evet genç anneler :) Ben de Medilife b.düzü Selda Hanıma gidiyorum.. Çok da memnunum . Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Güzler yüzlü biri. İkili test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı çok şükür. Adım adım ilerliyoruz. 25/02 de randevumuz var ama birşey yapılacakmı bilmiyorum.. Bu arada sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için ama sanırım 5 ayın dolması gerekiyormuş..
Bayanlar medilife da doğum yapan var mı? Doğum ücretleri nedir normal veya sezaryen olmak üzere bilen varsa cevaplar mı? Şimdiden teşekkür ederim..
geçen hafta arkadaşım burda doğum yaptı. bildiğim kadarıyla paket fiyatı 2 gece oda+normal doğum 300 tl civarı, sezeryan+2 gece 860 tl.
normal 430tl canım..sezeryan doğru 860tl
Bayanlar bende b.çekmecede oturuyorum ve burası hastane bakımından oldukça kısıtlı bilen bilir. Adam gibi dev. hast.i yok test yaptırmak için taaa nerelere gönderiyorlar. Yazdıklarınızın üzerine medilife mantıklı gelmeye başladı hemde yakın peki bu hastanenin muayene ücretleri test ücretleri nasıldır??
selam kızlar medilife yoğun bakım ünitesi yokmuş bende 28 şubatta selda hanıma gittim erken doğum riski var dedi bebeğin akciğer gelişimi için iğne verdi 12 şer saat arayla vuruldum.ALLAh korusun çok korkuyorum uzun yürüyüşler yasak dedi.5 hafta isterehat edeceksin dedi.inşallah bebeğim vakti zamanında gelir.selda hanım artık mesai dışı geliyormuş fakat ücret talep ediyormuş.ben herşey normal giderse normal doğum istiyorum ama epidural istiyorum onu da sordum ben sevmiyorum dedi ıkınması zor oluyor dedi tabi istersen tercihe kalmış dedi
bütün dr lar mesai dışı ücret alıyor ki sadece selda hanım değil
ücretinin ne kadar olduğunu öğrendin mi pekii
ben sordum 300-350tl demişlerdii ama burcu hanımın ücretini sormuştu bi arkadaşım 500tl demişler acaba farkediyomu dr dr
farkediyormuş canım bildiğim kadarıyla senem hanım daha fazla istiyor.senin doğuma da az kalmış inşallah normal doğum yaparsan epidural mi istiyorsun herkes çok memnun inşallah bende öyle istiyorum.doğumdan sonra yazarsan çok vakti olunca sevinirim merak ediyorum.darısı bizlere inşallah vakti zamanında doğması.
benim 9 da günüm doluyor güzelimm ama hiç doğacak gibi durmuyo şu anda bebeğimm
erkek bi de erkek bebekler daha gec doğuyo diye konuşuluyo hep cevremde aynı zamanda olan arkadaşım kızdı gecen hafta burcu hanımın hastası doğurduu walaa biz bekliyoruzz
günün doldukdan sonra max 1 hafta bekliyebiliriz dedi selda hanımm sonra suni sancı ile başlatıcaklar doğumuu
bakalım kısmett
ben epidural düşünmüyorum güzelim bel kemiğine vurulan iğne olayı beni daha cok korkutuyorr
ben bildiğin normal düz doğum istiyorumm allah neyi nasip eder bilememm ama canım cok dadlı değill cok motive ettim kendimii
ağrım olsada bu bişi değil daha kötü olcakk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?