Meditasyon enerji

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
843
Arkadaşlar meditasyon yapan var mı? Mesela YouTube da Tuncay Yeşilpınar var. Meditasyonları var deneyen oldu mu? Bu tür şeyler dine ters değil mi?

Canim hamile kalamiyordum.
Tabiki once tedavimi oldum tüp bebek yaptirdim. Transferimi olmadan once bu söylediginiz adamin bi tane birseyi beni cok rahatlatti.
Tabiki önce dua ettim cok birde elimden geleni yaptim tedavimi oldum tevekkulumu ettim bu adamin bi videosunda istekler konusunda bi meditasyonunu yaptim.
Hamile kaldim ama sagliksiz gebelik oldu..
Tabiki diyemem meditasyon hamile birakti dedigim gibi rahatlamak hemde dusunce olarak hamilelik fikrine yakinlasmak icin oyle niyet edip yapmistim.ama sadece 1 videosu hosuma gitti.

Canim hamile kalamiyordum.
Tabiki once tedavimi oldum tüp bebek yaptirdim. Transferimi olmadan once bu söylediginiz adamin bi tane birseyi beni cok rahatlatti.
Tabiki önce dua ettim cok birde elimden geleni yaptim tedavimi oldum tevekkulumu ettim bu adamin bi videosunda istekler konusunda bi meditasyonunu yaptim.
Hamile kaldim ama sagliksiz gebelik oldu..
Tabiki diyemem meditasyon hamile birakti dedigim gibi rahatlamak hemde dusunce olarak hamilelik fikrine yakinlasmak icin oyle niyet edip yapmistim.ama sadece 1 videosu hosuma gitti.
Ben de bugün bir Meditasyonunu yaptım rahatlatıyor dediği şeyleri hayal edince. Bu tür şeylerde ilgilenenler varsa merak ediyorum gerçekten etkili mi diye

Ben de bugün bir Meditasyonunu yaptım rahatlatıyor dediği şeyleri hayal edince. Bu tür şeylerde ilgilenenler varsa merak ediyorum gerçekten etkili mi diye
En etkili şey bana gore dua dir elbette..
Ama enerjiler yonunden belki akiş olur isteklere karsi. Yerine gelip gelmemesi de takdir artikin canim :) ben olumlama yaparim cogunlukla.

En etkili şey bana gore dua dir elbette..
Ama enerjiler yonunden belki akiş olur isteklere karsi. Yerine gelip gelmemesi de takdir artikin canim :) ben olumlama yaparim cogunlukla.
Ben de namazlarımı kılarım dua da ediyorum ama son zamanlarda çok arttı bu tür şeyler merak ettim ben de. Olumlamaları nasıl yapıyorsun gerçekten etkisi oluyor mu?:)

Ben de namazlarımı kılarım dua da ediyorum ama son zamanlarda çok arttı bu tür şeyler merak ettim ben de. Olumlamaları nasıl yapıyorsun gerçekten etkisi oluyor mu?:)
Huzur bolluk enerjisi ile ilgili yapmistim.
Allah kabul etsin canim
Zaten manevi yönden ibadetlerimi yapmayip bunlari yapsam eksik kalir benm icin.
21 gunluk şeklinde indirmistim netten bi bayanin. Dinleyip uygulamistim..
Cesitli konularla ilgili.. nefesle basliyorsun filan sonra kendine bilincaltina soylemen gerekenler vs canim. Yine baslicam.nefes egzersizleride cok iyi geliyor.

Huzur bolluk enerjisi ile ilgili yapmistim.
Allah kabul etsin canim
Zaten manevi yönden ibadetlerimi yapmayip bunlari yapsam eksik kalir benm icin.
21 gunluk şeklinde indirmistim netten bi bayanin. Dinleyip uygulamistim..
Cesitli konularla ilgili.. nefesle basliyorsun filan sonra kendine bilincaltina soylemen gerekenler vs canim. Yine baslicam.nefes egzersizleride cok iyi geliyor.
Bana özelden gönderebilir misin indirdiğin olumlamayı? Ben şöyle bir nefes egzersizi okumuştum instagramda 40 defa ağızdan nefes alıp ağızdan veriyorsunuz kırkıncıda nefesi tutup daha güçlü bir şekilde veriyorsunuz. Bu iyi geliyor yaptığımda.

Diyafram nefesi yapılıyor ama
Ben bi doktor varya.. adi neydi unuttum.ünlu doktor.onunkini uyguluyorum.doktor oldugu icin daha munasip gordum.Zaten diyafram nefesi faydalidir.ama diyaframdan alabilcek icin nefes almayi iyi ogrenmek gerekir.

Tamam bayanin ismini yazayim indirirsin burdan yukleyebilirmiyim bilmiyrum pek bceremiyorum ben :))

Ben bi doktor varya.. adi neydi unuttum.ünlu doktor.onunkini uyguluyorum.doktor oldugu icin daha munasip gordum.Zaten diyafram nefesi faydalidir.ama diyaframdan alabilcek icin nefes almayi iyi ogrenmek gerekir.
Tabi doğru direkt olmuyor zamanla öğrenmek gerek:) ben de en başlarda yapmakta zorluk çekiyordum nefesi. Yazarsan sevinirim ben de bakayım.

Bende bi kaç defa yaptım. Rahatlardı bir etkisi oluyor evet, ama acaba dinen bir sakıncası var mı?. Son zamanlar da onu düşünmeye başladım.

Ben çakralarımı açmak için meditasyonlar yapıyorum psikolojik midir bilemem ama eskisine göre daha huzurlu daha enerjisi yüksek biri gibi hissediyorum kendimi

X