Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Medicana çamlıca da dr.hüseyin arık beye gidenler memnunmu önerir misiniz doktor bulamadım?
Düzenli olarak gidebileceğim doktor arayışı içindeyim 12 haftalık gebeyim medicana çamlıca da hüseyin arık önerdiler giden varsa bilgi verebilirmi acaba
Düzenli olarak gidebileceğim doktor arayışı içindeyim 12 haftalık gebeyim medicana çamlıca da hüseyin arık önerdiler giden varsa bilgi verebilirmi acaba
Ben gidiyorum çok memnunum işini acele yapmaz aceleye getirmez sakin yapar temiz yapar 2 hafta ünce famera ve ovıtrelle ğne oldu bir tane yumurtam büyütüldü ve çatlatıldı aşılama olacaktım ki eşim sprem vermediği için normal denedik salı günü test yaptım çok silik çıktı olduğunu pek sanmıyorum ama beklemedeyim 4 gün kaldı günüme hastanedende dokturumdanda çok menunum