Bugun bende sordum normal 1000 sezeryan 1500 hayirlisi olsun senin icin debana normal 1000 dediler sezeryanı sormadım. ben hamılelıgımın basından beri bahata gidiyorum
Hangi dr gittin sen ibrahim celebiye gidiyorum ben yasemin hanimda iyi fakat cok yogunBanada yakın fiyatlar fena değil ama doktor pek kafama yatmadi gitmedim ama arastirdigima göre
Fena degil canim esen hn tanimiyorum fakat benimde evime cok yakin bu yuzden tercih ettimBen internetten araştırdım yasemin hanim sürekli hastane değiştirmesi kafama takıldı esen çağşar nasıl bilmiyorum sen memnunmusun
ben medicalde fiyatı telefondan öğrendim 1000 tl dediler normalde sen oraya muayneye gittiğin için daha uygun fiyat vermeleeri gerekli. ben sultangazideki bahat hospitale gidiyorum dogumumu orada yapacagımHangi dr gittin sen ibrahim celebiye gidiyorum ben yasemin hanimda iyi fakat cok yogun
Merhabalar ben de iki aydır medicalpark gop'a gidiyorum gayette memnunum doğumum da orda olucak inşallah..kadın doğum bölümünü gidip ziyaret edicem muhakkak.Hastane yeni açılsa da sonuçta medical park bu işte en iyi ve köklü hastane zincirlerinden biri..inşallah hersey yolunda gider...Doğum yapan ark. Var mı peki yorumlarını paylascak olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?