Medikal sütyen

minnos1620

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
17
1
6
33
Kızlar merhaba. meme büyütme ameliyatı oldum bana medikal sütyen olarak L beden takılmış. Bazı arkadaşların yazılarını okudum sürekli S beden takıldığını ve sıktığını söylüyorlardı. Öyle çok büyük Cc de taktırmadım ama merak ettim. Sorunca bedeninize uygun olan takıldı denildi?

Merhaba canim gelmis gecmis olsun. Benimki de s bedendi. Yaz ayinda oldugum icin tek korseyle idare edemedim bi tane daha edindim acik rengini. Onu da xs verdiler hatta odemler gectigi icin daha iyi sardi. Buyuk cc olmayabilir ama belki sizin gogus ceperiniz genistir. Eger suan odemliyse ve hafif sikiyorsa bunaltiyorsa sizin bedeninizdir gercekten.

Merhaba bana da l takıldı normalde hep s giyerim sıkmıyorduda çok rahattı sadece sarmalıyordu doktoruma sordum sıkmasına gerek olmadığını sadece sarmasının yeterli olduğunu söyledi kendi halinde kalması daha iyiymiş sarkma riski olmadığını söyledi yapımdan ötürü belki seninde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…