oluştu bir tanesi işte biyokimyasal oldu diğerleri 2 tane transfer ettiler onlarda tamamen negatif geldi. Şimdi tekrar başladık bu kez emin ve yavaş adımlarla attık, bunkez eşimden hem normal numuden aldılar spremi hemde iğneyle aldılar.Allahın mucizesine bak örnek numuneden olan embriyo 5AA kalitesinden geldi diğerleri 5cb dediler ve bana şuan 5aa kalitedeki embriyo transfer ettiler , transfer öncesi benimde embriyolarım pgt gitti genetik yapıldı çok şükür 3 üde sağlıklı geldi bakalım inşallah bu kez tutunur şuan benimde transferimin 4. Günü sizlerden dua bekliyorum çokkkk meşakkatli bir yol, rabbim emeklerimizi boşa götürmesin ben burda olan olmayanlara namazımda sürekli dua ediyorum elbetteki hiç tanımadığım bir kardeşime de dua ediyorum zebekine sende üzülme gelecek misafir rızkı ile gelirmiş canım sürekli estağfurullah çek bir rahman kapın açılsın sürekli estağfurullah çek rabbim içini kalbini biliyor sadece dua et

allah razı olsun.. ben zaten vazgeçmiştim o esnada gelmişti süprizim.. halavazgeçmiş durumdayım.. çok da üzülmüyrum yıllara boşa emekler beni bu raddeye getirdi..nş kucağına almak da nasip olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…