Meğer Muciziler Gerçekmiş

Ayni durumdayim okuyunca bende acaba bende olurmu birgun falan dedim umut oldu banada bu yazdiklariniz tebrik ederim. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla insaAllah.
Tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun size de inşallah.. benim hiç umudum kalmamıştı biliyor musunuz.. önceleri hep hayal kurardım evladımla ilgili ama son yaşadıklarımdan sonra kendimi zorlasam da kuramaz olmuştum..

InsaAllah onumuzdeki ay tekrar histereskopi olucam T sekli rahimden sonra tekrar transfer olucam hayal kurmakdan vazgecemiyorum en cokta bu stres etkiliyo bizi demekki kafanizda bitirmeniz gerekiyomus belkide cok sevindim bana umut oldunuz Allah razi olsun

Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin ben de yarım rahimliyim

Ne kadar güzel ne kadar umut verici bir mucizeniz var maşallah size surecinize

allah sızden de razı olsun ınsallah tez zamanda evladınıza kavusursunuz.. çok sevındım umut olabılmeme gercekten

Öyle mutlu oldum ki, sizin yazdıklarınız bir parça umut oldu bana. Son iki gündür psikolojim oldukça kötü. Her ay bir sonraki ay kavusurum ümidi ile bekliyorum ama aylar yıllara karışıyor. Bütün hayalleriniz gerçek olur umarım miniğinizle, sağlıkla gelir inşallah

çok teşekkürler ve dilerim ki tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.. o kadar iyi anlıyorum ki sizi, yaptığım gebelik testleri 200ü çok rahat geçmiştir. 10 senenın ardından gerçekten vazgeçmiştim kii geldi

Tebrik ederim Allah bana da nasip etsin dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…