MEDİPOL KOŞUYOLU HASTAHANESİ KADIN DOĞUM UZMANI TAVSİYESİ VEREBİLİRMİSİNİZ

Evet hiç bilgi yok malesef.. Ben de bulamadım. Ama çalıştığı yerler iyi yerler. Bir de çok yorum olması da biraz dezavantaj. Çünkü birisi çok olumlu yorum yaparken birisi çok kötü yorum yapıyor bu da kafa karışıklığına sebep. Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı :) bir de benim alerjik durumum var. Düzenli kortizonlu sprey kullandım ve kullanmak zorundayım. Haftaya beni büyük ultrasona göndereceğini söyledi. Organlarına zarar vermiş olabilir bi bakalım dedi. Aslında ilkten çok üzüldüm ama sonra düşündüm benim de içim rahat değil. İnşallah sorun çıkmaz da rahat bi nefes alırım. Gerçekçi olmasını sevdim. Yoksa herkes pohpohlar bu çok kolay. Ben de hep en kötüsünü düşünüyorum sonradan üzülmemek için. İyidir birşey olmaz dese hiç profesyonel olmazdı. Ve Allah korusun birşey çıksa sonradan yıkılır insan. Ama inşallah iyidir bebeğim. Bir de bana ilacı kullan ya da kullanma diye hiç yorum yapmadı sizce neden? Önce ultrasonu mu görmek istiyor acaba? Bakalım vardır bir bildiği..
Maşallah çok sevindim evlatlar hep hep iyi olsun.. Vay canına dikişlerini de çok iyi yapmışsa tamamdır ben susuyorum :) benim normal doğum oldu ama çok dikişim vardı en çok ondan çektim ve şu an sevindim gerçekten :)
eğer ilacı kesin olarak bırakman gerekirse mutlaka söyler diye düşünüyorum.. ben baya ilaç kullanıyordum.. sigara ve alkol de vardı.. süpriz olarak hamile kalınca hepsini bıraktım tabi.. ilaçlar konusunda bana ya hep ya hiç demişti.. kullandırsa da dozaj söyler diye düşünüyorum.. Nst lere başladığında millet 20 dk duruyor zühal hanım diyince 40 dk duruyosun tedbirli olması ve sürekli yaptırması bezdirmiş gözükebilir hemşireler tarafından ama bu beni mutlu ediodu :) bu arada asistanı Gamze cik de biriciktir candır :)

eğer ilacı kesin olarak bırakman gerekirse mutlaka söyler diye düşünüyorum.. ben baya ilaç kullanıyordum.. sigara ve alkol de vardı.. süpriz olarak hamile kalınca hepsini bıraktım tabi.. ilaçlar konusunda bana ya hep ya hiç demişti.. kullandırsa da dozaj söyler diye düşünüyorum.. Nst lere başladığında millet 20 dk duruyor zühal hanım diyince 40 dk duruyosun tedbirli olması ve sürekli yaptırması bezdirmiş gözükebilir hemşireler tarafından ama bu beni mutlu ediodu :) bu arada asistanı Gamze cik de biriciktir candır :)

Ben de öyle düşünüyorum. Eğer kesin zararı olduğunu düşünse eminim bir daha kullanma derdi. Ama bir yandan da bir etkisi olmuş mu onu görmek istiyor. Evet kesinlikle tedbirli olmasını sevdim. Benim kadar ayrıntıcı biri heralde yoktur diyordum ama varmış :) çok dikkat edemedim asistanına ama ilerleyen dönemde tel.i aşındırınca yeterince tanışırız :) dediğim gibi kontrollere gidip geldikçe eminim herşey oturacak kafamda. Bu arada hastaneyi beğenmiş olman da çok güzel. Ben de hastane hakkında araştırma yaparken bu tarz duyumlar aldım. Hem hastane hem doktorları doğum adına çok iyi diye.. Bir de ilk izlenim hastane temiz ve ferah geldi. Bu da artı puan gözümde.
Bu arada bebişin kaç kg doğdu merak ettim? :)

Ben de öyle düşünüyorum. Eğer kesin zararı olduğunu düşünse eminim bir daha kullanma derdi. Ama bir yandan da bir etkisi olmuş mu onu görmek istiyor. Evet kesinlikle tedbirli olmasını sevdim. Benim kadar ayrıntıcı biri heralde yoktur diyordum ama varmış :) çok dikkat edemedim asistanına ama ilerleyen dönemde tel.i aşındırınca yeterince tanışırız :) dediğim gibi kontrollere gidip geldikçe eminim herşey oturacak kafamda. Bu arada hastaneyi beğenmiş olman da çok güzel. Ben de hastane hakkında araştırma yaparken bu tarz duyumlar aldım. Hem hastane hem doktorları doğum adına çok iyi diye.. Bir de ilk izlenim hastane temiz ve ferah geldi. Bu da artı puan gözümde.
Bu arada bebişin kaç kg doğdu merak ettim? :)
odalar birazcık dar çok ferah değil bence ama yine de iyi ya :) 4220 gr doğdu canım..

odalar birazcık dar çok ferah değil bence ama yine de iyi ya :) 4220 gr doğdu canım..

Odaları bilemiyorum tabi :) çok mu dar kii hastanenin websitesinde hiç foto da yok. Ben zaten bir aksilik olmazsa 1 gün kalırım. Misafirler de tek tek girsin canım :-) peki masa falan var mı ya da tedarik ediyolar mı ikramlıklar için falan?
Maşallah tosun tosun :) nazar değmesin. Benim oğlum 3,5 doğmuştu. İnş bu da öyle doğar da çok zorlanmam :)

Odaları bilemiyorum tabi :) çok mu dar kii hastanenin websitesinde hiç foto da yok. Ben zaten bir aksilik olmazsa 1 gün kalırım. Misafirler de tek tek girsin canım :-) peki masa falan var mı ya da tedarik ediyolar mı ikramlıklar için falan?
Maşallah tosun tosun :) nazar değmesin. Benim oğlum 3,5 doğmuştu. İnş bu da öyle doğar da çok zorlanmam :)
yok canım tek tek girecek kadar da değil :D suit oda da var ama geceliği 300 tl.. e tabi bundan hiç bahsetmedim ama sonuçta özel hastane her şey pahalı :) bence suit odaya gerek bile yok.. sezeryanda 3 gün normal doğumda 2 gün kalma süresi.. ben sezeryan olmasına rağmen 2 günde çıktım.. biraz kişiye bağlı bence.. masa var, süsleyen de çok var.. ben hastanede süs püs pek sevmem :) kendi evimizi kapımızı süsledik evde :) bence 1 gün kalacaksan uğraştığına değmez :D

yok canım tek tek girecek kadar da değil :KK70: suit oda da var ama geceliği 300 tl.. e tabi bundan hiç bahsetmedim ama sonuçta özel hastane her şey pahalı :) bence suit odaya gerek bile yok.. sezeryanda 3 gün normal doğumda 2 gün kalma süresi.. ben sezeryan olmasına rağmen 2 günde çıktım.. biraz kişiye bağlı bence.. masa var, süsleyen de çok var.. ben hastanede süs püs pek sevmem :) kendi evimizi kapımızı süsledik evde :) bence 1 gün kalacaksan uğraştığına değmez :KK70:

Oğlumda yapamadım telaştan falan ama bunda çok detaylı olmasa da bişeyler yapmak istiyorum canım. Heves işte.. Maksat içimde kalmasın :) suite gerek yok o zaman yahu :) eşime kalsa kesin ister ama söylemiyim gereksiz masraf valla :) bu arada özlem aras doğal doğum ve suda doğum yaptırıyormuş. Hiç duydun mu?
Bu arada bebişin emmeyi öğrendi mi kuzucuk ya nasıl masum oluyorlar nasıl güzel mis kokulu oluyorlar dimi? :) ismiyle yaşasın inş. Benim de kızım olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyordum biliyor musun :KK37::KK46::KK200:

Oğlumda yapamadım telaştan falan ama bunda çok detaylı olmasa da bişeyler yapmak istiyorum canım. Heves işte.. Maksat içimde kalmasın :) suite gerek yok o zaman yahu :) eşime kalsa kesin ister ama söylemiyim gereksiz masraf valla :) bu arada özlem aras doğal doğum ve suda doğum yaptırıyormuş. Hiç duydun mu?
Bu arada bebişin emmeyi öğrendi mi kuzucuk ya nasıl masum oluyorlar nasıl güzel mis kokulu oluyorlar dimi? :) ismiyle yaşasın inş. Benim de kızım olursa ve eylülde doğarsa Eylül istiyordum biliyor musun :KK37::KK46::KK200:
hevesin varsa yap valla :) ne güzel tecrübeli olmak.. İkinci daha bir keyifli olur :) özlem aras ı duymadım hiç ya ben zühal hanımdan sonra kimseyi düşünmedim hiç :D emmeyi öğrendi fakat doymayı öğrenemedi maşallah :D mama takviyesi yapıyoruz gerektiğinde günde 1 kere bazen 2 kere.. doyamıyoruz anneyi emmeye de üşeniyoruz sanırım :) bizim evlenmeden önce falan belliydi adı :) sakin olursa eylül olur asi olursa deniz olur dedim.. sanırım kızımız Deniz oldu :)

hevesin varsa yap valla :) ne güzel tecrübeli olmak.. İkinci daha bir keyifli olur :) özlem aras ı duymadım hiç ya ben zühal hanımdan sonra kimseyi düşünmedim hiç :KK70: emmeyi öğrendi fakat doymayı öğrenemedi maşallah :KK70: mama takviyesi yapıyoruz gerektiğinde günde 1 kere bazen 2 kere.. doyamıyoruz anneyi emmeye de üşeniyoruz sanırım :) bizim evlenmeden önce falan belliydi adı :) sakin olursa eylül olur asi olursa deniz olur dedim.. sanırım kızımız Deniz oldu :)

Evet canım 2.çocuk olmasına rağmen heyecan hiç değişmiyo ve artısı tecrübeli olmak. Canım şu an çenesi güçlü değil tam ememiyordur. Yoksa emdiği kadar süt gelir. Sen emzirdikten sonra sağ göğsünü tamamen boşalsın ki yerine süt gelsin. Ben yapmadım biraz benim de azalmıştı 2.ay. sonradan sağdım öyle öyle arttı. Bir de bira mayası tableti var +B12 vitaminleri olan. O da ciddi artırıyor bilgin olsun. Hurma ye boza iç. Ayva kompostosu süper iyi yapar. Biraz daha güzel emsin bak nasıl yetiyor. Ama doymadığı zaman yine tabiki mama verirsin. Ben 18 ay emzirdim kendim bıraktırdım. Sonra da 6 ay sütüm kesilmedi ilaçla gitti :) bol bol sütlerimiz olsun inşallah.

Evet canım 2.çocuk olmasına rağmen heyecan hiç değişmiyo ve artısı tecrübeli olmak. Canım şu an çenesi güçlü değil tam ememiyordur. Yoksa emdiği kadar süt gelir. Sen emzirdikten sonra sağ göğsünü tamamen boşalsın ki yerine süt gelsin. Ben yapmadım biraz benim de azalmıştı 2.ay. sonradan sağdım öyle öyle arttı. Bir de bira mayası tableti var +B12 vitaminleri olan. O da ciddi artırıyor bilgin olsun. Hurma ye boza iç. Ayva kompostosu süper iyi yapar. Biraz daha güzel emsin bak nasıl yetiyor. Ama doymadığı zaman yine tabiki mama verirsin. Ben 18 ay emzirdim kendim bıraktırdım. Sonra da 6 ay sütüm kesilmedi ilaçla gitti :) bol bol sütlerimiz olsun inşallah.
sütle ilgili problem yok şuan ama gitgide güçlenir inşallah.. çünkü yoruluyor.. mama yerine kendimi sağıp da veriyorum zaten.. yoksa çatlicak gibi oluyor bazen göğüsler sağmayınca :)

Merhaba,

Ben de çok çeşitli doktorlara gidip şu anda 24. haftadayım, hala net bir şekilde doktora karar veremedim. Evime yakın olduğu için Medipole gitmek istiyorum ancak doktor konusunda ben de kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,

Ben de çok çeşitli doktorlara gidip şu anda 24. haftadayım, hala net bir şekilde doktora karar veremedim. Evime yakın olduğu için Medipole gitmek istiyorum ancak doktor konusunda ben de kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.
zühal çelebi :)

Merhaba canım naptin doktor işini ben de artik medipole devam etmek istiyorum .aynen dedigin gibi docent leyla hanim çok yoğunmuş .ben de istedigim zaman randevu almak istiyorum hatirlasin istiyorum. o yuzden leyla hanimdan vazgectim .sen kime gidiyorsun ?tavsiye eder misin ?
Siz kime gitmeye basladiniz

Merhabalar....
24 mayıs için bende Gülcan hn dan randevu aldım. İnşaallah güzel elektrik alırım kendisinden. sonrasında yeniden yazarım. Bu arada muayene ücreti 145 tl :anneadayı:

Merhabalar. Sitedeki ilk mesajımı en merak ettiğim topiğin altına yazmak istedim. Aranıza yeni katıldım. 7 haftalık hamileyim. Anneler gününden önce öğrendim hamile olduğumu. Önümüzdeki hafta doktor kontrolüne gideceğiz. İlk hafta kesinleştirmek için öylesine araştırmadan gittik fakat şimdi en başından beri aynı doktor olsun istiyorum kısmetse olur. Zühal hanıma sizin anlattıklarınızdan ve normal doğumu desteklemesinden dolayı aklım yattı.
İnşallah ona gideceğim, yarın randevu alacağım.
Daha erken benim için biliyorum ama medipolde doğum yapan arkadaşlar ne kadara doğum yaptınız bilgilendirebilir misiniz?

Back
X