Medilife Hastanesinde doğum yapan

daha bugün burcu hanıma ilk defa gittim. Selda hn. nasıldir bilmem ama Burcu hanıma soru sorduğunda azarlar gibi cevaplıyor.. Sorduğuma pişman oldum :) ayrıca muayene olmak içinde yarım saatten fazla bekledim

bu yorumun neresinde ilgisiz dediğim yazıyor?????????????

Bayanlar bende b.çekmecede oturuyorum ve burası hastane bakımından oldukça kısıtlı bilen bilir. Adam gibi dev. hast.i yok test yaptırmak için taaa nerelere gönderiyorlar. Yazdıklarınızın üzerine medilife mantıklı gelmeye başladı hemde yakın peki bu hastanenin muayene ücretleri test ücretleri nasıldır??

medilife da muayyene ücreti 25 idi.30 lira olmuş test derken hangi testler?.ben geçen şeker yükleme testi yaptırdım 3o liraydı.diğer testleri de sağlık ocağında yaptırdım

ben selda hanım hastasıyımm mesai saati dışında doğumlara geliyor

bebeği büyüdü artık bakıcısına bırakp gelebildiğini söyledii bana 2-3 hafta önce sormuştum hattaa

teşekkür ederim canım.Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben 27 haftalığım beni ayda bir çağırıyor daha ne zaman sık çağırmaya başlıyor.sen doğumu nasıl yapacaksın ?

medilife da muayyene ücreti 25 idi.30 lira olmuş test derken hangi testler?.ben geçen şeker yükleme testi yaptırdım 3o liraydı.diğer testleri de sağlık ocağında yaptırdım

Önümüzdeki ay başında ikili testi yaptırıcam hiçbir devlet hastanesi yapmıyor bakırköy ve kanuni haricinde. İkili testi sağlık ocağında yaptıramayız değil mi?
:44:

Önümüzdeki ay başında ikili testi yaptırıcam hiçbir devlet hastanesi yapmıyor bakırköy ve kanuni haricinde. İkili testi sağlık ocağında yaptıramayız değil mi?

ben kan testlerini falan sağlık ocağında yaptırdım .ama ikili testi medilife da yaptırdım .sağlık ocağı yapmıyor. yanlış hatırlamıyorsam 120 lira falandı.

canım merhaba hangı dr gıdıyosun bende oraya gıdıyorum yenımı yaptırdın seker testını cvplarsan sevınırımm

canım ben medıleff yaptırdım 100 yaptırdım ama bezmıalemde yapılıyomuş ben detaylıyı orda yaptırdım 50 tl ye

canım merhaba hangı dr gıdıyosun bende oraya gıdıyorum yenımı yaptırdın seker testını cvplarsan sevınırımm
selam canım salı günü yaptırdım.ilki başarısız oldu içtiğim gibi geri çıkardım tabi iptal oldu tekrar gittim işte salı günü çok şükür zor güç beala tutabildim kendimi üç kere kan aldılar 2 saat aç kalıyorsun.ilk önce ilk kanı alıyorlar sonra şekerli suyu içiyorsun 1 saat bekliyorsun sonra bi daha kan alıyorlar 1 saat daha bekliyorsun üçüncü kanı alıyorlar sonuçlarda yarım saat içinde çıkıyor.çok şükür benim değerlerim normal çıktı ama bekklerken her tarafım uyuştu kafamı kaldıramadım.şekerli su biraz baygınlık yapabilirmiş ama kişiden kişiye değişebiliyor.bu arada selda hanıma gidiyorum

Son düzenleme:
canım ben medıleff yaptırdım 100 yaptırdım ama bezmıalemde yapılıyomuş ben detaylıyı orda yaptırdım 50 tl ye

ya bende detaylıyı yaprıramadım sela hanım her hastasına öneriyormuş geçen gün sorduğumda senin haftan geçmiş demişti.ben iki ay şehir dışındaydım.ama orda da doktora gittim detaylı istemedi..şimdi hep aklımda o var.

3 defamı kan alıyorlar ben 2 dıye bılıyom sadece 30 tl mı ödedın ssk bende fahrıye hm gıdıyorum selda hanım nasıl bır dr memnunmusun fahrıye hnm ıstedı detaylıyı bende yaptırdım kac haftalıksın

fahriye hanım yeni gelmiş yeni duydum.eğer şekeri 75 gr istediyse 3 kere 50 gr istediyse 2 kere.eğer 50 grlık yaptıracaksan sağlık ocağında da yapıyorlar.medilife ben 28 lira ödedim.selda hanımda çok memnunum çok iyi bir doktor pozitif güler yüzlü

hı anladım canım pekı selda hanım gece doğuma gelıyomu bıde ek ücret alıyomu bılgın varmı cok soru sordum ama kusurabakma işte kac grm ıstıyecek bılmıyorum

evet genç anneler :) Ben de Medilife b.düzü Selda Hanıma gidiyorum.. Çok da memnunum . Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Güzler yüzlü biri. İkili test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı çok şükür. Adım adım ilerliyoruz. 25/02 de randevumuz var ama birşey yapılacakmı bilmiyorum.. Bu arada sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için ama sanırım 5 ayın dolması gerekiyormuş..

eğer bi sorun yaşamıyosan zaten ay da 1 cağırıyo başlar da

ben 35. haftadan itibaren max 10 gün içinde gidiyorum 1 hafta gibi düşün..benim şu anda normal görünüyor.. ama normal doğum malun son ana kadar belli olmaz aksilikk yaşanmazsa diyelim normal olucak..

Bayanlar medilife da doğum yapan var mı? Doğum ücretleri nedir normal veya sezaryen olmak üzere bilen varsa cevaplar mı? Şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…