- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Yazsa bile artık sadece ihtiyaç gidermek için yazar ama ben en sonunda ona ağlamaktan şiş gözlerimle yazdım ve bir daha böyle şeyler için yazma tarzı mesaj attım. Zaten çevresi geniş illa ki birini bulur. Alkol de var mekanlarda takılma da var illa ki denk gelir yani birileri. Ben onu kaybetmekten korkmuştum ama korkunun ecele faydası yokmuş. Bir kere davet ettim sonra unutulup gitti o olay. Defalarca dedim hatta çıkalım dışarı diye bakarız dedi.Evet maalesef biraz öyle olmuşkeşke o seninle bir şeyler yaşamak istedikçe sen de onu dışarı davet etseydin. En azından vakit geçirmiş olurdunuz birlikte iyi olurdu üzerinde çaba gösterirdi. O kızdan da ayrıldı haberini alırsın ama sakın buna sevinip umutlanma çünkü bu tipin hemen yeni birini bulması an meselesi olur zaten.
Bak benimkide öyle olsa habire sevgili değiştirip anlaşamasa falan karaktersiz der geçerim üzülmem öylesi için oh be kurtulmuşum derim. Ama şimdi benim bildiğim kadarıyla benimkinin öyle şeyleri yoktu doğru dürüsttü o yüzden bitmesine üzüldüm kaybettiğim için. Gerçi artık kaybettim demiyorum vardır bir hayır gerçekten bitmesi gerekiyormuş bitmiş diyorum.
Teşekkür ederim inşallah ben de farkedebilirim bunuBir insanın basitliğini erken farketmek hayat kurtarır ...geçmiş olsun
Keşke yaşanmamış olsaydı bunlar ama olan olmuş artık. Tek amacı bu olan insanla devam edebilmen çok zor olurdu zaten. Öncelikle staklamayı bırakmakla başla benim gibi. Aklından kalbinden çok daha sonra zamanla silebilirsin ama en azından bu konuda iradeli ol ve hiçbir şekilde takip etme. Bu büyük bir adım olur senin içinYazsa bile artık sadece ihtiyaç gidermek için yazar ama ben en sonunda ona ağlamaktan şiş gözlerimle yazdım ve bir daha böyle şeyler için yazma tarzı mesaj attım. Zaten çevresi geniş illa ki birini bulur. Alkol de var mekanlarda takılma da var illa ki denk gelir yani birileri. Ben onu kaybetmekten korkmuştum ama korkunun ecele faydası yokmuş. Bir kere davet ettim sonra unutulup gitti o olay. Defalarca dedim hatta çıkalım dışarı diye bakarız dedi.
Stalk yapamıyorum bu benim için iyi bir şey aslında. Suç ve Ceza romanındaki gibi önce biraz ağladılar ama şimdi alıştılar...Keşke yaşanmamış olsaydı bunlar ama olan olmuş artık. Tek amacı bu olan insanla devam edebilmen çok zor olurdu zaten. Öncelikle staklamayı bırakmakla başla benim gibi. Aklından kalbinden çok daha sonra zamanla silebilirsin ama en azından bu konuda iradeli ol ve hiçbir şekilde takip etme. Bu büyük bir adım olur senin için
Birkaç aya kalmaz geçti bitti diyeceğine inanıyorumStalk yapamıyorum bu benim için iyi bir şey aslında. Suç ve Ceza romanındaki gibi önce biraz ağladılar ama şimdi alıştılar...
??Son durum güncellemesi:
Geri mi döndüSon durum güncellemesi:
İnsan zaten en ummadığından yemiyor mu darbeyi ..ciddi.yola girmeden kurtulduguna şükret.uzulme ve umutsuz olma geçer zamanlaBurada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene
Hayir olan sana olmadi. Her uzucu durumun arkasinda nasil guzellikler sakli bilemeyiz. Insaniz hayatta üzulmek de, sevinmek de bizler için. Sizin hikayenizin benzerini cok yakin arkadaşim yaşamişdi. Ayrilmişlardi daha sonra eski sevgilisinin aile araciligiyla bir kizla sozlendigini duymuşdu kisa sure sonra. Arkadasimla sevgilisi gerçekten çok uyumlu ve guzel çiftdiler. 5 yil birlikde oldular. Arkadasim hastalandiginda yurtdisinda tedavi ettirdi sevgilisi, cocuk askerdeyken de kiz basini kaldirip bir başkasina dahi bakmadi. Ben gunumuzun asklarina inanmam ama o aşkin gercekligine çok inanmişdim. Çocuk babasi vefat rtmeden once gelinin diyerek arkadasimi babasiyla taniştirdi. Için rahat etsin cok guzel ve çok iyi kalpli bir gelinin olacak diyerek. Ailesiyle tanişdirdi. Ama işte insan çiğ sut emmiş. Yarida birakti kizi. Kiz dagildi. Hatirliyorum ekmegin yumuşak içi olur ya onun kucuk kirinitisini bile susuz yutamazdi. Bogazi o kadar dugumlenmişdiki. Aglamakdan yuzu gozu şişmişdi. Ama bir kere bile eski sevgilisine mesaj atmadi ve aramadida. Gururluydu. Kendini ezdirmedi. Ne çektiyse yalniz çekti. Ve o aciya bagli kalmak yerine kendini o durumdan kurtarmak için çabaladi. Sonuç şu an MasaAllah herkesi kiskandiran bir evliligi var. Başina pervane olan bir eşi var. Arkadaşim hatta ' eşimle tanişdikdan sonra eski sevgilimi Allah benden uzaklaşdirdigi için şukur namazi kildim ' demisdi. Senin de karşina InsaAllah çok çok iyi biri çikar da sen de bu vesileyle şukur edersin Allaha. Yaşanmişliginin ağirliğinda ezilme. Hayat dogru insanlar için bir elek gibi insanlari eliyor. Yalnişlar elekden suzulup giderken dogrular kaliyor geriye. Giden her insan bizden birseyler kopariyor ama sonu guzel olacaksa çekeriz acimizi napalimBurada daha önce konu açmıştım hatırlayanlar olacaktır. Konuştuğum kişi ile ilgili her şey çok güzel giderken birden arayıp sormayı kesip(sözde sınavlara çalışıyormuş) 20 gün sonra aradı diye anlatmıştım.
Sonrasında kurumda işlerim çok yoğun, finaller var, kardeşimin düğünü var diye bahaneler uyduruyordu. O kadar Kafamın dengiydi ki Tam bana göre; üslubu saygısı mükemmel, ilgisi alakası çok güzel(sonradan değişti), birlikte gelecek düşündüğümüz, sosyal medya da kullanmıyor zaten, evden işe işten eve ortamlarda gözü olmayan aile yapısı işi gücü düzgün, tip olarak tam tarzım tamam ben buldum çok şükür dediğim insan.
Git gide seyrekleşen arayıp sormalarında son dönemlerde onun bahaneleri ve tamam kendimi düzelteceğim diye söz verişleriyle uğraşıyorduk bitmeden önce. Hatta söylemiştim burada mesafe gittikçe uzuyordu arayıp mesaj atmalarında. En son da yarın konuşuruz diyip 10 gün aramamıştı beni 10. gün sonunda numaramı silmişti. Ona söylemem gerekenleri bir mesajda ifade edip veda etmiştim yaklaşık bir hafta sonra. Bu şekilde sessizce bitmemeliydi çünkü böyle bitirenler bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi mesaj atabilme yüzsüzlüğüne sahipler. O da uzak mesafe olmuyor kafam karışık uzun süre ciddi bir şey düşünecek durumda değilim uydurmaları yapıp son veda mesajını atmıştı. Ben de numarasını sildim ama Mesajlar arşivde duruyordu. Aradan 1.5 ay kadar geçti whatsapta bir bakıyordum ki kız arkadaşıyla profil resmi.. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü hala saçma sapan geri döner belki diye beklerken artık resmen bir daha olmayacağını görmüş oldum. İyi oldu tabi umudum kalmadı. Meğer benimle konuşmadığı dönemler onunla yol yapıyormuş. Bana işim var derken onunla görüşüyormuş o kız için çaba gösteriyormuş.
Mutsuzluğumun tarifi yok şu an için, duygularıyla oynanmış önce umut verilmiş sonra yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Maalesef en kötüsü de hala daha onun gibi uyum yakalayabileceğim çok hoşlanacağım biri olacağını, ondan iyisini bulabileceğimi düşünemiyorum. Saçmalama resmen ikinizi aynı anda götüren bir karaktersizmiş diye kızıyorum hem kendime hem ona, biraz zaman geçiyor nasıl böyle değiştin sen diye üzülüyorum.
Yine birileri çok üzdü çok yıprattı ve mutlu olan onlar arkadaşlar. Allah’a bırakıyorum hiç kötü bir şey söylemeden çünkü çok üzdü belirsizliği depresyonu çok fazla yaşattı bana. Şimdi ise seviyor seviliyor hayaller kuruyorlar hayatlarında her şey yolunda gidiyor. Üzgünüm olan gene bana oldu
Nerde güncelleme? Karnıyarık yaparken evde patlıcanın eksik olması gibi bir şey.Son durum güncellemesi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?