medikinet 20 mg nasıl bir ilaç? ne için kullanılır ve yan etkileri nelerdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
medikinet 20 mg nasıl bir ilaç? ne için kullanılır ve yan etkileri nelerdir? bilen veya kullanan birisi anlatırsa sevinirim, kardeşim dikkat dağınıklığı için alıyor ama bugun eczacıya gittiğinde bir şeyler söylemiş ilaç hakkında bana ne konuştuklarını söylemiyor, nedir bu ilacın yan etkileri dikkat dağınıklığı dışında ne için kullanılır

Çok mükemmel bir ilaç. Bütün hastalıklara, dikkat dağınıklığına, gribe, enfeksiyona, baş ağrısına, diş ağrısına, kırığa, çıkığa iyi gelir.
yan etkileri de baş dönmesi, mide bulantısı, halüsinasyon, kulak çınlaması, baş ağrısı, diş ağrısı, beyin sarsıntısı ve intihar eğilimidir.

Bu ülkede doktora, hemşireye, eczacıya ihtiyaç yok. Boşuna kendinizi yorup yıllaraca okumayın. Zaten millet onun bunun tavsiyesiyle ilaca başlayıp, forumda ona buna sorarak bilgi ediniyor.

Bu konu başlığını google a yazın istemediğiniz kadar bilgi çıkar karşınıza hatta direkt prospektüsü indirip daha doğru bilgi alabilirsiniz

bende ciddi ciddi okuyorum
vaybe neymiş bu ilaç diye
yedim yani

Yiğenim otizimli onun için kullandık bir dönem dikkatini toplayabilmesi için ama çocuğu depresyona soktu. Ilaci kestik çocuk kendini kesmek istiyordu .

Her ilaç herkese aynı etkiyi yapmaz. Kümisinde etki yapmaz, kimisinde baş ağrısı yapar, kimisinde mide bulantısı vs.

Yapmanız gereken bunları buraya sormak değil, doktorunuza danışmak. En iyisini o bilir çünkü. Sizden aldığı anamnez doğrultusunda yazdı o ilacı. En doğru bilgiyi o verir.

Benim mediknet kullanan çok hastam oluyor, test yaptığım. Onlara da benzer şeyi söylüyorum her seferinde.

İnşallah zeka için iyi gelecektir.

1 - konuyu yanlış yere açtınız !
2 - suç olabilecek bir konu açtınız !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…