Merhaba, ameliyat öncesi herkesin yaşadığı o büyük korkuları bende yaşadım. Cok dr. araştırdım ama Ünal bey e ameliyat olan birisinin bahsettikleriden sonra kararimi verdim..Ameliyat oncesi 3-4 gun yine korkudan uyumadim ama 22 Şubat da ameliyat oldum.O kadar profesyoneller ki odaya yatisını yapıyorlar hazırlıyorlar hatta ameliyat öncesi yaşanılan endişe azalsin diye düşük doz bi sakinleştirici yapıyorlar sonra ameliyathaneye yolculuk esnasında zaten gülerek gidiyonuz içeri aldılar hazırlık yapılırken lafa tuttular beni sonrasını hatırlamıyorum anestezi yapmışlar tabi.bende hem et hem de deviasyon yani kıkırdak doku kemiklesmisti o yüzden 1 -1buçuk saat sürmüs operasyon.
Gözümü açtığımda odaya alinmistim bile ☺Bu kadar kolay olcagini düşünmemiştim.Ayrıca ameliyat sonrası aldigim o ilk nefes hayatımda aldığım en kaliteli en derin nefesdi.Acayip mutlu olmuştum. şimdi iyilestim cokdan☺Ayrıca ünal hoca tampon kullanmıyor yani öyle bi endiseniz de olmasın. bir çok ünlü ismin bile tercihi oluyor kendisi.Ayrıca o insanı rahatlatan güler yüzü de muhteşem