• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medical Park Fatih ule Selman

ben 6 yıl hastaneleri geziyordum gebe kalmak icin ve sonunda şule hanıma rastladim bir ay icinde verdiği ilaçları kullandim ve ikinci ayında gebe kaldim kesinlikle şule hanımı tavsiye ediyorum gercektende ilgisinden dolayıda şükranlarımı sunuyoorum ve simdi ikiz kiz annesiyim ALLAHIMA BİNLERCE SUKURLER OLSUN ŞULE HANIM SİZE TEKRAR TSK EDERİM

DR.ŞULE SELMAN hocam medikal parkta sabah 9-15 saatleri arasında görev yapmakta, ocak 2010 da anne oldum ve bu sureci 2. ayımdan sora kontrolunde gecirdim hamıleleık sürecinde yoğun olmasına ragmen ben ilgisinden hep memnun kaldım ki doğum sürecinndekı desteği ve gayreti olmasaydı bugun ben normal dogum yapmış bir anne olmazdım diye tahmın ediyorum ocak 2010 dan bu yana 3 arkadaşım daha kontrolune gittii ikisi anne oldu biri olmak üzere :) hala kontrollerime gidiyor ve bu surecı geciren arkadaşlarım da en az benım kadar memnun ve rahatlar ben kendsine minnettarım.... Allah ondan razı olsun....

Şule Selman'ı 2000 yılından beri tanırım.O dönemde uluslar arası bir ilaç firmasında kadın doğum bölümünde çalışıyordum.Kendisi de benim doktorumdu.Her zaman özenli emeğe saygılı bir insandı.Mesleği ile ilgili gelişmeleri hep yakından takip ederdi.Hastalarına her zaman ilgi ve özen ile yaklaşırdı.Hepsinden önemlisi kendisine gelen hastaları bir vaka olarak değil bir insan olarak karşılardı.2004 yılında hamile kaldığımda çekmeköyde oturuyor olmama rağmen yakın tanıdığım 150 doktor arasından bilgisini ve hastalarına olan özenini bildiğim için kendisini tercih ettim.Tüm hamilelik dönemini beslenmemden yapılacak tüm tetkiklere kadar büyük bir titizlikle yürüttü.Hamileliğimi toplamda 12 kilo alarak çok sağlıklı bir şekilde tamamladım.Hamileliğimin başında normal doğum yapmaktan korkuyordum.Öyleki kendi annem bile sezeryan olmamdan taraftardı.Ancak kendisi 9 aylık süreci okadar mesleğine hakim olarak yürüttü ki önce allaha sonra ona ona olan inanç ve güvenim sayesinde normal doğum yapmaya karar verdim.Sancılarım başladığında sancılarımın şiddeti yüksek ancak sancı süresi olması gerektiği kadar uzun periyotlar ile gelmediği için rahimde açılma çok yavaş oluyordu.Şule Hanım'ın normal doğum tecrübesi çok fazla olduğu için gerekli müdaheleleri yaptı ve sorunsuz bir doğum gerçekleştirdim.Tüm doğum süreci boyunca ekibi ile olan uyumlu ve tatlı sert otoritesi ile doğum sırasında beni güldürmeyi bile başardılar.Oğlum Ali'yi kucağıma almak hayatın bu en önemli mucizesine tanık olmak bambaşka bir deneyimdi.Bunun yadında o ilk anda bu mucizeye sayısız kez tanıklık etmiş olan doktorumun ifadesi ise görülmeye değerdi.Sanki benimle aynı mutluluğu yaşıyor gibiydi.Doğum sırasında hastanenein şartları müsait olduğu için eşim de benimle doğuma girmişti.

Geçen sene tekrar hamile kaldığımda kendimi yine Şule Hanımın deneyimli ellerine teslim ettim. Hamilelik sürecini bir önceki sefeki gibi yine büyük bir titizlikle yürüttü.Kendisinin tatilde olduğu bir dönemde (bende hatırladığım kadarı ile 6 aylık hami iken)telefon ile ulaşmaya çalıştım ancak telefonu kapalı idi.Önce bu beni tedirgin etti ama yaklaşık 15 dakika sonra kendisi bana geri döndü.Doğum anı geldiğinde hastaneye gittiğim andan itibaren ilgisini hiç eksik etmedi.Hastane çalışanları benim Şule Hanımın hastası olduğumu öğrendikten sonra gösterdikleri ilgiyide ayrıca belirmek isterim.Hemşireler kendisi hakkında büyük bir saygı ve daha da önemlisi sevgi ile konuşuyor doktor hanımın hastalarına gösterdiği özenden bahsederek Şule Hanım'ı bu konuda kızdırmaya gelmez diyorlardı. Bu kez hastane şartları uygun olmadığı için eşim yerine ablam yanımda idi.Doğum sırasında bebeğin kordonu kısa ve boynuna dolanmış olduğu için bebeğin kalp atışları düşmeye başladı.Daha ben ne olduğunu anlamadan Şule Hanım amaliyathaneyi hazırlattı ve beni sezeryana aldılar.(Ablamın benden daha salim kafa olarak; ne kendisi panik oldu ne de bizim panik olmamıza müsade etti. Biz daha kalp atışlarındaki düşüşü fark ederken o ameliyathane ile ilgili direktifleri vermişti bile diye anlattı, o anları).Sezeryan sonrasında ameliyat bittikten sonra ben odama indirilene kadar yanımda idi.Şu anda ikinci oğlum 10 aylık ve ben ameliyat izi olarak ince biz çizik taşıyorum.O bölgede ameliyat izi dışında bir çizik yada diğer arkadaşlarımda gördüğüm kese şeklinde bir oluşum yok.
Kendisini tüm tanıdıklarıma büyük bir güven ile tavsiye ederim.Kendi annem ve ablamda önemli bir sorun olduğunu düşündükleri zamanlarda başka şehirde oturuyor olmalarına rağmen kendi bilgisine başvurmuşlardır.
Güven ile gidilebilecek bu mesleği yapan özel insanlardan biridir.

slmarkadslar ben eylul annesı alacktım fakat 6 aylıkken bebegımı kaybettım sımdı ıse kendıme cok ıyı bı dr bulmak ıstyrm yenı bı gebelık ıcın ..sule salman rabıa babalıoglu ve sare dawtoglu arasında karrszım sızın tawsıye edecegınz bırı warmı

slmarkadslar ben eylul annesı alacktım fakat 6 aylıkken bebegımı kaybettım sımdı ıse kendıme cok ıyı bı dr bulmak ıstyrm yenı bı gebelık ıcın ..sule salman rabıa babalıoglu ve sare dawtoglu arasında karrszım sızın tawsıye edecegınz bırı warmı

cnm benimle ilgilenmedi bile bakmadan kisttin var dedi diğer iki dr hakkında bilgim yok

merhaba ben 5,5 yıllık evliyim ve 24 yaşından itibaren anne olmak istedim çocuk tedavisi için bi hayli uğraştım şu ana kadar benım çocuğumun olmaması eşimin varıkosel hastası olması amelıyatını olduğuna rağmen benı ismini vermıcem kadın doğum dr ları bekle olucak ve benım bi şikayetım olmadığı halde benden hep hormon tahlıllerı aldılar
ona rağmen bı sonuç alamadım ve gunlerden biri karşıma dr şule hanım çıktı ve kendisine durumumu izah ettim ve bana şimdiye kadar yapılan butun işlemlere baktı ve bana şimdiye kadar hiç yapılmayan tedavileri yaptı öncelikle yumurta takibiyle başlayı aşılama yapıcaktı ama sonuçlar neticesiyle bana aşılama da yapılamıyor ve kendisi bana hemen tüp bebeği önerdi yani benı bugune kadar oyalamayan benden gereksiz tahlilleri istemeyenve benı oyalamayan ve benım zamanımı hiç ama hiç çalmayan tek dr ve bana annelik duygusunu yaşatan oyuzden kendisini çok ama çok seviyorum ve şuanda oda benımle bırlıkte bu zor sürece girdi yanı tüp bebek sürecımı hep yakından takip etti ve şuanda ikinci denemeyle hamile kaldım ve sonrakı takip sürecini hep şule hanım yaptı beraber ilk kesenı gördük ve kalp atışını beraber duyduk ve sonrakı takıplerımı okadar tıtızlikle yurutuyoki kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır o kadar çok mutluyumkı dr şule hanım gibi bir doktorumun olmasına kendisi hem bir dr olarak hemde kişilik olarak çok ii ve çok tatlı biri allah bizi şule hanım gibi dr lardan eksik eylemesin.anne olmamı birtek size borçluyum he bide unutmadan gönlümde çok ama çok özel yerinizzzzz var hocammmmm siz çok ama çok seven hastanız.

Ben 5 doktor gezdim en son doktora gitmemeye karar vermiştim o kadar bezdim yani. medicalpark a şule hnm a gittim. kendisinden emin güleryüzlü işinin ehli biri olarak özetleyebilirim size. Benim kadar normal doğumdan korkan biri daha yoktur diye düşünüyorum kendi deyimiyle '' çatır çatır '' doğurdum:) bir gittim iki gittim doğumdan hiç bahsetmiyor sonra dayanamadım sordum doğum nasıl olacak diye. ona ben karar veririrm dedi bana tabi ben şok oldum nasıl yani o karar verir ben doğurucam sonuçta:) ama hakkaten o karar verdi ve ben çok da güzel doğum yaptım hem de 4200gr. kendisine minnettarım yine hamile kalsam gideceğim tek kişi çooook çok teşekkür ederim bana bu mutluluğu yaşattığı için kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum şule selmanı.

ben hamileliğimin 5. ayındayım ve ilk aydan itibaren sadece şule hanıma gittim. geçen muayenemde bebeğin cinsiyetinin 20. haftada netleştiğini söyledi. bense 16. haftam dolduğu için artık belli olmuştur diye çok büyük bir umutla gitmiştim böyle olunca forumdaki arkadaşlardan rica edip cinsiyet konusunda tutucu olmayan bi dr'a bir kereye mahsus olmak üzere gittim. kızım olacağını ve sonucun %100 doğru olduğunu söyledi o dr.

bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var, şule hanım cinsiyet konusunda ne diyecek.

bu arada ilk sayfalarda şule hanımın telaşlı olduğu söylenmiş tam aksine ben düşük tehlikem olduğu için gittiğim zaman o kadar sakindi ki ben içlendim keşke azcık paniklese diye. işte biz böyleyiz biri telaşlansın der biri telaşlanmasın, herkesin kendi bakış açısı bunlar, yine en iyi kararı kendiniz verebilirsiniz.

burda yazan bazı olumsuz yorumlar beni korkutmuştu fakat yine de haksızlık etmemek için gittim ve çok sevdim şule hanımı ben şahsen tavsiye ederim ve size de denemeden bilemeyeceğinizi hatırlatırım...

Burada yazilan yorumlar bana gercekten cok iyi bir referans oldu.
Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim ve boyle paylasimlarin daha cok yapilmasini dilerim...
Doktor secimi gercekten cok onemli ve insan canli-kanli referanslara kulak vermek istiyor...
Ben normal dogum istiyorum, tabii bir saglik problemim olmazsa.
Sanirim normal dogumda en iyi tercih Sule hanim olacak gibi. :31:

Burada yazilan yorumlar bana gercekten cok iyi bir referans oldu.
Herkese yorumlarindan dolayi tesekkur ederim ve boyle paylasimlarin daha cok yapilmasini dilerim...
Doktor secimi gercekten cok onemli ve insan canli-kanli referanslara kulak vermek istiyor...
Ben normal dogum istiyorum, tabii bir saglik problemim olmazsa.
Sanirim normal dogumda en iyi tercih Sule hanim olacak gibi. :31:

Merhaba,
Şule Hanım medical park hastanesinden ayrılmış,hangi hastaneye gitti bilginiz var mı?
:44:

Merhaba,
Şule Hanım medical park hastanesinden ayrılmış,hangi hastaneye gitti bilginiz var mı?
:44:

bildiğim kadarıyla gündüzleri hastanede çalışmıyor.muayenehanesinde hasta kabul ediyor. kontroller ve muayeneler fatihteki muayenehanesinde oluyor, doğum için ise medical park ile anlaşması varmış. ben de ona gidiyorum.

bildiğim kadarıyla gündüzleri hastanede çalışmıyor.muayenehanesinde hasta kabul ediyor. kontroller ve muayeneler fatihteki muayenehanesinde oluyor, doğum için ise medical park ile anlaşması varmış. ben de ona gidiyorum.
ben tedavi için gidiyorum da, birkaç ay ertelemiştim.
randevu alacaktım,hastaneden ayrıldı dediler. sordum hangi hastaneye gitti,bilmiyoruz dediler. muayenehanesi şu yavuz selim cad. çıkıyor orası mı? peki muayene ücreti nedir?

Son düzenleme:
ben tedavi için gidiyorum da, birkaç ay ertelemiştim.
randevu alacaktım,hastaneden ayrıldı dediler. sordum hangi hastaneye gitti,bilmiyoruz dediler. muayenehanesi şu yavuz selim cad. çıkıyor orası mı? peki muayene ücreti nedir?

Evet muayenehanesi orası. Ücret hakkında net bir bilgim yok maalesef.gebeler icin 120 tl mi neymis oyle bir seydi. Diger hastalar için farkli galiba.

Evet muayenehanesi orası. Ücret hakkında net bir bilgim yok maalesef.gebeler icin 120 tl mi neymis oyle bir seydi. Diger hastalar için farkli galiba.

gebeler için ücret iyiymiş. benim bu ay geçti. hastanede muayene olup kist mi var hormon tahlili mi onlara baktırıp öbür ay giderim inş,teşekkür ederim :)

merhabalar...

Ben kesinlikle Şule Hanımı öneriyorum. Eğer şu an hamileysem öncelikle Yüce Rabbim ve Şule Hanım sayesindedir. Uzun bir tedavi süresi geçirdim ve her safhada yanımda ve destek oldu ve ayrıca istediğim zaman ulaşabildim. Bence bu kadar acımasız olmamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü Şule Hanım gibi doktorlar olmadığı sürece belki biz bu mutlulukları yaşayamayacaktık. Ve onlar bizim için kendilerini geliştirme çabası içindeler buna saygı duymamız ve desteklememiz gerektiği kanısındayım.
sevgilerimle...
Canım Meraba msjımı gördüğünde bana dönermisin?

bende sule hanımın yaklasık 4 yıllık hastasıyım.Bu ikinci gebeliğim ve hiç tereddüt etmeden doğumumu yine onunla yapıcam.Her zaman güleryüzü ve sakinliği ile bana destek verdi.Ona duyduğum güvenden dolayı her gebeye ve hastaya tavsiye ederim
Meraba hala üye iseniz bana dönüş yaparmısınuz

Merhaba herkese:KK3:
Şule hanımdan bahsedildiğini görünce hemen yorum yapmak istedim. Kesinlikle insan halinden anlayan, çok tatlı, iyi bir doktor. Eğer doktor arayışı içindeyseniz düşünmeden Şule Hanıma gidin derim ben. Çünkü çok memnunum Allah ondan razı olsun..:KK68:

Merhaba herkese:KK3:
Şule hanımdan bahsedildiğini görünce hemen yorum yapmak istedim. Kesinlikle insan halinden anlayan, çok tatlı, iyi bir doktor. Eğer doktor arayışı içindeyseniz düşünmeden Şule Hanıma gidin derim ben. Çünkü çok memnunum Allah ondan razı olsun..:KK68:
Meraba canım hala gidiyor musun?

Back
X