- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi pinkpantera
Ellerine sağlık tatlım başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım benim keşke ikram edə bilsem,kac aylik bebek Allah korusun
7aylik bende kucuk benimki ,Allah korusun operim yanakalrindanSağol canım,düşünmen yeter :) 13 aylık oğlum,seninki kaç aylık?
Tesekkur ederim kuzum Allah gonule gore versinEllerine sağlık tatlım başarılar
Oyy minik daha bende öpüyorum kuzunu :)7aylik bende kucuk benimki ,Allah korusun operim yanakalrindan
Tesekkür ederm canimOyy minik daha bende öpüyorum kuzunu :)
Tesekkür ederim Jenna Nasilsin canım nasil oldunEllerine sağlık canım,çok hoş gözüküyor. Yarışmada bol şanslar
Tesekkür ederim minikcim BU rus pastası ballı passta deyeruz biz buna ruslar medovik pasta o kadarda kremli olmayan yediyimizde kremasi o kadarda bizə dokumayan bir passtaEllerine emeğine sağlık
İsmi ne anlama geliyor
Anladım canım çok güzel gözüküyor daha detaylı bakamadım pasta tarifine bakarım bir ara sunum çok güzel olmuş yalnız :))Tesekkür ederim minikcim BU rus pastası ballı passta deyeruz biz buna ruslar medovik pasta o kadarda kremli olmayan yediyimizde kremasi o kadarda bizə dokumayan bir passta
Rica ederim canım. Daha iyiyim ,evde sürüyor tedavim. :)Tesekkür ederim Jenna Nasilsin canım nasil oldun
Evdemisin mutlu oldum şükürler olsunRica ederim canım. Daha iyiyim ,evde sürüyor tedavim. :)
Anladım canım çok güzel gözüküyor daha detaylı bakamadım pasta tarifine bakarım bir ara sunum çok güzel olmuş yalnız :))
[/QUOTEaslinda sunum boyle yaamayacakdim.esimi sunum için malzameri almayı unutu için boyle yapdim su sunum ve resimleri 10 dak icinde yapdim .
Evdeyim canım evet,çok sağolEvdemisin mutlu oldum şükürler olsun
Evdeyim canım evet,çok sağol
Tesekkür ederim sag olunEllerine emeğine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ❤