Medilife Hastanesinde doğum yapan

acaba normal doğumda evden çağırılınca ne kadar alıyorlar.bilgilendirirseniz çok sevinirim

ya cnm burcu hanımda izine çıkıyo ayın 25ine kadar.şimdilik selda hanıma gidiceksin dedi.inş ayın 25ine kadar doğurmam:)))

ya cnm burcu hanımda izine çıkıyo ayın 25ine kadar.şimdilik selda hanıma gidiceksin dedi.inş ayın 25ine kadar doğurmam:)))

aa izne mi çıkıyormuş. bu hafta içi ne yapıp edip gitmem lazımm :86:
inşallah 25'ine kadar kavuşursun bebişe :) ne kadar kaldı SAT'a göre ?

aa izne mi çıkıyormuş. bu hafta içi ne yapıp edip gitmem lazımm :86:
inşallah 25'ine kadar kavuşursun bebişe :) ne kadar kaldı SAT'a göre ?

inş cnm ya.belkide çıkmıştır izne.burcu hanım tam 25inde izinden geliyo.selda hanımda 25inde çıkıyo:))bnmde ayın 15inde kontrolüm var selda hanıma yönlendirdi bni.oda çok iyi bi doktormuş.buarada SAT'a göre bu ayın 14'ü bakalım neolucak:))normal istiyorum.heralde ayın 15inde normal mi sezeryan mı diye bakıcak doktor.buarada sennki nekadarlık?

evet izne çıkmış, ben de ahmet beyden aldım randevu bakalım o nasıl bir doktor
benim 27 + 2 oldu daha çook var :) umarım normal olur seninki de, ne kadar az kalmış ne güzel :)))) çok keyfi sezaryen yapıyor bu özeller.. ben de normal istiyorum mutlaka
burcu hanım anne nasıl isterse, psikolojisi neyeelveriyorsa öyle olur bir problem olmazsa demişti bana çok rahatlamıştım

ALLAH biran önce kucağına almayı nasip etsin inş.evt az kaldı ama burcu hanım en geç 29una kadar bekliceksin dedi.ya hem sabırsızlanıyorum hemde bi yandan korkuyorum.inş seninkide normal olur.15inde randevum var bakalım haber veririm:)))inş doktorunda iyidir cnm.eğer memnun kalmassan sende selda hanıma gidersin.buarada bakalım selda hanımda inş iyidir:)

teşekkür ederim:) umarım sen de hiçsıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın haberlerini beklerim :)
ben ahmet beyden pek memnun kalmadım, çok soğuktu ve ultrasonda bebeğime bakarken bir yandan telefonla konuştu. Zaten bir dahaki randevum 1 ay sonra, ben Burcu hanım'ı bekleyeceğim
selda hanım çok doluymuş bir sonraki haftaya veriyorlar hep randevuyu, ama çok methediyor herkes umarım o da iyi bir doktordur.
bu arada epidural normal fiyatlarını sordum , 275 + 300 epidural + 300 doktor farkı (kendi doktorumu mesai saatleri dışında istersem). bu fiyata 1 gece oda ücreti dahilmiş.

bnde ayın 15inde selda hnıma gittim.nst ye bağladılar sancılarım çok düzenli çıktı.sen on gün içerisinde doğurursun dedi.biraz tedirginim çatı muaynesi olurken kendimi çok kastıım.doktor kasma dedikçe bn kendimi kastım.inş doğumda öyle yapmam.biraz korku kaldı içimde.buarada selda hanım çok iyi bi doktor.güler yüzlüydü.cnm bnde haberlerini bekliyorum.buarada çok teşekkürederim

cnm bide hafta sonları izmite gidiyorum dedi.ya hafta sonu doğumum olursa diye düşünmeye başladım.ahmet bey için bnde kötü diye duymuştum.senem hanımgelebiliyomu acaba haftasonları.buarada eğer ahmet beyden memnun kalmadıysan bncede bekle.burcu hanım bncede gerçekten iyi bi doktor.

çatı muayenesinden çok çekiniyorum anlatamam. gerçekten acımıyor mu hiç ?
selda hanımın haftasonu olmaması kötüymüş ama bence doğumuna kadar burcu hanım kesin gelir.

ben bahaneyle sezaryene alırlar diye hala korkuya kapılıyorum. Selda hanım nasıl? normal doğumu mu destekliyor ?

çatı muayenesi hiç korkulacak bişey değil endişelenmeyin kendinizi kasmazsanız hiç acımıyor ayrıca.

cnm sonunda bebisimi nehirimi kucagima aldim:)hemde normal dogum yaptim.ayin 21inde dunyaya geldi.cok guzel bir duygu.selda hanim gercekten iyi bi doktormus.buarada cati muaynesinden hic cekinme cnm.hic canin yanmiyo.sadece kendini kasmamaya calis.buarada darisi senin basina .hep dua et cnm.Allah saglikli bir evlat nasip etsin ins.

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün nehir bebekdünyamıza aramıza hoşgeşdin NEHİR cim

aa inanmıyorum çooookkkk sevindiiiim :) Allah mutlulukla büyütmek nasip etsin :) Nehircik aramıza hoşgeldin ! Çok merak ettim şimdi, doğum hikayeni paylaşacak mısın ?

aa inanmıyorum çooookkkk sevindiiiim :) Allah mutlulukla büyütmek nasip etsin :) Nehircik aramıza hoşgeldin ! Çok merak ettim şimdi, doğum hikayeni paylaşacak mısın ?
cok tskrler cnm.saat sabah 6 gibi sancim basladi.biliyosun saat 9 gibi geliyo doktorlar.evde baya bi cektim.neyse acile gittik.nst ye bagladilar.suyumla birlikte birden bebisin kakasi geldi hemen dogumhaneye aldilar.biraz zor dogum yaptim.hatta yuzum kirmizi noktalarla doldu.

ama dogardogmaz kucagima verdiklerinde butun acilarimi unuttum.dogumhaneden ciktigimda hemen esimin gozlerine baktim.size bisi olucak diye cok korktum dedi.bende bu simdi bizimmi dedim.gercekten cok guzel bi duygu anlatamam.simdi kucagimda emziriyorum nehirimi.bi yandanda telden yaziyorum:))

ah canım kıyamam ben minik Nehir'e. çok teşekkürler paylaştığın için. özellikle normal olmasına çok sevindim gerçekten. darısı başıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…