- 31 Temmuz 2012
- 487
- 169
- 123
Pinar hanima girmiştim ilgili bir doktordu
Ben Özelem hanımı kendıme yakın buldum. en onemlısı bence doktora ısınıp guvenebılmek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinar hanima girmiştim ilgili bir doktordu
Dersine çok güzel çalişmişsin canim :)Yok cnm, bağdat caddesindeki periatoloğa beni özlem hanım yani koşuyolu medipol deki doktorum 2 li test için yönlendirdi FETUS prenatal tanı merkezi adı. 5. ayda detaylı ultrasonuda orada yaptıracagım benımle mehmet bey ılgılendı ,Gitmeden araştırdım. Zeynep Kamilde perinotoloji bölümü kurulması için öncülük eden ve bölüme başkanlık eden bir doktor. Ben memnun kaldım... Ben kan testi sonucundan korkunca " ben bebegını ıyı gordum senın durumunda bır hasta ıcın elbette rısklı cıkacak test 2 dusuk kanamalı gebelık yas 36 kan uyusmazlıgı var vs vs.. ancak bence bunlara takılma bu testler sadece tarama bebegının organları burun, boyun kemıgı olcusu ıyı sıkıntı yapma " dedı epey beni rahatlattı.. üztelik bağdat cad. olmasına ragmen fıyatı cok uygundu.. kanımı almak ıcın özel bir hemsire geldi muayenehanede aldılar.. ben koşturmadım bir yere... bu arada doktor. MEHMET ULUDOĞAN..
Ben kendi özel muayenehanesi olan doktorum Nihal hanım ve Özlem hanımla devam edeceğim. ama doğum Medipolde olur sanırım.
Central'de arkadasım doğum yaptı, bir ara bende araştırmıştım ama çok fazla şikayet okudum.. özellikle maddi anlamda sömürüler vs vs.. oradan vazgeçtim.
Acıbadem'de gebelik sigortası diye birşey var , gebeliğin 5. ayına kadar yaptıabiliyorsun yanılmıyorsam 1500 tl sigorta bedeli ödüyorsun, doğumu acıbadem de 5000 TL ye falan yapıyorlar yani sana yine 6500 tl gibi birleye geliyor. Gerci normal hali 10 -12.000 TL arasına geliyor. Bu parayı verecek gücüm olsa LİV de doğururum :))) harika bir hastane.. doğumdan uyandıgında saclarım makyajınn full yapılmış , fotografcı dakıka dakıka senı ızlıyor oluryor :)
Birde özel doktorum bana ümraniye Hisar hastanesini söyledi, şu an bir arkadasımın eşide oraya gidiyor ama orasıda fiyat anlamında Acıbademle yarışıyor. 1 gece konaklama ve kucuk bır operasyon ıcın 9000 tl kdr ödeme yapmışlar.. normal bir hastanede 1500-2000 tl lik birşeye tekabül ediyor işte ..
Medipolde gecen gün full doğum paketi sordum üstelik süit oda :) :) :) 4500'e en kralını yapıyorsun..
Bak ben bayaa dersime çalışmışım dimi :)))
Feyzen bu arada sen fetal dopler mi alacagim demistin aldin mi? merak ettim:) işe yariyor mu?
Dersine çok güzel çalişmişsin canim :)
Ben daha ikili testi yaptirmadim medipolü düşündüm ama senin yaptirdigin yerde de yaptirabilirim .fiyati ne kadar toplamda ?dedigin doktoru arastirdim belli ki bu işlerde iyi ikiliyi yaptirabilirim ama detayli icin kesinlikle Recep Has'a gidecegim o günleri görürsem :)senle oykumuz ayni ya kan uyuşmazligi bende de var inş sag salim kavusuruz bebişlerimize ..dogum konusunda aslinda son haftalarda riskimiz olmazsa inş herhangi bi doktor da dogutturabilir diye düşünüyorum hastane temiz olsun yeter .acibadem sigorta icin hic konuşmadim ben hamilelikte sigortali olursam kapsamaz diye dusunuyordum sorarim tekrar ama orda da guven olmaz ya ekstra masraf fln çikartabilirler 6500tl ile kalmaz o..
eşim dogum icin riskin olmazsa o kadar para vermem diyor .Medipol daha uygun en azindan hem olumlu ďüşünen de çok . Hisar bana çok yakin aslinda .Hastane bakimli gibi duruyor disardan o kadar fiyatli oldugunu bilmiyordum şasirdim .kafam çok karişik ya aslinda ben erkek kadin dogum doktoru istiyorum. Medipolde keşke olsaydi bi sn düşunmezdim .ilginc di mi :)ben erkeklerin el becerelerinin daha iyi olduguna inaniyorum doğumdu dikişti fln :)kadin dogum alaninda en iyi doktorlarin hepsi erkek neredeyse bana güven veriyor.
Daha önce kayiplarimiz oldugu için çok pimprikliyiz ya:)doktora gittgimde ilk sorduğum kalbi atiyor mu:)insallah bu sefer her sey yolunda gider sorunsuz bir sekilde olursa kafamiz da rahatlar ..doktorunun dedigine katiliyorum fetal dopler konusundaFetal dopler almadım cnm.. Doktorum her zaman kalbin yerini bulamaz telaşlanırsın merak ettikce gek bakarız dedi kandırdı brni ..:)
2 li testi eşim ödedi ama 350 tl gibi birşey tuttu sanırım , gayet iyi medipol de 310 falan olması lazım..
Acıbadem sigortayı özel sigorta gibi yaptırıyorsun.. gidiyorsun acıbadem sigortası yapan acenteye durumu anlatıyorsun gebelik için istiyorum dogum sonuna kdr dıye.. onlar sana detaylı anlatır.
Benım erkek doktordan dilim yandı canım.. çocuğun olmaz dedi pislik herif bana Avicenna Soner diye bir doktor... peıkolojımı alt ust ettı.. bak sımdı hamıleyım.. Onun ıcın kadın doktor daha ıyı.. genelde kadınların tercıhıde kadın doktorlar oldugundan bırde ıyı doktora rastladınmı cok sukur dıyorsun...
kuafor me makyoz ıstedım doguma dıye ; Benimde kocam bu kadar parayı bana harca bende dogururum dıyor :)
Daha önce kayiplarimiz oldugu için çok pimprikliyiz ya:)doktora gittgimde ilk sorduğum kalbi atiyor mu:)insallah bu sefer her sey yolunda gider sorunsuz bir sekilde olursa kafamiz da rahatlar ..doktorunun dedigine katiliyorum fetal dopler konusundakalp atisini duyamazsak valla kalpten gideriz kesin.Acibadem'e soracagim canim çok teşekkürler verdiğin bilgiler için kendine dikkat et .
Canım hala Zuhal hanımla devam ediyor musun? Normal Doğum taraftarı mı sezeryan mi? Nasıl? Önerir misin 4. Ayımdan itibaren Doğum yapacağım bir hastaneye ve normal Doğum taraftarı birine gitmek istiyorum bilgi verirsen minnet duyarımBen öğrendiğimden beri Koşuyolu Medipol'deyim..
Zühal Çelebi ile devam ediyorum ve memnunum. İkili testimi de aynı hastanede Hakan Apaydın'a yaptırmıştım Zühal Hanım ona yönlendirmişti, gayet iyiler.. Çocuk bölümünde de doğduğunda yani, iyi doktorlar olduğu söyleniyor.
Merhabalar, evet hala Zühal Hanım ile devam ediyorum. Bizim kimyamız biraz uyuştu Zühal Hanım ile.. Ben biraz karamsar ve her şeyin kötüsünü düşünen biriyim. İyi olursa bahtıma şeklinde.. Zühal Hanım da sağolsun böyle biri.. Herkese iyi gelmeyebilir bu durum o yüzden anlatma gereği hissediyorum. Her şeyin en olumsuz olabilecek şeylerini baştan söylüyor. En son gittiğimde doğum hakkında sorular sordum. Bir aksilik olmazsa normal doğum öneriyor tabii ki. Olabilecek aksaklıklardan bahsedip, bu gibi durumlarda da sezeryana gidildiğini söyledi. (Bebeğin 4 kg'dan fazla olması, ters gelmesi, anne hayatını riske eden durumlar vb. gibi) Bu aksiliklerin son dakikada olabileceğini, normal doğum sırasında bile sezeryana dönülebileceğini falan anlattı. Onun dışında genelde eşimi bile hatırlıyor olması hoşuma gidiyor. Bazen yoğunluktan dolayı şu zamanda şöyle olmuş nedenmiş hatırlat falan diyor ama yine de genelde hatırlıyor. Bilmiyorum yardımcı olabildim miCanım hala Zuhal hanımla devam ediyor musun? Normal Doğum taraftarı mı sezeryan mi? Nasıl? Önerir misin 4. Ayımdan itibaren Doğum yapacağım bir hastaneye ve normal Doğum taraftarı birine gitmek istiyorum bilgi verirsen minnet duyarım![]()
Çok teşekkür ediyorum:)Merhabalar, evet hala Zühal Hanım ile devam ediyorum. Bizim kimyamız biraz uyuştu Zühal Hanım ile.. Ben biraz karamsar ve her şeyin kötüsünü düşünen biriyim. İyi olursa bahtıma şeklinde.. Zühal Hanım da sağolsun böyle biri.. Herkese iyi gelmeyebilir bu durum o yüzden anlatma gereği hissediyorum. Her şeyin en olumsuz olabilecek şeylerini baştan söylüyor. En son gittiğimde doğum hakkında sorular sordum. Bir aksilik olmazsa normal doğum öneriyor tabii ki. Olabilecek aksaklıklardan bahsedip, bu gibi durumlarda da sezeryana gidildiğini söyledi. (Bebeğin 4 kg'dan fazla olması, ters gelmesi, anne hayatını riske eden durumlar vb. gibi) Bu aksiliklerin son dakikada olabileceğini, normal doğum sırasında bile sezeryana dönülebileceğini falan anlattı. Onun dışında genelde eşimi bile hatırlıyor olması hoşuma gidiyor. Bazen yoğunluktan dolayı şu zamanda şöyle olmuş nedenmiş hatırlat falan diyor ama yine de genelde hatırlıyor. Bilmiyorum yardımcı olabildim mi![]()
Merhabalar,Birde 8×4cm kocamn tam gobek deligimin orda fitik gibi bir miyomum olmasina ragmen halen bana sezeryanin "s" ni bile etmedi... Sadece "zmni gelince ve sancilarin basladiginda miyomun nasil bir etkisi olacagini ancak ozmn anlayacagiz" dedi... Bizde dört gözle sancı bekliyoruz
Pazartesi günü baktım canım odalara.. Suit odaların girişinde ilave bir bölme var gelecek sayısı çok olursa öneririm... Ama günlük ekstra 300 tl.. Diğer sıradan odalar da tek kişilik ve ufak maalesef.. Beklentiyi çok yüksek tutmayın derim.. Benim gelecek insanım çok yok, o yüzden sorun da yok baya beğendim güzel bence :)Merhaba ben Sinem Ay Beden é gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Doğumdan sonra kalacagimiz odalar geniş mi acaba siz biliyor musunuz?
Pazartesi günü baktım canım odalara.. Suit odaların girişinde ilave bir bölme var gelecek sayısı çok olursa öneririm... Ama günlük ekstra 300 tl.. Diğer sıradan odalar da tek kişilik ve ufak maalesef.. Beklentiyi çok yüksek tutmayın derim.. Benim gelecek insanım çok yok, o yüzden sorun da yok baya beğendim güzel bence :)
evet 28 şubatta doğum yaptım.. inan o asık suratın altında çok cicişli bir kadın var.. ben son haftalardaki ilgisi, doğum günü olan ilgisi ve benim istediğim şekilde olmasını sağlaması ve doğum sonrasındaki alakası konusunda çok memnun kaldım.. sadece doktor konusunda değil.. medipol bence tam doğum yapılacak bir hastane.. ufacık bir yer Koşuyolu medipol ama bence performans harika..Merhaba, doğum yaptınız mı merak ettim.? Ben de dr zühal çelebiye başladım. Hatta bugün gittim. Tam da anlattığınız gibi gerçekten. İlaç kullanmak zorundayım alerjim var. Bunun için haftaya büyük ultrasona göndericem seni dedi. Organ zararı olabilir bir bakalım dedi. İlk başta gerçekten korktum. Ama düşündüm de benim de içim hiç rahat değil. En iyisi takipte olmak. Benim de içim rahat edecek inşallah. Ben de herşeyin en kötüsünü düşünen bir tipim. İnşallah elektriğimiz uyar ve devam ederiz.
Pek güleryüzlü sayılmaz kendisi. Ama önemli olan zaten tecrübe ve güven vermesi. Çünkü daha önce çok güleryüzlü doktor gördüm hiç yönlendirmeyen. Elbet birbirimizi tanıdıkça da ısınırız inşallah.
Bir de dikkatimi çeken birşey daha yazayım. Ultrasonda kaç haftalık olduğunu söyleyip iyi sorun yok deyip kalk diyen doktorlardan değil. Bacakları oluşmuş henüz çok cılızlar ellerini oynatıyo, yüzüyo, ayaklarını kaldırıyo falan çok güzel anlattı. Bu duruma bayıldım gerçekten :)
evet 28 şubatta doğum yaptım.. inan o asık suratın altında çok cicişli bir kadın var.. ben son haftalardaki ilgisi, doğum günü olan ilgisi ve benim istediğim şekilde olmasını sağlaması ve doğum sonrasındaki alakası konusunda çok memnun kaldım.. sadece doktor konusunda değil.. medipol bence tam doğum yapılacak bir hastane.. ufacık bir yer Koşuyolu medipol ama bence performans harika..
ne demek canım, internette hakkında hiç bilgi yok.. ben de nacizane yazmak istedim doktor arayanlara fikir olsun diye :) umarım doğum sonrası da memnun kalırsın.. benim sezeryan olmak zorunda kaldı, dikişim de bakıyom bakıyom yok gibi belli bile olmuyor :) bebişimiz sağlıklı maşallah :) yıllardır benimle gibi :) darısı başınıza inşallah :)Vallahi bana moral oldunuz. Zaten sizin yorumlarınızı okuyupta karar verdim. Bu kadar mı objektif olunur bu kadar mı doğru anlatılır. Çok teşekkürler. Bu arada tabiki ilk muayenede gülücükler saçacak hali yok. O kadar güler yüzlü doktor gördüm ki canım cicimli konuşan ama boş olan istediğim bilgileri vermeyen.. Zaten benim için önemli olan işini iyi yapması. Şu da var otorite sağlaması herkesle yüz göz olmaması ilerde benim için büyük avantaj. Düşündüm de doğumum geldiğinde hemşire, ebe ve herkes doktordan çekindiğinden dört dönerler etrafımda :) otorite sağlamak kolay değil.
Bu arada gözünüz aydın bebişiniz iyidir inşallah. Vatana millete hayırlı evlat olsun. Ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah :)
ne demek canım, internette hakkında hiç bilgi yok.. ben de nacizane yazmak istedim doktor arayanlara fikir olsun diye :) umarım doğum sonrası da memnun kalırsın.. benim sezeryan olmak zorunda kaldı, dikişim de bakıyom bakıyom yok gibi belli bile olmuyor :) bebişimiz sağlıklı maşallah :) yıllardır benimle gibi :) darısı başınıza inşallah :)