- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 28
-
- Konu Sahibi EvluBayan000
Sordum tabi. Ama cok hastayim gelemiyorum selam soyle demistim. O da hasta oldugumu soylememis keyfi yere gelmiyor imaji vermisSormadın mı kim gelecek diye
İçten pazarlıkllar siz haklı kv haksız diyemiyorum olayı sadece siz anlattığınız için
Sadece kolay gelsin diyeyim
Yaklaşık iki senelik evlilik hayatımda öğrendiğim şey şu ki seni istemeyenlere bal olsan yaranamazsın ben yaranmaya çalışmadım anladım çünkü uğraşmadım kendi işine evine bak hürmet ettiğim kişiler arasında kaynanam son sırada bile değil çok çok sevdiğim 40 el insanlar var ağzından bana karşı dua dökülüyor kıymet vermeyene bende kıymet vermedim bitti gitti eşinle git gel işini falanda yapma tek görüşme oldu bitti kötüde konuşma bu kadar basit ne zaman onlar hakkında konuşmayı bıraktım huzurum yerine geldi şükür.Selam kizlar bu aralar cok sık konu actim ama hergun beklemedigim olaylarla karsilasiyorum canim skliyor. Hani 3 hafta once kayinvalideme misafir gelicekti bende cok hastaydim kaynanamda illa temizlige gel demisti. Bende hastayim gelemem ddm. Normalde her misafirinde olmasa da ònemli misafirlerinde geliyorumdm kayinvalidem de benden habersiz bizim birsuru akrabayi eve davet etmis gelmelerine 2 saat kalada yardima cagirdi gidemedim esimde hastasin diye gòndermedi. Neyse bugun annemi kaynanamlara gelen akrabamizdan birisi aradi annemle samimler dediki kizina cok kirildim kaynansgile gittik yanimiza 5 dk ugramadi dedi kadin hakliydi yasli kadin beklemis. Annemde hastaydi gelemedi falan dedi sonra teli ben aldim kusura bakma teyze cok hastaydim kayinvalideme selam soyle demistim ilettimi ddm. Kadin sok oldu ben seni kaynana sordum cevap bile vermedi hasta oldugunu bile soylemedi dedi. Okadar sok oldumki millete dert te yanmiyor bak bak gelin kendi akrabalarina bile gelmiyor imaji vermis. Normalde yuzume melek gibi duruyir ama isteklerini karsilamadgmda insanlara kendini acindiriyo. Birde inandirici yapilari var etrafta da sevilen insanlar ama. Benim hasta oldugumu gelemedigimi biliyor gelin hasta gelemiyor selami var bile dememis. Soranlsra susmuş. Bu kadin nasil bi kadin anlayamadim naparsa yapsin cogu zaman bana karsi okadar iyi oluyor ki tavir yapamiyorum. Ama kizlarin doldurusu yuzunden bana tavir alir millete kendini acindirir bu huylarini yeni ogrendimndm. Namazli niyazli cok ta duzgun bir kadina benziyor genel olarakta iyi davraniyor ama bazrn iki yuzlu hareketlerini yakaliyorum yakistiramiyorum. Daha dogrusu cok gizemli kaynanam var iyi gorunur sagi solu belli olmaz. Ama insanlara kendini acindirmak nedir ya millete de bu kadin yuzunden kotu gorunmek istemiyorum. Kim bilir daha nasil acindiriyodur. 3 4 gunde gittigimz halde 20 gunde geliyosunx diye yalan yere yemin etti. Herkesede 20 gunde geliyorlar diye soylemis. Millete karsi nasil basa cikicam. Oturdugumz yerde asiri dedikoducu. Tum akrabalarimz cevremizde dedi kodu yayilmasini da istemiyorum
Ben duramiyorum onlar yuzunden esimle arami aciyorum. Esimle aramin iyi olmasi da onlardan geciyor. Kaynanamda akrabalarimla baglantili oldygu icin onlaein kulagina kotu bisey gitmesini istemem. Bende mecburiyetten iyi davraniyorum ama mesafeliyim yineYaklaşık iki senelik evlilik hayatımda öğrendiğim şey şu ki seni istemeyenlere bal olsan yaranamazsın ben yaranmaya çalışmadım anladım çünkü uğraşmadım kendi işine evine bak hürmet ettiğim kişiler arasında kaynanam son sırada bile değil çok çok sevdiğim 40 el insanlar var ağzından bana karşı dua dökülüyor kıymet vermeyene bende kıymet vermedim bitti gitti eşinle git gel işini falanda yapma tek görüşme oldu bitti kötüde konuşma bu kadar basit ne zaman onlar hakkında konuşmayı bıraktım huzurum yerine geldi şükür.
Sen akrabana olan hürmetine hizmetini yap görsünler kimin kötü olduğunu yerinde olsam onun hakkında hep iyi konuşurdum o seni kötüleyincede anlardı herkes kimin ne olduğunu...Ben duramiyorum onlar yuzunden esimle arami aciyorum. Esimle aramin iyi olmasi da onlardan geciyor. Kaynanamda akrabalarimla baglantili oldygu icin onlaein kulagina kotu bisey gitmesini istemem. Bende mecburiyetten iyi davraniyorum ama mesafeliyim yine
Numaralarini anlaynca mecbur dogrulari soyluyorumSen akrabana olan hürmetine hizmetini yap görsünler kimin kötü olduğunu yerinde olsam onun hakkında hep iyi konuşurdum o seni kötüleyincede anlardı herkes kimin ne olduğunu...
Sen doğruyu söyle canım ama kimseye karşı kötüleme sen hep iyi cici ol bırak o göstersin ne olduğunu...Numaralarini anlaynca mecbur dogrulari soyluyorum
Katılıyorum, şahsen haksızlıkla bana yöneltilen eleştirileri haklı hale getirmeye bayılırım.20 günde geliyorlar diyorsa 20 günde gideceksin. Bak o zaman nasıl oluyormuş.
Ben duramiyorum onlar yuzunden esimle arami aciyorum. Esimle aramin iyi olmasi da onlardan geciyor. Kaynanamda akrabalarimla baglantili oldygu icin onlaein kulagina kotu bisey gitmesini istemem. Bende mecburiyetten iyi davraniyorum ama mesafeliyim yine
Dedikodunuzu yaparlarsa yapsınlar kafanıza takmaya bile değmez duymamazlıktan gelin kapınızı örttünüz mü hepsi dışarıda kalır,her duyduğunu her söyleneni kafaya takarsan hasta olursun inan ki.Selam kizlar bu aralar cok sık konu actim ama hergun beklemedigim olaylarla karsilasiyorum canim skliyor. Hani 3 hafta once kayinvalideme misafir gelicekti bende cok hastaydim kaynanamda illa temizlige gel demisti. Bende hastayim gelemem ddm. Normalde her misafirinde olmasa da ònemli misafirlerinde geliyorumdm kayinvalidem de benden habersiz bizim birsuru akrabayi eve davet etmis gelmelerine 2 saat kalada yardima cagirdi gidemedim esimde hastasin diye gòndermedi. Neyse bugun annemi kaynanamlara gelen akrabamizdan birisi aradi annemle samimler dediki kizina cok kirildim kaynansgile gittik yanimiza 5 dk ugramadi dedi kadin hakliydi yasli kadin beklemis. Annemde hastaydi gelemedi falan dedi sonra teli ben aldim kusura bakma teyze cok hastaydim kayinvalideme selam soyle demistim ilettimi ddm. Kadin sok oldu ben seni kaynana sordum cevap bile vermedi hasta oldugunu bile soylemedi dedi. Okadar sok oldumki millete dert te yanmiyor bak bak gelin kendi akrabalarina bile gelmiyor imaji vermis. Normalde yuzume melek gibi duruyir ama isteklerini karsilamadgmda insanlara kendini acindiriyo. Birde inandirici yapilari var etrafta da sevilen insanlar ama. Benim hasta oldugumu gelemedigimi biliyor gelin hasta gelemiyor selami var bile dememis. Soranlsra susmuş. Bu kadin nasil bi kadin anlayamadim naparsa yapsin cogu zaman bana karsi okadar iyi oluyor ki tavir yapamiyorum. Ama kizlarin doldurusu yuzunden bana tavir alir millete kendini acindirir bu huylarini yeni ogrendimndm. Namazli niyazli cok ta duzgun bir kadina benziyor genel olarakta iyi davraniyor ama bazrn iki yuzlu hareketlerini yakaliyorum yakistiramiyorum. Daha dogrusu cok gizemli kaynanam var iyi gorunur sagi solu belli olmaz. Ama insanlara kendini acindirmak nedir ya millete de bu kadin yuzunden kotu gorunmek istemiyorum. Kim bilir daha nasil acindiriyodur. 3 4 gunde gittigimz halde 20 gunde geliyosunx diye yalan yere yemin etti. Herkesede 20 gunde geliyorlar diye soylemis. Millete karsi nasil basa cikicam. Oturdugumz yerde asiri dedikoducu. Tum akrabalarimz cevremizde dedi kodu yayilmasini da istemiyorum
Oyle yapiyorum artik ama halen sorun cikartiyorlar . Kendilerince gelin kòtùlemede bahaneleri olmus oluyor ama eskisi gibi degilim artik genelde esimle giderim arada tek giderim. Gerektiginde temizligide giderim. Onemli misafirlerinde de giderim. Baya baya mesafeyi koydum yani.Birisi daha demiş tek görüşmeyin diye. Bence de eşinizle birlikte gidin gelin. Temizliğe de zaten hiç gitmeyin. Hastayım deyin. İşim çıktı deyin. Bi süre sonra zaten çağırmayacaktır. Milletin diline düşmicem diye kendinize eziyet etmeyin. Elin ağzı torba değil ki büzesiniz. Sizi bilen bilir zaten. Sevgiler...
Doktor stresten cocucgn olmuyor diyor zaten. Millet ne der diye , hakliyken haksiz duruma dusucem diye kafayi yedim artik. Inan en ufak bir seyde huzurumu bozarlar diye kafayi takiyorumDedikodunuzu yaparlarsa yapsınlar kafanıza takmaya bile değmez duymamazlıktan gelin kapınızı örttünüz mü hepsi dışarıda kalır,her duyduğunu her söyleneni kafaya takarsan hasta olursun inan ki.
Eşiniz sizin nasıl birisi olduğunuzu biliyordur kapını kapadın mı hepsi dışarıda kalır onlar konuşurlarsa konuşsunlar gül geç, 31 yaşındayım şunu öğrendim hayatta hiçbir şeyi kafaya takmıyacaksın.Doktor stresten cocucgn olmuyor diyor zaten. Millet ne der diye , hakliyken haksiz duruma dusucem diye kafayi yedim artik. Inan en ufak bir seyde huzurumu bozarlar diye kafayi takiyorum
Esim pek dert etmez zaten umursamaz benden de ailesine karsi pek birsey beklemez daha birkez olsun evde bos durma annemlere git dememistir. Aileside gitmem icin okadar baski yapar. Ama tek konu esim ailesinin sesini kesemiyo bende sinirlenip kavga cikartiyorum. Sonra evde huzurumuz kalmiyorEşiniz sizin nasıl birisi olduğunuzu biliyordur kapını kapadın mı hepsi dışarıda kalır onlar konuşurlarsa konuşsunlar gül geç, 31 yaşındayım şunu öğrendim hayatta hiçbir şeyi kafaya takmıyacaksın.