- Konu Sahibi masummasal
Bende gazetecilik yapıyorum kızlarr..:))
Nerde yapıyorsunuz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gazetecilik yapıyorum kızlarr..:))
teşekkür ederim cnm peki maddi yönden nasıll ??
bana göre çok şanslısınız.. çocukluğumdan beri kamera arkası çalışmak istedim. 2 sene iletişim fakültesine girebilmek için çabalamaya çalıştım çabalayamadım ama en azından işin bi ucundan başliyim dedim ve istanbula geldim. sanat tarihi okuyorum şu an. çeşitli kanallara iş başvurusu,staj başvurusu yaptım. öyle ki hafta da sadece 1 gün çağırsalar ona bile razıyım çünkü deneyim edinmek istiyorum hiç tecrübem yok.. seneye de açıktan 2. üniv'i düşünüyorum sinema-tv üzerine. sizce sanat tarihi okuyupta bu işi yapma şansım var mı?
ben yönetmen olmak istiyorum ama önümde bunun için uzun seneler var. ilk olarak kanalda çalışıp işin mutfağını öğrenmek istiyorum. kamerayla aşır neşir olmak istiyorum. bunun için kamera arkası herhangi bir departmanda stajyer olarak bu işe adım atmak istiyorum.
teşekkür ederim cnm peki maddi yönden nasıll ??
slm ben de radyo tv sinema okudum bu sektörde çalışmadım ama çok istiyorum kameraman olmak ve kamera arkası falan kanallara girenler fikir verebilirmi napmak lazım asistan olarak alırlarmı başvursam