Bende bu hastanede Suna Özdemir e gidiyorum. Geçen hafta doktorların mesai saatleri dışında doğuma girmediklerini öğrendim yani kendi doktorunuzun mesai saati dışında doğuma giderseniz o gün nöbetçi kim varsa doğumunuza o giriyormuş.
Ben hayal kırıklığına uğradım başka hastane arayışı içindeyim
ücanım bende 3,5 aylık hamileyim koşuyolu medipol Nihan hanıma gidiyorum başından beri. Çok ince eleyip sık dokuyan bir doktor değil,biraz rahat,kimi doktorlar çok titiz oluyor gebelik takibinde mesela Nihan Hn. öyle değil ama yinede memnunum sıcak ve içten bir kadın. Sinem Beden e de gidip memnun olan çok kişi duydum,tavsiye edenleride duydum,ondan dolayı doktoruna güven bence ama mesai saatleri dışında doktorun gelip gelmeme olayını hiç bilemiyorum.. Ben de bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum ama doktorum gelmeyecekse nasıl olacak:26: bende bu konuyu Nihan hanım a sorayım bidaha gittiğimde, olmadı bende doğum için başka hastane düşünürüm napayımbide az buz parada değil yani medipolde doğum,kendi doktorumda doğuma girmeyecekse ne anladım o işten...
Bu hastaneye bende bakıyorum arastırıyorum doktorlarını,sınem beden op.dr mus ve guler yuzlu tatlı dıllıdır belkı ama yazıyorum yazıyorum nete dogum yapanlar 1-2 kısı ve medıpol dıye arattıgımda leyla altuntaş onerılıyor hep o cıktı karsıma ve yard.docent doktormus ona gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunmuyor degılım
bende o doktoru sormuştum ilk yar. doç. olduğu için ama çok yoğun olduğundan 1 1,5 ay öncesine randevu vermiyorlardı sinem hanımda çok tatlı güler yüzlü ve ilgili bir dr herhangi bir sorunum olduğunda aradığımda da ulaşabiliyoum o anlamda düşünürsen öneririm
slm kızlar,bu sayfaya yorum yapanlar acaba doğumlarını yaptılar mı?Medipolde doktorlarınız doğuma geldiler mi?menun kaldınnız mı?
kaçtane soruyu bi anda soruyorum ama bende medipole gidiyorum.doktorların mesai saatleri dışında gelmeme olayını okuyunca şok oldum.boşuna mı para veriyoruz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?