Meğer başka biri varmış

Yazsa bile artık sadece ihtiyaç gidermek için yazar ama ben en sonunda ona ağlamaktan şiş gözlerimle yazdım ve bir daha böyle şeyler için yazma tarzı mesaj attım. Zaten çevresi geniş illa ki birini bulur. Alkol de var mekanlarda takılma da var illa ki denk gelir yani birileri. Ben onu kaybetmekten korkmuştum ama korkunun ecele faydası yokmuş. Bir kere davet ettim sonra unutulup gitti o olay. Defalarca dedim hatta çıkalım dışarı diye bakarız dedi.

Keşke yaşanmamış olsaydı bunlar ama olan olmuş artık. Tek amacı bu olan insanla devam edebilmen çok zor olurdu zaten. Öncelikle staklamayı bırakmakla başla benim gibi. Aklından kalbinden çok daha sonra zamanla silebilirsin ama en azından bu konuda iradeli ol ve hiçbir şekilde takip etme. Bu büyük bir adım olur senin için

Stalk yapamıyorum bu benim için iyi bir şey aslında. Suç ve Ceza romanındaki gibi önce biraz ağladılar ama şimdi alıştılar...

İnsan zaten en ummadığından yemiyor mu darbeyi ..ciddi.yola girmeden kurtulduguna şükret.uzulme ve umutsuz olma geçer zamanla

Hayir olan sana olmadi. Her uzucu durumun arkasinda nasil guzellikler sakli bilemeyiz. Insaniz hayatta üzulmek de, sevinmek de bizler için. Sizin hikayenizin benzerini cok yakin arkadaşim yaşamişdi. Ayrilmişlardi daha sonra eski sevgilisinin aile araciligiyla bir kizla sozlendigini duymuşdu kisa sure sonra. Arkadasimla sevgilisi gerçekten çok uyumlu ve guzel çiftdiler. 5 yil birlikde oldular. Arkadasim hastalandiginda yurtdisinda tedavi ettirdi sevgilisi, cocuk askerdeyken de kiz basini kaldirip bir başkasina dahi bakmadi. Ben gunumuzun asklarina inanmam ama o aşkin gercekligine çok inanmişdim. Çocuk babasi vefat rtmeden once gelinin diyerek arkadasimi babasiyla taniştirdi. Için rahat etsin cok guzel ve çok iyi kalpli bir gelinin olacak diyerek. Ailesiyle tanişdirdi. Ama işte insan çiğ sut emmiş. Yarida birakti kizi. Kiz dagildi. Hatirliyorum ekmegin yumuşak içi olur ya onun kucuk kirinitisini bile susuz yutamazdi. Bogazi o kadar dugumlenmişdiki. Aglamakdan yuzu gozu şişmişdi. Ama bir kere bile eski sevgilisine mesaj atmadi ve aramadida. Gururluydu. Kendini ezdirmedi. Ne çektiyse yalniz çekti. Ve o aciya bagli kalmak yerine kendini o durumdan kurtarmak için çabaladi. Sonuç şu an MasaAllah herkesi kiskandiran bir evliligi var. Başina pervane olan bir eşi var. Arkadaşim hatta ' eşimle tanişdikdan sonra eski sevgilimi Allah benden uzaklaşdirdigi için şukur namazi kildim ' demisdi. Senin de karşina InsaAllah çok çok iyi biri çikar da sen de bu vesileyle şukur edersin Allaha. Yaşanmişliginin ağirliğinda ezilme. Hayat dogru insanlar için bir elek gibi insanlari eliyor. Yalnişlar elekden suzulup giderken dogrular kaliyor geriye. Giden her insan bizden birseyler kopariyor ama sonu guzel olacaksa çekeriz acimizi napalim

Genel olarak böyle yapıyolar zaten. En başında bi peri masalında prensesmişsin gibi zarif ve güzel hissettirirler. Sana karşı olan tüm merakı sevgisi ilgisi bitince de bi kağıt parçasıymışsın gibi buruşturup atarlar. Göğün en tepesinden yerin yedi kat dibine çakılmışcasına canını acıtırlar. İlahi adalet bu dünyada mı gerçekleşir ahirete mi kalır bilemiyorum ama Rabbim hayatındaki çer çöpleri alıp yerine mis kokulu çiçekler sunacak zamanla anlıyor insan. Bazıları düştüğü ilk boşlukta geçmişte bıraktığı enkazı yokluyor. Merak ediyo açtığı yaraların kabuk bağlayıp bağlamadığını. O günden sonra hiç ulaştı mı sana?

Teşekkür ederim:) O düşer mi kalkar mı bilmem de beni yoklamasın mümkünse. O günden bugüne hiçbir iletişimimiz olmadı. Başka biri olduğunu öğrendiğimden beri de bir daha bakmadım, hiçbir şekilde takip etmedim. Yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…