Arkadaşlar;7,5 aylık hamileyim antalya medical parka gidiyorum.Doktorumdan memnunum ama doğum ücretleri benim kafamı karıştırdı.Normal ve sezeryan doğumun da 1,500 tl olduğunu söylediler ve bu bana garip geldi.Medicalparkta doğum yapan var mı arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz lütfeeen ...
Arkadaşlar;7,5 aylık hamileyim antalya medical parka gidiyorum.Doktorumdan memnunum ama doğum ücretleri benim kafamı karıştırdı.Normal ve sezeryan doğumun da 1,500 tl olduğunu söylediler ve bu bana garip geldi.Medicalparkta doğum yapan var mı arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz lütfeeen ...
Ben de Antalya medicale gidiyorum, 28+4 oldum, ikiz hamileyim. Beni de bilgilendirir misin? Doğum ücreti, hangi Dr vs. Bilgin varsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canim henuz yapamadim.38+5 teyim.Eli kulagindadir diye bekliyorum.Dr um seda soylu su ana kadar memnunum.Dogum ucreti 1500 dediler dogum paketiymis bu.Allah in izniyl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canim henuz yapamadim.38+5 teyim.Eli kulagindadir diye bekliyorum.Dr um seda soylu su ana kadar memnunum.Dogum ucreti 1500 dediler dogum paketiymis bu.Allah in izniyl
Allah in izniyle dogum yaptiktan sonra sana detaylari anlatirim.Ve dogum ucretini net olarak bildiririm.
Ay hadi hayırlısı, inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Doğum paketi iyimiş bi araştıralım bakalım, teşekkürler...
amin canim insallah.Bu hafta olmazsa haftaya dogumum bekleniyor hemen yazamam belki ama ilk firsatta seni haberdar ederim.Peki sen medicalde hangi dr gidiyosun?28 haftandasin seninde az kalmis zaman cok cabuk geciyor inan bana o yuzden bir an once karar vermen lazim.
İnşallah canım hayırlısıyla yap doğumunu. Ben Murat İnala gidiyorum, bugün 29 olduk. Haftaya randevum var, sonra belli olacak doğum tarihi. Hayırlısı bakalım, iyi haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?