Konu açılalı yıllar olmuş ama yeni araştıran arkadaşlar olur diye ben de yorum yazmak istedim. Ben Selda Hanım'a hamileliğimin 2. Yarısında gitmeye başladım. Önceki doktorumdan memnun değildim. Soru sormaya vakit kalmadan daha ben içerideyken diğer hastayı alıyorlardı içeri. O psikoloji ile bir an önce çıkmalıyım baskısı oluyordu üzerimde. Biraz da sevimsiz olaylar yaşayınca Nisa Hastanesi Mürvet Hakyemez'i bırakıp Selda Hanım'a gitmeye başladım. Muayeneye ciddi zaman ayırıyor. Ultrasonda her aşamayı tatlılıkla anlatıyor, ardından tüm tavsiyelerini anlattıktan sonra evet soruları alayım diyor. Ama zaten çoğunlukla soracağın herşeyi anlatmış oluyor. Doğum sürecim de iyi geçti. Tek olumsuzluk benim aslında direkt sezeryanlık durumda olmama rağmen normal doğumu zorlamak oldu. Uzun saatler suni sancı çektim olmayınca sezeryana alındım. Ama bundan da pişman değilim o kadar acı çekmeme rağmen. Normal doğumu çok istiyordum. Direkt sezeryan dese sezeryan yanlısı bir doktor diye düşünebilirdim. Son ana kadar normal doğum olarak konuştuk, sonunda yine doktor değil ben pes ettim. Tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi.