• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medikal park Ünal Bayız a ameliyat olan var mı?

birsey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
37
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
yakına ameliyat olmayı düşünüyorum hem nefes alma problemi hemde estetik ve doktor arayışı içerisindeyim.
Medikal park (göztepe) ünal bayız a ameliyat olanlar var mı ? varsa yorumlarını alabilirmiyim

hic tereddut etmeden olabilirsin bir degil birkac kisiye sahidim kuzenimde dahil sahit olmam memnun kalanin digerine tavsiye etmesiyle cevremizdekiler oldu.Ocak sonuda ins. ben olacagim:)ayrinti istersen msnden konusabiliriz canim.

hic tereddut etmeden olabilirsin bir degil birkac kisiye sahidim kuzenimde dahil sahit olmam memnun kalanin digerine tavsiye etmesiyle cevremizdekiler oldu.Ocak sonuda ins. ben olacagim:)ayrinti istersen msnden konusabiliriz canim.

tşkler verdiğin bilgi için ama ben 1 ay önce hüseyin beye ameliyat oldum ve memnunum. inşallah seninde iyi geçer

merhaba,
ben bilgi alabilir miyim?

tşkler şimdiden

merhaba,
ben bilgi alabilir miyim?

tşkler şimdiden

Benim eşim salı günü ameliyat olacak Ünal Bey'e. Biz çok sevdik ve güvendik.
Bir de kendisine ameliyat olan bir yazarın ameliyat öncesi ve sonrası yazıları var onların linklerini ekliyorum aşağıda.
Şimdiden geçmiş olsun.

http://www.haberturk.com/yazarlar/rahsan-gulsan/707371-yaptirin-ona-kucuk-bir-semsiye
(bu ameliyat öncesi yazısı)
http://www.haberturk.com/yazarlar/rahsan-gulsan/708073-istanbulun-sahdamari-kesilmis-gibi-olacak
(bu yazının da ortalarında oh nefes alabiliyorum kısmı ameliyat sonrası yazılmış ertesi gün)

Bir de kendisine ameliyat olan bir yazarın ameliyat öncesi ve sonrası yazıları var onların linklerini ekliyorum aşağıda.
Şimdiden geçmiş olsun.

http://www.haberturk.com/yazarlar/rahsan-gulsan/707371-yaptirin-ona-kucuk-bir-semsiye
http://www.haberturk.com/yazarlar/rahsan-gulsan/708073-istanbulun-sahdamari-kesilmis-gibi-olacak
(bu yazının da ortalarında oh nefes alabiliyorum kısmı ameliyat sonrası yazılmış ertesi gün)

Şimdiden geçmiş olsun.

merhaba bende bilgi alabilir miyim Göztepe medical park'da çalışıyor sanırım ünal bayız.
ameliyat oldunuz mu sonuç nasıl memnun musunuz?

merhaba bende bilgi alabilir miyim Göztepe medical park'da çalışıyor sanırım ünal bayız.
ameliyat oldunuz mu sonuç nasıl memnun musunuz?

Merhaba, uzun zamandır giriş yapmadığımdan çok geç gördüm mesajınızı.
Eşim Ünal Hoca'ya ameliyat oldu.
Sıfır tampon- sıfır morluk - sıfır şişlik!
Ameliyattan çıkıp odaya geldiğinde ilk cümlesi (derin bir nefesin ardından) "ohhh nefes alabiliyorum" oldu O'nun da.
Ertesi gün işine başladı.
Öncesinde o kadar korkuyordu ki; tamamen boşaymış. Bugün burun etin var dese Ünal Hoca; koşa koşa gider olur yine.
Şimdi boğazı acısa, grip olsa soluğu hemen Ünal Hoca'da alıyor :)

Bu hafta benim de randevum var. Muhtemelen yakın günlerde ben de ameliyat olacağım kendisine.

Türkiye'de ben ve eşimin gözümüz kapalı tavsiye edebileceğimiz bir numaralı kbb profesörüdür kendisi.
Yıl olmuş 2017. Tüm doktorların silikon tampon yaptığı şu zamanda Ünal Hoca yıllardır tamponsuz ameliyat yapıyor.
Gerisi laf-ı güzaf :)

ge
Merhaba, uzun zamandır giriş yapmadığımdan çok geç gördüm mesajınızı.
Eşim Ünal Hoca'ya ameliyat oldu.
Sıfır tampon- sıfır morluk - sıfır şişlik!
Ameliyattan çıkıp odaya geldiğinde ilk cümlesi (derin bir nefesin ardından) "ohhh nefes alabiliyorum" oldu O'nun da.
Ertesi gün işine başladı.
Öncesinde o kadar korkuyordu ki; tamamen boşaymış. Bugün burun etin var dese Ünal Hoca; koşa koşa gider olur yine.
Şimdi boğazı acısa, grip olsa soluğu hemen Ünal Hoca'da alıyor :)

Bu hafta benim de randevum var. Muhtemelen yakın günlerde ben de ameliyat olacağım kendisine.

Türkiye'de ben ve eşimin gözümüz kapalı tavsiye edebileceğimiz bir numaralı kbb profesörüdür kendisi.
Yıl olmuş 2017. Tüm doktorların silikon tampon yaptığı şu zamanda Ünal Hoca yıllardır tamponsuz ameliyat yapıyor.
Gerisi laf-ı güzaf :)[/QUOTBENDE

Gerçekten iyi bir doktor mu benim ilk ameliyatım başarısız geçti ikinci ameliyat için doktor arıyorum aylardır :(((

Gerçekten iyi bir doktor mu benim ilk ameliyatım başarısız geçti ikinci ameliyat için doktor arıyorum aylardır :KK43:((
Merhaba
Hele ki kötü bir tecrübeniz var ise bence görünün kendisine.
Sadece bizlerin görüşüyle de yetinmeyin.
Ünal Hocanın kendi sayfası var. Okuyun izleyin videolarını.

Ben başka doktorların ameliyatlarından çıkan mor suratlı tamponlu balon gibi olmuş insanları gördükçe iyi ki onu tanımışız diyorum.

Benim bugün randevum vardı. Sinüzit atagim olduğundan 15gunluk bir ilaç tedavisi arkasından tomografi alacağız ve ameliyat gününü planlayacagiz gibi görünüyor.

Sevgiler

Merhaba, ameliyat öncesi herkesin yaşadığı o büyük korkuları bende yaşadım. Cok dr. araştırdım ama Ünal bey e ameliyat olan birisinin bahsettikleriden sonra kararimi verdim..Ameliyat oncesi 3-4 gun yine korkudan uyumadim ama 22 Şubat da ameliyat oldum.O kadar profesyoneller ki odaya yatisını yapıyorlar hazırlıyorlar hatta ameliyat öncesi yaşanılan endişe azalsin diye düşük doz bi sakinleştirici yapıyorlar sonra ameliyathaneye yolculuk esnasında zaten gülerek gidiyonuz içeri aldılar hazırlık yapılırken lafa tuttular beni sonrasını hatırlamıyorum anestezi yapmışlar tabi.bende hem et hem de deviasyon yani kıkırdak doku kemiklesmisti o yüzden 1 -1buçuk saat sürmüs operasyon.
Gözümü açtığımda odaya alinmistim bile ☺Bu kadar kolay olcagini düşünmemiştim.Ayrıca ameliyat sonrası aldigim o ilk nefes hayatımda aldığım en kaliteli en derin nefesdi.Acayip mutlu olmuştum. şimdi iyilestim cokdan☺Ayrıca ünal hoca tampon kullanmıyor yani öyle bi endiseniz de olmasın. bir çok ünlü ismin bile tercihi oluyor kendisi.Ayrıca o insanı rahatlatan güler yüzü de muhteşem

Merhaba, ameliyat öncesi herkesin yaşadığı o büyük korkuları bende yaşadım. Cok dr. araştırdım ama Ünal bey e ameliyat olan birisinin bahsettikleriden sonra kararimi verdim..Ameliyat oncesi 3-4 gun yine korkudan uyumadim ama 22 Şubat da ameliyat oldum.O kadar profesyoneller ki odaya yatisını yapıyorlar hazırlıyorlar hatta ameliyat öncesi yaşanılan endişe azalsin diye düşük doz bi sakinleştirici yapıyorlar sonra ameliyathaneye yolculuk esnasında zaten gülerek gidiyonuz içeri aldılar hazırlık yapılırken lafa tuttular beni sonrasını hatırlamıyorum anestezi yapmışlar tabi.bende hem et hem de deviasyon yani kıkırdak doku kemiklesmisti o yüzden 1 -1buçuk saat sürmüs operasyon.
Gözümü açtığımda odaya alinmistim bile ☺Bu kadar kolay olcagini düşünmemiştim.Ayrıca ameliyat sonrası aldigim o ilk nefes hayatımda aldığım en kaliteli en derin nefesdi.Acayip mutlu olmuştum. şimdi iyilestim cokdan☺Ayrıca ünal hoca tampon kullanmıyor yani öyle bi endiseniz de olmasın. bir çok ünlü ismin bile tercihi oluyor kendisi.Ayrıca o insanı rahatlatan güler yüzü de muhteşem

merhaba, fiyat hakkında bilgi verir misiniz?

Fiyat hakkında bilgi vermek isterdim fakat iş yerinden dolayi özel sağlık sigortası olduğu için hiç ödeme yapmadım ben.
0216 468 44 44 nolu telefondan santrale bağlanıp asistanı Dilek hanimdan ön bilgi alabilirsiniz sanırım.
Asistanlari Demet Hn. ve Dilek Hn. da Dr.bey gibi çok ilgililer.Kesinlikle ihmal etmeyin ameliyatinizi ertelemeyin.Daha önceden ciddi anlamda nefes almiyormusum ben ameliyat sonrası anladım

Merhaba,
Benim de sürecim belli oldu.
Bir süredir geceleri baş ağrısı ile uyanıyorum ve bir iki gün bu ağrıyla yaşıyorum.
Beyin mr ve uyku testine girdim. Sonuç:
Uykuda kandaki oksijen seviyem 73lere düşüyor. Derin uykuya giremiyorum çünkü beyin basıncım arttığından çok ciddi bir baş ağrısı ile uyanıyorum. Haliyle uykusuz, dalgın, ağrılı günler geçiriyorum.
KBB görmeli dediklerinde ilk iş soluğu eşimin doktoru Ünal Bey'de aldık.
Son 3 haftadır Ünal Bey bir tedavi başladı. Akabinde pazartesi günü tomografim çekildi.
Sinüslerimde kist var ve sürekli sinüslerim dolu. Kıkırdakta sıkıntım yok ama hem et varmış hem de burun kemiğinin arka tarafında vahim bir eğrilik varmış.
Benim de ameliyatım 10 Nisan'da olacak. Bu 3 sorunu da çözecek Ünal Bey.
Aslında daha 2 ay önce karpal tünel ameliyatı oldum bileğimden ve zaten anestezi fobim var.
Tekrar bir operasyon acısını normalde çekmeye hazır değildim.
Konuşması, yaklaşımı, tecrübesi ve samimiyeti insana öyle güven veriyor ki; o nedenle hiç tereddüt etmeden kabul ettim Ünal Bey'in ameliyatını. Zaten eşimin ameliyatından dolayı Ünal bey'in mükemmel operasyonunu biliyoruz.
Eşimde olduğu gibi yine tampon yok, şişlik yok, morluk yok. Zaten insan en çok da bunlardan korkuyor ya burun dendiğinde :olamaz:
Ameliyat sonrası gelişmeleri yine paylaşırım.
Herkese sevgiler :KK200:

edit:
*Ameliyat ücretleri ameliyatın içeriğine göre değişiyor.
**Dilek Hanım gördüğüm en tecrübeli ve iyi ki var dediğimiz favori asistandır. Hafızası çok iyidir. Hiçbir hastayı unutmaz. Her şekilde yardımcı olur.

Merhaba,
Benim de sürecim belli oldu.
Bir süredir geceleri baş ağrısı ile uyanıyorum ve bir iki gün bu ağrıyla yaşıyorum.
Beyin mr ve uyku testine girdim. Sonuç:
Uykuda kandaki oksijen seviyem 73lere düşüyor. Derin uykuya giremiyorum çünkü beyin basıncım arttığından çok ciddi bir baş ağrısı ile uyanıyorum. Haliyle uykusuz, dalgın, ağrılı günler geçiriyorum.
KBB görmeli dediklerinde ilk iş soluğu eşimin doktoru Ünal Bey'de aldık.
Son 3 haftadır Ünal Bey bir tedavi başladı. Akabinde pazartesi günü tomografim çekildi.
Sinüslerimde kist var ve sürekli sinüslerim dolu. Kıkırdakta sıkıntım yok ama hem et varmış hem de burun kemiğinin arka tarafında vahim bir eğrilik varmış.
Benim de ameliyatım 10 Nisan'da olacak. Bu 3 sorunu da çözecek Ünal Bey.
Aslında daha 2 ay önce karpal tünel ameliyatı oldum bileğimden ve zaten anestezi fobim var.
Tekrar bir operasyon acısını normalde çekmeye hazır değildim.
Konuşması, yaklaşımı, tecrübesi ve samimiyeti insana öyle güven veriyor ki; o nedenle hiç tereddüt etmeden kabul ettim Ünal Bey'in ameliyatını. Zaten eşimin ameliyatından dolayı Ünal bey'in mükemmel operasyonunu biliyoruz.
Eşimde olduğu gibi yine tampon yok, şişlik yok, morluk yok. Zaten insan en çok da bunlardan korkuyor ya burun dendiğinde :olamaz:
Ameliyat sonrası gelişmeleri yine paylaşırım.
Herkese sevgiler :KK200:

edit:
*Ameliyat ücretleri ameliyatın içeriğine göre değişiyor.
**Dilek Hanım gördüğüm en tecrübeli ve iyi ki var dediğimiz favori asistandır. Hafızası çok iyidir. Hiçbir hastayı unutmaz. Her şekilde yardımcı olur.

edit: 10 nisanda ameliyatımı oldum sonunda :) Bugün 9. gün. Ünal Bey'in ameliyat ettiği klasik her hasta gibi ben de ameliyattan çıkıp odaya geldiğim anda "hakikaten nefes almıyormuşum meğer" dedim. Ameliyat sonrası hiçbir morluk, şişlik olmadı. Tampon da yoktu zaten. Hem arkadaki o vahim kemik eğriliğini düzeltti, hem burun etimi aldı hem de sinüs içerisinde büyük bir kistim vardı sıkıntı çıkaran; onu aldı Ünal Bey. Hafif bir ağrı dışında hiçbir sorunum olmadı. Ertesi gün işe başladığımı görenler çok şaşırdı :) Ameliyat olduğumu ben söylemediğim sürece kimse anlamadı.
Korkmak ve bu sıkıntılarla yaşamak çok gereksizmiş. İyileşme sürecim de çok hızlı oldu. Şu an normal hayatıma devam ediyorum. Hiçbir kısıtım yok. Doktoruna güvenmek çok önemli. Ünal Bey'e ne kadar teşekkür etsem az. Tüm süreçte nazik, samimi ve güven dolu konuşmalarıyla bana moral verdi ve tüm korkumu bir kenara bıraktım.
Bu soruna sahip herkesin benim kadar kolay sağlığına kavuşmasını dilerim.

Back