• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicana çamlıca da dr.hüseyin arık beye gidenler memnunmu önerir misiniz doktor bulamadım?

Yeoshhshwgw

....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
966
936
18
Istanbul
Düzenli olarak gidebileceğim doktor arayışı içindeyim 12 haftalık gebeyim medicana çamlıca da hüseyin arık önerdiler giden varsa bilgi verebilirmi acaba

Ben 2-3 aydır kendisine gidiyorum ve bugün aşılama yaptık ben memnunum anlayışlı dinleyen ve soru sorduğunuzda açıklama yapan ilgili bir doktor

Düzenli olarak gidebileceğim doktor arayışı içindeyim 12 haftalık gebeyim medicana çamlıca da hüseyin arık önerdiler giden varsa bilgi verebilirmi acaba
Ben gidiyorum çok memnunum işini acele yapmaz aceleye getirmez sakin yapar temiz yapar 2 hafta ünce famera ve ovıtrelle ğne oldu bir tane yumurtam büyütüldü ve çatlatıldı aşılama olacaktım ki eşim sprem vermediği için normal denedik salı günü test yaptım çok silik çıktı olduğunu pek sanmıyorum ama beklemedeyim 4 gün kaldı günüme hastanedende dokturumdanda çok menunum🤗

Merhaba benimde çikolata kistim olduğunu öğrendim pazartesi hüseyin arık gideceğim nasıl bir doktor memnun kaldınız mı ? bebek düşünüyorum

Back