• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Medicana Çamlıca - Hüseyin Arık tavsiye eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cicekhb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
4
2
1
30
Merhaba anneler ve anne adayları.😊 10 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim. 10 gündür hamilelik sürecimi ve doğumu nasıl geçireceğimi düşünüyorum. Doktor arayışı içerisindeyim. Ümraniye'de oturuyorum. Medicana camlica Hastanesi'nde çalışan Hüseyin Arık bey hakkında bilgisi olan, daha önce muayene olan, doğumunu ona yaptırmis olan var mıdır içinizde?
Özel hastanelerin ısrarla ve bazen kandırarak sezaryenle doğuma mecbur bıraktığını sürekli okuyorum. Bu yüzden özel hastanede doğum ile ilgili tereddütlerim var. Yardımcı olabilir misiniz?

Erdeme gitme de diğerini bilemiyorum.. Erdem de hele bir doktor var yasemin diye acayip yoğun.. Sayesinde nerdeyse evladimi kaybediyordum.. Erdem zaten devlet hastanesinden beter bir hastane.. O kadar nefret ettim ki otomatik gönderdikleri msjlari bile arayip kaldirttim😡

Erdeme gitme de diğerini bilemiyorum.. Erdem de hele bir doktor var yasemin diye acayip yoğun.. Sayesinde nerdeyse evladimi kaybediyordum.. Erdem zaten devlet hastanesinden beter bir hastane.. O kadar nefret ettim ki otomatik gönderdikleri msjlari bile arayip kaldirttim😡

Çok geçmiş olsun. Şu an sağlığınız yerindedir umarım..
Onerebileceginiz bir doktor var mı peki
?

Selamlar, ben de Ümraniye'de oturuyorum şuana kadar devlet hast.ndeki doktorlara gittim göründüm ama her gidişte başka başka dr.larda yer bulabiliyordum. En son kalp sesi duymaya bir dr.a gittim s.tepe ilhan varankta güzel bir kadın doğumcu vardı baya detaylı bakıyordu kadının adı güldenizdi ama devam olcak mı bilmiyorum hiç bos randevu yok. Kendime guvenilir dr.arıorum doğuma kadar takip edecek bir dr. tavsiyeniz olursa ben de konuyu takip edeceğim..

Çok geçmiş olsun. Şu an sağlığınız yerindedir umarım..
Onerebileceginiz bir doktor var mı peki
?

Şu an ben iyiyim.. Oğlum kuvozde.. Sebep olanlarla öbür dünyada yuzlescem.. O kadar nefret ettimki erdem hastanesinden..

Benim şahsi fikrim devlete gitmen.. Neresi olacagini bilmiyorum ama.. Özele gitsen bile devlette takibin mutlaka olsun.. Sağlamalı ilerleyin.. Ben doğumu haydarpasada yaptim.. Doktorlar iyiydi.. İlgi alaka yok.. Ama sağlığımı duzelttiler sagolsunlar👍

Bana da dün biz sezaryen seviyoruz dediler hastane değişicem

Bana da dün biz sezaryen seviyoruz dediler hastane değişicem

Çalışanları bile buraya gelmeyin diyorlarmış.. Başka birinden duydum.. Çalışan öyle diyorsa ohoooo... Bence doktorlar stratejik oynuyor.. Bana da yasemin normal doğum gibi görünüyor diyordu.. Kesin son dk da sezeryane yonlendircekti.. O durumda bende bilmeden tamam diycektim.. Hep diodum devlete gidersem en azından gercekten sağlığım ve bebegin sağlığı konusunda gerekli oldugu icin yapilcak ve içim rahat olcak diyodum.. Gercekten de oyle oldu.. Haydarpasada doktorlar hep takip ettiler mudahale edilecegi zaman ettiler.. Devlet en saglami.. Özeli kotulemiyorum ama devlette de mutlaka takibiniz olsun benden tavsiye👍

Çalışanları bile buraya gelmeyin diyorlarmış.. Başka birinden duydum.. Çalışan öyle diyorsa ohoooo... Bence doktorlar stratejik oynuyor.. Bana da yasemin normal doğum gibi görünüyor diyordu.. Kesin son dk da sezeryane yonlendircekti.. O durumda bende bilmeden tamam diycektim.. Hep diodum devlete gidersem en azından gercekten sağlığım ve bebegin sağlığı konusunda gerekli oldugu icin yapilcak ve içim rahat olcak diyodum.. Gercekten de oyle oldu.. Haydarpasada doktorlar hep takip ettiler mudahale edilecegi zaman ettiler.. Devlet en saglami.. Özeli kotulemiyorum ama devlette de mutlaka takibiniz olsun benden tavsiye👍

Bebeğiniz de sizde sağlıklı günler geçirirsiniz insallah.💓Size katiliyorum. Bende devlet hastanesi tarafliyim fakat hem çalışıp hem de uygun tarihlere randevu bulmak çok zor oluyor 😟

Merhaba anneler ve anne adayları.😊 10 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim. 10 gündür hamilelik sürecimi ve doğumu nasıl geçireceğimi düşünüyorum. Doktor arayışı içerisindeyim. Ümraniye'de oturuyorum. Medicana camlica Hastanesi'nde çalışan Hüseyin Arık bey hakkında bilgisi olan, daha önce muayene olan, doğumunu ona yaptırmis olan var mıdır içinizde?
Özel hastanelerin ısrarla ve bazen kandırarak sezaryenle doğuma mecbur bıraktığını sürekli okuyorum. Bu yüzden özel hastanede doğum ile ilgili tereddütlerim var. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, devam ettiniz mi Hüseyin beye, nasil? Ben de yeni başladım bu doktora. Bilgi verebilir misiniz

Merhabalar bende Hüseyin beye yeni başladım ilk denemem Kadıköy Medicana ama memnun kalmadım şimdi Hüseyin beye gidiyorum tüp bebek ile ilgili gidenler bilgi verebilir mi acaba

Back