Medilife Hastanesinde doğum yapan

Merhaba bende medilife basliycam selda hanimda daha once bikac arkadasim dogum yapti ben 8inci hftamdayim tahlillrr falan nasil ucretleri selda hanim.nasil bir kadin cok merak edoyrum cumartesileri varmi banada yardimci olursan cok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selda hanimda muayene olmadim ama tum doktorlarin oglene kadar kaldiklarini soylemisti ctesi gunleri santraldeki bayan.bende filiz becerikliye gitmeyi dusunuyorum daimi .bi kac kez gittim guler yuzlu ama dogumu nasil gecer bilmiyorum bilen varsa yardimci olursa sevinirim

Birde medilife hastanesinde 2 3 sene once bir afis gormustum 4d video cekimi diye ultrason.bilgisi olan var mi yada yaptiran

Kızlar merhaba, bende yeni bir anne adayiyim, daha yeni hamile oldugumu öğrendim ve hemen doktor arayışına başladım, medilife hastanesinde Dr. senem Aras, ve Acıbadem'de Dr. Aylin tatliadim ile ilgili guzel seyler okudum ve ikisi arasında kaldım. Bu iki hastane ve doktora gidenler varsa tecrubelerinizi paylasirmisiniz lütfen, ilgi olarak ve tabi ki ücret olarak. Buradaki mesajların cogunu okudum fakat 2014ten çok fazla birsey yok. Yardımınıza ihtiyacım var...

medilife beylikdüzü hastanesinden ben çok memnunum doktorum selda hanım. şeker gibi bi kadın. fiyatlarıda gayet makul normal doğum 500 sezeryan 1000 istege bağlı 1250 liraydı. senem hanım öğlene kadar çalıştığı için muayne bulmak zor. kesinikle selda hanım derim. 2. hamilileğim hala onda devam ediyorum.

medilife beylikdüzü hastanesinden ben çok memnunum doktorum selda hanım. şeker gibi bi kadın. fiyatlarıda gayet makul normal doğum 500 sezeryan 1000 istege bağlı 1250 liraydı. senem hanım öğlene kadar çalıştığı için muayne bulmak zor. kesinikle selda hanım derim. 2. hamilileğim hala onda devam ediyorum.

Cevabın icin teşekkür ederim powerr, ayın 25de çıkıyormuş bir sonraki ayın randevuları,Çarşamba günü arayıp randevumu alicam. O zaman kadar başka bir doktora yaptırıcam ilk kontrolümü, herseyin yolunda olduguna emin olmam lazım sanırım. Beylikduzu Acıbadem'in SGK ile anlaşması yokmuş o yuZden tamamen eledim. Benim icin de medilife görünüyor, bakalım hayırlısı...

arkadaşlar FUAT KARATEPE'ye giden yokmu hiç aranızda?
aynı zamanda perinatologmuş
onun için tercih etmek istiyorum.
hastası olanlar ona gidenler lütfen yorum yazsınlar?
nasıl bir doktor?

Slmlar,iki yil oncesine ait bir yazi ama ben ancak yeni okuyabildim,bende yaklasik 21 haftalik hamileyim,medilife burcu betul hn a gidiyorum,sanirim suan yine hamilesinuz,ikinciyi dogursam mutlaka yine ayni hastane ve ayni dr demissiniz,suan yine ayni hastaneyemi gidiyordunuz ?

Slmlar,epeydir sizde yazmamissiniz,dogumunuza 1 ay var sanirim merak ettim halen medilife a mi gidiyorsunuz.?

doğum için oda süslemesi, bebek bezi, fotografcısı falan oluyormu yani özel hizmeti varmı hastanenin?
odalar kaç kişilik?
refakatci için odada ayrı bir koltuk vs varmı?
orda doğum yapmış olanlar cevaplarsanız sevinirim.

BbQUOTE="bugdaytanesi82, post: 36844623, member: 325963"]doğum için oda süslemesi, bebek bezi, fotografcısı falan oluyormu yani özel hizmeti varmı hastanenin?
odalar kaç kişilik?
refakatci için odada ayrı bir koltuk vs varmı?
orda doğum yapmış olanlar cevaplarsanız sevinirim.[/QUOTE]

Bu konuda bnm cnm ck skkin ya aldigim iki haber sonucu sanirim hastaneyi degistircem halbuki evime cok yakindi,gecen hafta oda gormek istedim tum odalar dolu sadece bu oda bos dendi ve iceride iki hasta yatagi ve iki refakatci koltugu vardi,dedimki neden iki yatak yogun olunca dedi bi odaya iki hamile veriyoruz,neeeee dedim ne munasebet ya devlet hastanesinde bile dedim boyle bi durum hamilelikte kalmadi artik daha nelwr dedim,gogsumuz acik sut vericez yeri gelicek alttan kanama varmi diye bakilcak elalemin yaninda dedim yok artik,suit oda olmuyormu dedim yada extra para ile daha buyuk oda,hep hayir cvbi aldim,sansiniza dediler,sonra birde dun bu hastanede sexeryanla dogum yapmis arkadasima gittim 20 gun once yapti,sezerysna girmesine yrm saat kalaya kdr musait oda yokk yokkk denilmis,allahtan onun sansina tek yatakli oda dusmus ama dedilerki 14 oda vardi 9 u cift hastaliydu denilincee artik hic umidim kalmadi o hastane icin,ben kendi adima 9 ay bu stresle malesef bekleyemem,sanirim sizde b.duzunde yasiyorsunuz

Bu konuda bnm cnm ck skkin ya aldigim iki haber sonucu sanirim hastaneyi degistircem halbuki evime cok yakindi,gecen hafta oda gormek istedim tum odalar dolu sadece bu oda bos dendi ve iceride iki hasta yatagi ve iki refakatci koltugu vardi,dedimki neden iki yatak yogun olunca dedi bi odaya iki hamile veriyoruz,neeeee dedim ne munasebet ya devlet hastanesinde bile dedim boyle bi durum hamilelikte kalmadi artik daha nelwr dedim,gogsumuz acik sut vericez yeri gelicek alttan kanama varmi diye bakilcak elalemin yaninda dedim yok artik,suit oda olmuyormu dedim yada extra para ile daha buyuk oda,hep hayir cvbi aldim,sansiniza dediler,sonra birde dun bu hastanede sexeryanla dogum yapmis arkadasima gittim 20 gun once yapti,sezerysna girmesine yrm saat kalaya kdr musait oda yokk yokkk denilmis,allahtan onun sansina tek yatakli oda dusmus ama dedilerki 14 oda vardi 9 u cift hastaliydu denilincee artik hic umidim kalmadi o hastane icin,ben kendi adima 9 ay bu stresle malesef bekleyemem,sanirim sizde b.duzunde yasiyorsunuz[/QUOTE]

aaa ( cok kötü... soğudum bende şimdi. bende istemiyorum cift yataklı oda. tabi söylediğin gibi boş yatak varsa bide..

Bu konuda bnm cnm ck skkin ya aldigim iki haber sonucu sanirim hastaneyi degistircem halbuki evime cok yakindi,gecen hafta oda gormek istedim tum odalar dolu sadece bu oda bos dendi ve iceride iki hasta yatagi ve iki refakatci koltugu vardi,dedimki neden iki yatak yogun olunca dedi bi odaya iki hamile veriyoruz,neeeee dedim ne munasebet ya devlet hastanesinde bile dedim boyle bi durum hamilelikte kalmadi artik daha nelwr dedim,gogsumuz acik sut vericez yeri gelicek alttan kanama varmi diye bakilcak elalemin yaninda dedim yok artik,suit oda olmuyormu dedim yada extra para ile daha buyuk oda,hep hayir cvbi aldim,sansiniza dediler,sonra birde dun bu hastanede sexeryanla dogum yapmis arkadasima gittim 20 gun once yapti,sezerysna girmesine yrm saat kalaya kdr musait oda yokk yokkk denilmis,allahtan onun sansina tek yatakli oda dusmus ama dedilerki 14 oda vardi 9 u cift hastaliydu denilincee artik hic umidim kalmadi o hastane icin,ben kendi adima 9 ay bu stresle malesef bekleyemem,sanirim sizde b.duzunde yasiyorsunuz[/QUOTE]

beylikdüzü mü yoksa çapa medilife mı bu dediğiniz?

beylikdüzü mü yoksa çapa medilife mı bu dediğiniz?[/QUOTE]
BEYLİKDÜZÜ medilife hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…