Medilife Hastanesinde doğum yapan

2 boyutlu bakiyorlar ben genelde iki boyutlu diye biliyorum nasil memnun musun doktorundan

Aslında doktordan memnunum güleryüzlü biri sorukça açıklıyo ilgileniyo ama doğumdan sonra aynı odaya iki kişi almaları konusu ve hijyen konusunda duyduklarımdan tedirginim biraz. Bu detaylı ultrasonla ilgili de Nisa hastanesinden fiyat aldım 225 tl imiş hemde perinatolog giriyor doğum fiyatları ortalama aynı doğumda napıcam onu düşünüyorum, iyi tecrübeler de var kötüler de var kararsız kaldım

Ben doktoruma sordum 1 odada 2 kişi kaldığı oluyormu diye benim doktorum yeni geldiği için hiç öyle bi durumla karşılaşmadığını söyledi öyle birşey yok dedi benim doktorum tüp bebek uzmanı kadınlardan çok doğum için genelde erkek doktorlar tercih ediliyor ben o yüzden bayan duşunmediğim için erkek doktora gidiyorum

normalde tek oda veriyolarmış ama yoğunluk olursa acil durumda 2 kişi olabiliyor dediler hani o risk var. doktor doktordur ben kadın erkek ayırt etmiyorum ama dediğiniz gibi doğumda erkek doktorlar daha iyi daha sabırlı oluyormuş, hangi doktora gidiyorsunuz siz?

zaten doğum için erkek doktor daha önemliymiş yoksa normal zamanda bende ayırt etmiyorum ama sürekli aynı doktora gitmek istediğim için baştan erkek seçtim levent bey benim doktorum tavsiye ederim ilgisi felan çok güzel hemde tüp bebek uzmanı denemeniizi isterim

Oda konusunu ben de sordum dr uma kesinlikle bizde öyle bir şey yok dedi 3,5-4 senedir burdayım öyle bir şeyle karşılaşmadım dedi.

Oda konusunu ben de sordum dr uma kesinlikle bizde öyle bir şey yok dedi 3,5-4 senedir burdayım öyle bir şeyle karşılaşmadım dedi.

içim rahatladı öyleyse ben de burda gördüm çünkü o şekilde olduğunu hastaneyi değiştirmeyi düşünüyordum sırf onun için :)

Arkakaşlar, doğum konusunda bu hastaneye güvenmeyin, insan hayatından bahsediyorsunuz şu şikayetlere bakarmısınız, bu hastanede doğumu beklerken oda da doğuran insanlar var doktorlar çok ilgisiz.

Eklentiler

• medilife.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 517
Merhaba; Hasta Adı:Fatıma Yürüyen 10 Eylül 2015 tarihinde eşimin doğum sancıları nedeni ile hastanenize 19:00 19:30 saatleri arasında giriş yaptık.Gece nöbetinde bulunan Op. Dr. Turhan ŞENGÜL adlı doktora sıra aldık. Doktorun ilgisizliği bana bu mesajı yazdırmıştır. Eşimin doktora sorduğu sorular doğum sancısı mı suyum gelmiş midir? verilen cevap olabilir de olmayabilir de diyedir. Bu hassas anda ve konuda verilen istemsiz cevaplar can sıkıcı bir durum almıştır.Sizin gibi köklü bir kuruluşa yakışmayan bir doktordur.Diğer bir sorun ise sorulan sorulara istinaden yatışınız yapılsın yarın sabah kendi doktorunuz size bakar denmesidir.Bu olayların gelişimden sonra kendi doktorumuz Op. Dr. Selda ÖRNEK HANIMOĞLU acil durumlarda aramamızı istediği telefondan ulaşılmıştır.Bizi yönlendirdiği hastanede doğum kısmında bulunan ebe sayesinde rahatlayarak eve geri döndük.

medilife şikayet hattından gelen mailler

Hastaneyle ne alakası var ki bu durumun bende gittim acil olarak medilife gece nöbetçi doktor levent bey vardı gayet güzel ilgilendi herşeyi kontrol etti sorun olmadığı için eve geri gelmiştim ben şuan 25 haftalık hamileyim ve o hastanede en baştan beri kontrole gidiyorum şuan benim için hiçbir sıkıntı çıkmadı ne gece ne de gündüz. randevulu ve ya randevusuz gittiğim zamanlarda oldu ben gayet memnunum

Bence bu başlığa sadece orada doğum yapanlar yorum yapsın ki kafa karışıklığı olmasın, normal muayene için gidilen yada soru sormaya gittik gibi şikayetler çok da doğum yapacak kişiyi etkilemiyor, ben buraya yazılanların hepsini tek tek kontrol ediyorum ebe, doktor tavsiyesi için ama son gördüğüm bi kaç şikayetin aslı olduğunu bile düşünmüyorum. Kafa karıştırmaya gerek yok bence.

Cokta iyi oldugunu dusunmuyorum hastanenin 3 ay once arkadasim dogum yapti hastane duvarlar pislik icinde bide icerde dikmeyi uutmuslar damari kan kaybindan olucekti kiz.butun mastaflarida onlardan aldilar doktor hatasi oldugu halde.ne zaman arasan butun dr.dolu yalan git orda bekle sirada 15 sira geliyo yeni politika yontemi senem hanim bir ay sonrasina randevu veriyo:) burcu kazdal benim bebegime zayif dedi 850 gr.erken dogum olabilir dedi bussuru tahlil istedi ertesi gun baska dr.gittim 950 gr.hic biseyin yok dedi.resmen para tuzagi.

Beykent tıp merkezindeki doktoru tavsiye ediyorum kesinlikle denemenizi isterim ismi levent benim bi buçuk ayım kaldı doğuma doktorum hamile kaldığım günden beri ilgili

Beylikdüzü kolanı da bn tavsiye ederim. Henüz doğum yapmadım umarım memnun kalırım ama dr. nihan tosun cidden iyi bir dr. Aklınızda bulunsun. Randevu almanız gerekiyo ama. En az 2 hafta önceden. Epey yoğun çünkü :)

Bende kolan düşünüyorum inşallah doğum yaparsam orada görüşlerimi belirtirim

Ben selda örnek hanimogluna gidiyorum kendisinden memnunum. Martin sonuna dogru da dogumum var insaAllah simdilik normal gozukuyo hastane olarak ta medilife beylikduzunu düşünüyorum bakalim hayirlisi. Fiyat aldim normal dogum 700 sezeryan 1450 dediler. Indirim vs talep edilmemis hali bu. Avcilar hospitalden cooook daha uygun orasi da 1200 normal dogum diyor siz dusunun sezeryani:)

kızlar ben doğumumu yaptım, hastaneyi cidden tavsiye ederim ebeler hemşirleer doktorlar çok iyiydi, normal doğum için herkes elinden geleni yaptı ve normal doğum yaptım :) cumartesi sabahı olduğu için doğumumu selda hanım yaptı, herşey çok güzeldi bilginiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…