• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medya Sektöründe Çalışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi masummasal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

masummasal

Ziyaretçi
radyo,tv,gazete muhabirleri,programcıları,bizde bu topicte buluşalım :kahve:

ooooooooooooo masumum masalım topicin hayırlı olsun opuyorumnanaktan

aaa canım ne çabuk buldun bravo valla :) ben açmadan gelmiş gibisin topice kaydirigubbakcemile3

aaa canım ne çabuk buldun bravo valla :) ben açmadan gelmiş gibisin topice kaydirigubbakcemile3

tabe cicom sen açarsında ben açmadan damlamazsam olmaz yakışmaz bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işte bu yüzden seviyorum seni opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi:

opuyorumnanaktan

kimse yokmu akannehir

bencede buluşun hiç bayan yok sanki hep erkekler bu iş dalında

eskiden reklam sektöründeydim bende :) mesleklerinizi seviyorsanız ne mutlu size.

eskiden reklam sektöründeydim bende :) mesleklerinizi seviyorsanız ne mutlu size.

şimdi çalışmıyorsun heralde canım,evlendiğin içinmi,gerçi ev hanımı olmak daha ağır değilmi dışarda çalışmaktan :CüvCüv:

bende radyo-tv mezunuyum ve çok sevdiğim bir iş bir süre atv de çalıştım bir süre yardımcı oyunculuk yaptım ama ben bu meslege tutunamadım.

:)

çok istedim ama hep bişeyler engel oldu bazen saatler,bazen torpil olmaması o nedenle son 3 yıl bankada çalıştım ama yapamadım ayrıldım şimdi ben kesinlikle ajans ve tv işlerini seviyorum

keşke ülkemizde çalışma sartları uygun olsa
ama kariyer sayfalarında bile ne tv ne de ajans ilanları olmaz herkez tanıdığına bu konularda yardımcı oluyor çünkü

aklınızda bulunsun radyo-veya tv de uygun birşşeyler olursa ve haber verirseniz sevinirim.

Bende reklam ajansında çalışıyorum grafikerim herkese merhabalarhihoyyyt

şimdi çalışmıyorsun heralde canım,evlendiğin içinmi,gerçi ev hanımı olmak daha ağır değilmi dışarda çalışmaktan :CüvCüv:

Yok canım , evliyim bebek bekliyorum ve şu an başka bir sektörde çalışmaya devam ediyorum. Ayrıca ev hanımıyım da tabi...

:lepi:kızlar hemen sallamışsınız topiği ya nerde meslek aşkı

burda!

zemuszemus
ben de radyo televizyoncuyum ve işimi çok seviyorum....

Bende Radyo ve Televizyon Yayıncılığı bölümünden mezun oldum 1 ay önce.

Başlarda çok hevesliydim çünkü asıl istediğim meslek gazetecilikti, o bölüme giremediğim için bu bölüme girip DGS ile geçiş yapmayı planlıyordum. Okulumun ilk yılının sonlarında "Ben bu mesleği yapmayacağım" dedim hocalarıma.

Sebep; bu mesleğin içindeyseniz zaten hepiniz biliyorsunuzdur ki, çalışma günü-saati diye bir şey yok! Evet atladığım ve en büyük hatayı yaptığım nokta burası. Akıl almaz bir hata biliyorum, insan istediği mesleğin nasıl koşullarını bu yönde araştırmaz ama oldu işte bir kere...

Daha sonra "yapmayacağım" dememe rağmen sürekli araştırdım. Radyo, televizyon, gazete, dergi, internet, ne mecra varsa işte... 1 ay önce de bölümümden birincilikle mezun olunca biraz daha ısınmaya başladım sanki (ya da gaza geldim:)) en azından biraz daha önyargısız olmaya...

Şimdi son kararım bu meslekle ilgili iş alanlarına tekrardan bakmaya karar verdim, tutundum tutundum, tutunamadım diğer meslek alanımla (Türk Dili ve Edebiyatı) ilgili bir şeyler yapacağım.

Ben iş ilanlarına bakıyorum ama buradan da yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa onlar da bana özelden mesaj atabilirler. Bende aynı şekilde birden fazla iş fırsatı bulduğum takdirde sizleri bilgilendireceğim.

Teşekkür Ederim.kaydirigubbakcemile5

şu anda örgün olarak iktisat okuyorum,bir yandan da ikinci üniversite olarak medya ve iletişim.ama medya sektörünü çok istiyorum.sorun şu ki iletişim mezunlarına doğal olarak öncelik verilir ve benim okuduğum medya ve iletişim de bir önlisans programı.ne yapsam bilemiyorum.radyo tv bölümü mezunu binlerce insan varken işim çok zor diye düşünüyorum :/

Bende gazetecilik yapıyorum kızlarr..:))

Back