• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medikal park hastanesiiiiii

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
slm kılzar medıkal ıstanbul cıvarındakı medıkal park hastanesınde tanıdıgınız genel cerrah yada nukleer tıp doktoru tanıdıgınız varmı yada bıldıgınız cok ıyı gennel cerrah yada nükleer doktoru ben troıd hastasıyım sonucum kanser cıktı sımdıde ılaclar yetmıyor varsa bıldıgınız bır dojor söylermısıınız

slm kılzar medıkal ıstanbul cıvarındakı medıkal park hastanesınde tanıdıgınız genel cerrah yada nukleer tıp doktoru tanıdıgınız varmı yada bıldıgınız cok ıyı gennel cerrah yada nükleer doktoru ben troıd hastasıyım sonucum kanser cıktı sımdıde ılaclar yetmıyor varsa bıldıgınız bır dojor söylermısıınız
yoku koskaca formda bı doktor tanıdıgı kımse arkadaslar

geçmiş olsun öncelikle medical parkta değilde Çapada Serdar Tezelman var çok iyi cerrahtır. Özellikle tiroid konusunda

çok geçmiş olsum Rabbim acil şifalar versin .çok üzüldüm sizde 2. çocuğu düşünyoduz benm gibi bendede yüksek prolaktinden hipfiz adenomu çıktı yani iyi huylu tümör oluyomuş . tez zamanda iyileşirsinz inşallah

Back