Medical park gaziosmanpasa

kokos_mba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
677
906
103
Merhaba arkadaslar evime cok yakin oldugundan medical park hast tercih ettim 33.haftamdayim hastane yeni oldugundan ilgileniyorlar fakat giden pek olmadigi icin yorumlariniza ahtiyacim var dr olarak ibrahim çelebiye muayene oldum fena degildi bilginiz varmi ???

eski doktorlardan olmadıgı için benımde fıkrım yok yenı acıldı orası ben dogum fıyatını sormustum oraya

bana normal 1000 dediler sezeryanı sormadım. ben hamılelıgımın basından beri bahata gidiyorum

Banada yakın fiyatlar fena değil ama doktor pek kafama yatmadi gitmedim ama arastirdigima göre

Ben internetten araştırdım yasemin hanim sürekli hastane değiştirmesi kafama takıldı esen çağşar nasıl bilmiyorum sen memnunmusun

Hangi dr gittin sen ibrahim celebiye gidiyorum ben yasemin hanimda iyi fakat cok yogun
ben medicalde fiyatı telefondan öğrendim 1000 tl dediler normalde sen oraya muayneye gittiğin için daha uygun fiyat vermeleeri gerekli. ben sultangazideki bahat hospitale gidiyorum dogumumu orada yapacagım

Merhabalar ben de iki aydır medicalpark gop'a gidiyorum gayette memnunum doğumum da orda olucak inşallah..kadın doğum bölümünü gidip ziyaret edicem muhakkak.Hastane yeni açılsa da sonuçta medical park bu işte en iyi ve köklü hastane zincirlerinden biri..inşallah hersey yolunda gider...Doğum yapan ark. Var mı peki yorumlarını paylascak olan?

Merhaba. Ben muayene icin Bahattin Bey'e gittim cok cok memnun kaldim. Henuz hamile degilim ama insallah hayirlisiyla hamile olunca da Bahattin Bey'e ve Medical Park'a devam etmek isterim kesinlikle.. Muayene ucretleri ciddi sekilde artmis. Dogum ucretleri ile ilgili bilginiz var mi?

Bende yasemin hanıma gidiyorum iyi bir doktor ama siz sormadan çok fazla birşey söylemiyor bir de mesai saatleri dışında doğuma gelmiyormuş o sebeple değiştirmeyi dusunuyorum

Bahattin Beyin muayene ucreti 65 TL imis dun konustum. Ama mesai saati disinda doguma geliyor mu bilmiyorum. Bence hangi doktor ile devam ediliyorsa doguma girmesi gerekir rahat hissetmek adina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…