MEdical Park'ta doğum yapanlar yada bir doktora gidenler yardım

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
Merhaba,
Gebe olduğumu yeni öğrendim. Bu nedenle kendime güvenebileceğim ve doğumumu da gerçekleştirebilecek(inşallah) bir doktor arıyorum. Yakın çevrem MEdical Park'ı öneriyor ancak bu konuda size de danışmak istedim. Orada yeni doğum yapan ve fiyatları bilen doktor tanıyan var mı arkadaşlar?
Tripli, kendini beğenmiş anne değil de hamile olması suç olan kadın muamelesi yapan doktor istemiyorum. Yat, kalk, aç bu tarz şeyler beni çok üzer.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu? Central Hospital için de fikir edinmek istiyorum. Acilen doktor bulmam gerek. Lütfen yardım.

ben de bebek düşünmeye başladığım için medical park sultançiftliğine gittim tüm tahlillerimi yaptırdım doktorumdan çok memnunum, eğer sgk'lı isen 30 lira fark ücreti veriyorsun, smear da dahil bir sürü tahlil için de 260 lira verdim ama doğum fiyatlarını falan şimdilik bilmiyorum

Canım ben Mayıs'ta doguracam Anadolu yakasindan hastane araştırdım Medical park( altunizade) baktım normal dogum 2.900 sezeryan3.600. epidural+900 profesöre yaptırırsan daha pahalı. Ben medipole karar kildim çünkü evime daha yakın ve fiyatlar daha uygun ayrıca Dr değiştirdim bu saatten sonra :)

offf çok pahalı yaa medipolun de ameliyathanesi çok sıkıntılı diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım bende

medical park göztepe dr.mehtap yazıcıoğluna gidiyorum. 3 aylık hamileyim. şimdiye kadar doktorumdan memnunum. muayene ücreti 150 tl ancak sgk 40 lirasını karşılıyor. ne kadar yardımcı oldum bilemiyorum.

Merhaba,

Ben de doktor ve hastane arayışındayım. Yakın zamanda Medical Park Göztepe de dogum yapan arkadaşlar tecrubelerini paylaşabilirler mi lütfen.

Güncel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…