Medipol Mega da tüp bebek yaptıranlar

3 kez 3.gün emb transfer oldum orda hiç biri gebelık olmadı.5.güne götürmedıler nedense embriyoları
Ben de hiç tavsiye etmiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda yıprandım. Normal yolla hamile kaldığım halde sadece genetik için tüp bebek yapmak zorundaydım. Ben de tavsiye üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım. 15 yumurta toplandı yumurtalarımı doğru düzgün dölleyemediler bile hiç kimseye önermiyorum. Tamamen para düşkünü her şey için para istiyorlar ayaklarım geri geri gidiyordu oraya gittğimde

Merhaba bende Medipol gidiyorum benden de 17 yumurta toplandı bugün 5. Gün ve 1 tane embriyo donduruldu dediler çok üzüldüm. Eşimle ikimiz taşıyıcıyız. Tavsiye üzerine gittik ve Gonca hoca başta laboratuvarını öve öve bitirememişti. Ama şuan tekrar yumurta toplamak istiyor. Hepsi de maalesef para çok hayal kırıklığına uğradım.

Biz de eşimle taşıyıcıyız. Aynı şeyleri yaşamışız. Sizin adınıza da çok üzüldüm. Bize her yumurta toplama sonrası aynı şeyi söyleyip durdu tekrar toplamamız lazım diye. Biz de sizin gibi tavsiye üzerine gittik. Fakat hüsran 3 yumurta toplamadan 5.güne sadece 3 embriyo ulaştı ve hasta çıktılar. Bize de öve öve bitirememişti. Genetik için en başında para ödememiş olsaydık devam etmeyecektik. Şu an tüp bebek paketinin yüzde 20’si geri ödenecektir. Maddesi için uğraşıuorım geri ödeme yapmıyorlar yüksek ihtimal yasal yollara başvuracağım.

Size ödemek zorundalar neden vermiyorlar. Sizden dondurma parası da aldılar değil mi bizden aldılar çünkü. Benim şuan 3 embriyo donduruldu. 2. Toplamayı yapacağız mecburen. Siz 2. Yi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…