Medical Park Göztepe' de Doğum Yapanlar

Merhaba Arkadaşlar. Medical Park Göztepe Nur Dokuzeylül'e gidenler yorum yapabilir mi?
ayrıca göztepe medical'in doğum hanelerinin pis olduğu noktasında çok yorum aldım. Birebir yaşayanlar anlatırsa çok sevinirim :)

Merhabalar, Nur hocaya ben gidiyorum. İlk oğlumun doğumunu da Nur hoca yapmıştı enerjisine hayran olduğum bir doktor, 2.ye hamile kalınca direk ona başladım yine çok memnunum. İlki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Ben bu hafta doğum katını gezdim gayet temizdi odalar ama klasik medical park kalitesin de değil tabi ünüversite hastanesi olmasından kaynaklı sanırım ancak temizlik konusu iyiydi doğum katında.

AA şuan kendisine giden biri ile karşılaştığım için çok memnunum :)
Bazen bilgi yetersizliği yaşadığımı hissediyorum ben. muayene için gittiğimde yaşamıyorum ama telefonla tatmin olamıyorum sizin böyle bir durumunuz oluyor mu?
ayrıca doğum ücretleri için bilgi aldınız mı?
tüm bilgilerinizi öğrenmek isterim. :)

Bilgi yetersizliği hiç yaşamadım. WhatsApp tan yazınca genel de yoğun olduğu için kısa ve net cevaplar yazıyor, ekstrem bir durumsa zaten direk arıyor veya ben arıyorum. İlk doğumum erken oldu mesela onda da gece yarısı yazmıştım hafif ağrım var diye hemen aradı, hastaneyi nöbetçi hekimi bile ben gidene kadar bilgilendirmişti kapıda karşılandım sağolsun. Şimdi yine erken doğum riskim var başı rahim de bebeğimin oyüzden en ufak birşey de yazıyorum veya arıyorum hemen dönüş yapıyor...
Fiyat konusuna gelince geçen hafta sordum hastaneye sezeryan olacak benim ki 7500 TL dedi ama Ocak ayın da değişebilir miş +1500 de epudral ekleniyor eğer o şekilde isterseniz.
Siz kaçıncı haftadasınız?

ben de medikal park'tan gebelik takibi için bir doktor önerisi arıyorum. Aynur Erşahin, Cihan Çetin ve Nur Dokuzeylül arasında çok kaldım... Aynur Erşahin tüp bebekle de uğraşıyor çok yoğun olur gibi geliyor, biraz da medyatik geldi... Cihan Çetin hakkında birşey duydunuz mu? ilk gebeliğim ve tüp bebek olduğu için çok strese girdim doktor konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…