Medilife Hastanesinde doğum yapan

Ben Mart ayında Beylikdüzü Medilifeta yaptım doğumumu. Şansıma pazartesi sabah verilen oda oldukça genişti. Çift oda olayından o zaman bahsetmediler ama Suit oda olayını kaldırmışlar maalesef. Doğum epidural sezeryan oldu ve çok memnun kaldım. Doktorum Burcu hanımdı. 2 gece kaldım hemşireler çok yardımcı oldular. 2. gün sabah duş aldım pansuman yapıldı ve çok rahatladım. Ücret 3500 TLydi epidural sezeryan.

Burcu Hanımdan memnun musun peki. Ben iki kez oldu gidiyorum burcu hanima. .. ama sanki pek ısınmadim. Pek aciklamiyor. Kısa kesiyor hadi gidin artık der gibi. Ben de orayı düşünüyordum ama sanırım vazgeçicem. Bir de doğum ücreti SGK li mi özel mi?

çok çok geçmiş olsun,sağlıkla büyütünüz bebeğinizi inşallah,dediğim gibi tamamen şansınıza olmuş olabilir,belki evham yapıyorum o tarihte sakin olacak yada tam tersi full olcak,çok stresli bir durum ya,en güzeli haftaya perşembe bu konuyu burcu hanıma danışacağım ondan gelecek olumsuz bir cvp olursa medipol mega ya gitmeyi düşünüyorum.

:)) 2 grammış bebeğiniz,sağlıkla büyüsün inşallah,zaman ne çabuk geçiyor,daha dün bnm bebeğim 2 gramdı,bende yaklaşık 1 yılı aşkın süredir burcu hnm a gdiyorum,ilk bebeğim düşük oldu,ondan sonra belki 9 ay bebeğimiz olmadı,o zmn zarfında başladım burcu hnm a,çok destek verdi,her ay sabırla yumurta takibine gittim,evet belki çok konuşmaz,hızlı hızlı anlatır ama kafamda hiç bir soru işareti bırakmıyor, ona çok alıştım, bebeğin ilk başından takibi ile doğuma kadar olan kısmında tek bir dr la devam etmek,birbirini tanımak çok önemli,işte bu yüzden hamileliğimi yarılamışken şu doğum odalarının çift yatak meselesi yüzünden umarım burcu hanımdan ayrılmam,inşallah haftaya bu konuda içimi rahatlatırda, onda doğum yaparım.

bu arada doğum fiyatları ssk lılara daha ucuz diye biliyorum normal doğum 750 sezeryan 1250 burcu hnm doğuma girerse extradan 500 lira ona,epidral içinde 500 lira diye duydum

Burcu hanım ilk başta banada aynı geldi. ama onun yapısı öyle pratik kadın hop halledip bitiriyor hemen
Şaka bi yana doğumdan sonra odaya kontrole geldiğinde bile en fazla 2 dakika kalıp gitti , hatta odadakiler şaşırdı ne hızlı kadın diye.Sonra sonra ben ısındım , keyfi yerinde olduğunda olduğunda ondan iyisi yok
Bebeğimde kist olduğunu bi tek o farketti ve çok yardımcı oldu bana.

Doğum ücreti 3500 tl dediğim ssk ve sigorta olmayan fiyatı. Benim özel sigortam karşıladı hiçbişey ödemedim.
Mazur görün yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Gerçekten tamamen şans işi. Bana verilen oda mesela baya genişti. Ve doğum katı full doluydu. Ama ikili oda olayını yeni koymuş olabilirler. Burcu hanımın etkisi olur belki..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Birdaha gideyim,yazicam detaylari burdan yine

kızlar merhaba bende beylikdüzü medılıfe ahmet beye gidiyorum
gayette memnunum soğuk diyorlar ama her soruma cevap alıyorum lüzumsuz
saçma sapan testler istemiyor en azından
epidural normal düşünüyorum anestesi uzmanı çok diyorlar varmı bilgisi olan?

arkadaşlar yakın zamanda medilife ta doğum yapan var mı?

Ben de medilife a gitmeyi düşünüyorum artık selda hanım ve burcu hanım hakkında çok güzel şeyler okudum. Henüz hangisine gidicem karar veremedim ayrıca hastaneyi de hiç bilmiyorum. 24. Haftamdayım sen kontrollerine orda mı devam ediyorsun canım

Bukadar rezil bir hastane görmedim, tek yaptıkları şey para almak ortada doktor yok, randevu alıyosunuz para ödüyosunuz doktorla görüşemiyosunuz, bende beylikdüzü'nde oturuyorum herkes bu hastaneden şikayet ediyo, kontrol için 2 defa gittik hemşire gibi ortada dolanan kızlar ellerinden telefonu düşürmüyor kimseye birşey sorulmuyor, geçenlerde de bir hasta bir doktoru hemşireyle odada basmış kesinlikle birdaha bu hastaneye gitmeyeceğim tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar geçen yıllardan bi yorum okudum bu hastaneyle ilgili. Kalp atışını duyamadık ultrasonlarında böyle bi özellik yokmuş diye yazmışlar. Sadece senem hanımın ultrasonu 3 boyutlu diğerlerinin 2 boyutlu demişler. Kalp atışı için gitsem duyabilcek miyim sesini? Gidenler lütfen cevap versin arkadaşlar.

Medilife çalışan bir arkadaşım gönderdi bu maili, hiç tavsiye etmiyorum bu hastaneyi hergün yeni bir rezilliğini duyuyorum, ben hizmet hastanesine gidiyorum orayı tavsiye ederim. Her türlü cihazları var.

Ben de Medilife hastanesine gidiyorum daha doğum yapmadım ama hiçbir kotu durumla karşılaşmadım kalp atışlarını ben her gittiğimde duyuyorum doktorumdan be hastaneden de çok memnunum tavsiye ederim istersen doktorumun ismini de verebilirim

merhaba zeytin gozlu ben de Medilife hastanesine gidiyorum Filiz Hanım'a başladım şimdi, 3 boyutlu olarak mı görüyosun bebeği yoksa 2 boyutlu mu bakılıyor sende? Duyduğuma göre çoğu yerde her gidişte 3 boyutlu görüyorlarmış da o yüzden merak ettim.

2 boyutlu bakiyorlar ben genelde iki boyutlu diye biliyorum nasil memnun musun doktorundan

mehanalar dogumu ben orda yapmadım ama 2009 yılından beri senem hanımın hastasıyım o olmdaiğinda selda. Hanıma gidiyordum ikiside cok iyilee ilğililer.arkadasım selda hanımda doğum yaptı kuzenimde senem hanımda.cok xok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…