Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açılalı yıllar olmuş ama yeni araştıran arkadaşlar olur diye ben de yorum yazmak istedim. Ben Selda Hanım'a hamileliğimin 2. Yarısında gitmeye başladım. Önceki doktorumdan memnun değildim. Soru sormaya vakit kalmadan daha ben içerideyken diğer hastayı alıyorlardı içeri. O psikoloji ile bir an önce çıkmalıyım baskısı oluyordu üzerimde. Biraz da sevimsiz olaylar yaşayınca Nisa Hastanesi Mürvet Hakyemez'i bırakıp Selda Hanım'a gitmeye başladım. Muayeneye ciddi zaman ayırıyor. Ultrasonda her aşamayı tatlılıkla anlatıyor, ardından tüm tavsiyelerini anlattıktan sonra evet soruları alayım diyor. Ama zaten çoğunlukla soracağın herşeyi anlatmış oluyor. Doğum sürecim de iyi geçti. Tek olumsuzluk benim aslında direkt sezeryanlık durumda olmama rağmen normal doğumu zorlamak oldu. Uzun saatler suni sancı çektim olmayınca sezeryana alındım. Ama bundan da pişman değilim o kadar acı çekmeme rağmen. Normal doğumu çok istiyordum. Direkt sezeryan dese sezeryan yanlısı bir doktor diye düşünebilirdim. Son ana kadar normal doğum olarak konuştuk, sonunda yine doktor değil ben pes ettim. Tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi.
Merhaba. Hayırlısı olsun hakkınızda, sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize. Hastanenede yeni doğan yoğun bakım ünitesi var, Inşallah ihtiyacınız olmaz ama yine de tedbirli olmak lazım çok iyi bir çocuk cerrahı da var. Benim bebeğim 15 gün yoğun bakım Ünitesi'nde kaldı, ufak bir operasyon geçirdi 4 günlükken. Bebekle ilgili konularda çok memnun kaldım denilemez, bana göre kızımı fazladan tuttular yoğun bakımda maddi amaçlı. Ameliyat yapan doktorumuz taburcu olabilir dedikten 6 gün sonra evimize götürebildik.Merhaba bende doktorumu beğenmediğim için yeni doktor arayışındayım.selda hanım ile ilgili çok güzel seyler okuyorum ona gitmeyi duşüñüyorum.normal doğumu desteklemesi benim için önemli ve yeni döğan ünitesi var mı o hastane de bilginkz varsa paylaşır mısınız. Teşekkür ederim.
Bende selda hanima gidiyorum. En önemli özelliği senin sorabileceklerini takir takir sana anlatıyor olması. 3 gün sonra bebeğim e kavuşuyorum inşallah. Bende çok fazla normal doğum istiyordum. Fakat bebeğim 4.500 civarı görünüyor. Selda hanim riskleri anlattı sen sezeryan ol demedi tabi. Mecburen sezeryani tercih ettim. Ve merak ettiğim tek şey bebeğim o kilolarda olacak mı gerçekten. Onu da yazarım kızlar buraya. Çünkü
Arkadasim bilgi icin tskler saglikla kucagina almissindir umarim evladini. Nasil memnun kaldin mi hocadan..Mane ücreti bgn itibari ile 70 tl. Sigortalı için. Eğer mesai saatleri dışında doğum olursa ama illa o gelsin doğuma isterseniz ekstra 600 tl ücret istediler doktor. Fiyatlar konusunda da bilginiz olsun
Çok şükür aldım doktordan hastaneden Ebelerden hepsinden memnun kaldım. Normal doğum için son derece cabaladilar. 13 saat sancı çektim. Ama ebe çok güzel yönlendirdi. Selda hanim bebeğin kafası gözükünce hemen geldi. Önlük bile giymedi hemen isine koyuldu. Cok guler yuzluydu. Bn cok memnjn kaldimArkadasim bilgi icin tskler saglikla kucagina almissindir umarim evladini. Nasil memnun kaldin mi hocadan..
Masalalh canim ya normal dogum yaptin bide ne guzel ben tup bebekle hamile kaldim biraz zor elde ettim yani bebisimi ama sukurler olsun rabbime evime yakinligindan dolayi oraya gecmek zorundayim 5 ayim biticek umarim hocaya isinirim :)Çok şükür aldım doktordan hastaneden Ebelerden hepsinden memnun kaldım. Normal doğum için son derece cabaladilar. 13 saat sancı çektim. Ama ebe çok güzel yönlendirdi. Selda hanim bebeğin kafası gözükünce hemen geldi. Önlük bile giymedi hemen isine koyuldu. Cok guler yuzluydu. Bn cok memnjn kaldim