slmarkadslar ben eylul annesı alacktım fakat 6 aylıkken bebegımı kaybettım sımdı ıse kendıme cok ıyı bı dr bulmak ıstyrm yenı bı gebelık ıcın ..sule salman rabıa babalıoglu ve sare dawtoglu arasında karrszım sızın tawsıye edecegınz bırı warmı
Burada yazilan yorumlar bana gercekten cok iyi bir referans oldu.
Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim ve boyle paylasimlarin daha cok yapilmasini dilerim...
Doktor secimi gercekten cok onemli ve insan canli-kanli referanslara kulak vermek istiyor...
Ben normal dogum istiyorum, tabii bir saglik problemim olmazsa.
Sanirim normal dogumda en iyi tercih Sule hanim olacak gibi.
Merhaba,
Şule Hanım medical park hastanesinden ayrılmış,hangi hastaneye gitti bilginiz var mı? :44:
ben tedavi için gidiyorum da, birkaç ay ertelemiştim.bildiğim kadarıyla gündüzleri hastanede çalışmıyor.muayenehanesinde hasta kabul ediyor. kontroller ve muayeneler fatihteki muayenehanesinde oluyor, doğum için ise medical park ile anlaşması varmış. ben de ona gidiyorum.
ben tedavi için gidiyorum da, birkaç ay ertelemiştim.
randevu alacaktım,hastaneden ayrıldı dediler. sordum hangi hastaneye gitti,bilmiyoruz dediler. muayenehanesi şu yavuz selim cad. çıkıyor orası mı? peki muayene ücreti nedir?
Evet muayenehanesi orası. Ücret hakkında net bir bilgim yok maalesef.gebeler icin 120 tl mi neymis oyle bir seydi. Diger hastalar için farkli galiba.
Canım Meraba msjımı gördüğünde bana dönermisin?merhabalar...
Ben kesinlikle Şule Hanımı öneriyorum. Eğer şu an hamileysem öncelikle Yüce Rabbim ve Şule Hanım sayesindedir. Uzun bir tedavi süresi geçirdim ve her safhada yanımda ve destek oldu ve ayrıca istediğim zaman ulaşabildim. Bence bu kadar acımasız olmamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü Şule Hanım gibi doktorlar olmadığı sürece belki biz bu mutlulukları yaşayamayacaktık. Ve onlar bizim için kendilerini geliştirme çabası içindeler buna saygı duymamız ve desteklememiz gerektiği kanısındayım.
sevgilerimle...
Meraba hala üye iseniz bana dönüş yaparmısınuzbende sule hanımın yaklasık 4 yıllık hastasıyım.Bu ikinci gebeliğim ve hiç tereddüt etmeden doğumumu yine onunla yapıcam.Her zaman güleryüzü ve sakinliği ile bana destek verdi.Ona duyduğum güvenden dolayı her gebeye ve hastaya tavsiye ederim
Meraba canım hala gidiyor musun?Merhaba herkese
Şule hanımdan bahsedildiğini görünce hemen yorum yapmak istedim. Kesinlikle insan halinden anlayan, çok tatlı, iyi bir doktor. Eğer doktor arayışı içindeyseniz düşünmeden Şule Hanıma gidin derim ben. Çünkü çok memnunum Allah ondan razı olsun..
Ewet gidiyorum.Meraba canım hala gidiyor musun?
Canım muayene fiyatı 150 tl mi?Ewet gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?