medikal kürtaj

Baltika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
153
81
28
hanımla merhaba ben yurtdışında yaşıyorum 2 hafta önce bazı nedenlerden dolayı ilaçla düşük yaptım bu ülkede cerrahi müdehaleden önce 2 farklı hapla düşük yapılıyor muayene ve kan testinden sonra ... 48 saat sonrada parça kalmasın diye ve düşük tamamlansın diye ... kullandım bir hafta kanamam ve ilk başlarda yoğun olup sonra azalan ağrım 1 hafta sonra bitti yani şuanda ne ağrım var nede kanamam sadece arada gelen kahverengi akıntım var hanımlar şimdi bu ülkede yabancı olduğum için uygun klinik bulamadım bulduğum bu klinik gayet temizdi AMA doktor bana hap sonrası parça kalması az bir ihtimal 10 kadından 1 yada 2 dedi ve bana kontrole gel dedi ben korkudan napıcam diye kendi kendimi yiyorum kızlar yardım edin çünkü bana parça kalırsa narkozla alamam bu klinikte narkoz yok dedi başka kliniğe gitsen bile nerde yaptırdıysan oraya git diyecekler dedi açıkcası canlı canlı kesilmek istemiyorum kontrole gitmeye bile korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım alttan kontrol olur herhalde.
Deneyimim yok ilaçla düşük konusunda ama... Bence doktora gitmelisin aksatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…