içim rahatladı valla carsamba yada persembe gidicez bizde kısmetse
Benim doktorum ayrı. Dışardan geliyo kendi hastanesinde tüp bebek bölümü olmadığı için medicalparkta yapıyo. Bu 2. Denemem ilki kimyasal oldu. Şimdi 2. Denemem 5. Gün 1. Kalite beklemedeyizsizde gittiniz mi ulun bey e
??? suan tedavınız hangı asamada
Yk canm dondurulmusa gtmeden hamile oldugumu ogrendm suanda 4.aynicindeymnaptınız dondurulmusla tedavıye devam ettınız mı. ınsallah pozıtıf sonuc almısınızdır. bende ulun hocayı dusunuyorum
Yk canm dondurulmusa gtmeden hamile oldugumu ogrendm suanda 4.aynicindeym
En dogru karar bence kismet isleri biraz biraz yorucu ve yipratici bi surec ama sinuclarina degiyo rabbm ins nasip eder ne zaman baslicaksiniz bu arada istanbuldamisinzmasallah bole haberlerı cok duyuyorum.ya tup e baslıyacagında kalan yada tup sonrası direk kalan..hayyırlı ugurlu olsun. bend eulun beyde tup e baslıyacagım
En dogru karar bence kismet isleri biraz biraz yorucu ve yipratici bi surec ama sinuclarina degiyo rabbm ins nasip eder ne zaman baslicaksiniz bu arada istanbuldamisinz
Zaten hep onunla gorusuceksin canm diger doktorlarla alakan olmuyosenn ozel hasta oluysn kendi hemsireai ve sekreteri ayarliyi herseyi her gttignde onnla gorusucen yanievet ıstanbuldayım, onumuzdekı ay dusunuyorduk aslında ama hocanın seyahat programı cıkınca bırden bu aya karar verdım. umrm takıbım boyunca hem ona denk gelebılırım
evet ama hocanıns eyahtıne denk gelıyo o arada baskası bakacak ne yazıkkıı !! tarıhımız yuzundenZaten hep onunla gorusuceksin canm diger doktorlarla alakan olmuyosenn ozel hasta oluysn kendi hemsireai ve sekreteri ayarliyi herseyi her gttignde onnla gorusucen yani
Himm olsn canm sonuclari guzel olsn yeterkievet ama hocanıns eyahtıne denk gelıyo o arada baskası bakacak ne yazıkkıı !! tarıhımız yuzunden
Merhaba cnm ayşe hanima yaptırdığın tüp bebek tuttumu acaba bnde tedavi asamasindayım memnun kaldın mi acaba ?Merhaba Canım,
Ben tüp bebek tedavisi aşamasındayım hatta yumurtalarım toplandı transfer gününü bekliyorum doktorum medical park bahçelievlerde Ayşe Jane Özcan.tavsiye ederim açıkcası ben çok memnunum.
merhaba canım,Merhaba cnm ayşe hanima yaptırdığın tüp bebek tuttumu acaba bnde tedavi asamasindayım memnun kaldın mi acaba ?
Çok güzel maşallah cnm ins hayirlisyla kucağına alırsın ben suan tüp bebk tedavisindeyim dr banu kumbak aygun de çarşamba yada perşembe yumurtalarim toplanacak sen hamissin bana da dua et ins hayırlı güzel sonuçlar alayım bndemerhaba canım,
kusuruma bakma geç gördüm yazını tuttu ama kaybettim.sonra 2 tedavide geçirdim ikiside tutmadı.
ama allahıma bin şükür kendiliğinden oldu:)
Ne denedi orayı tam anlamadım yıllar geçmiş üstünden yazınızın ama merak ettim ko lultur denedi yazmışsınız o nedirAynene bende ali ihsan beyin hastasiyim benim durumum cok zordu tup bebekle bile olmuyordu emrio kalitem hic iyi olmuyorsu 3 denemem ali ihsan beyde kendisi bana ko lultur denedi ve 3 denemde pozitif cok basrili bir doktor sitdetle tavsiye edecegim doktor ben profosor suha sonmezdede denedim tam bir para ticareti allah ali ihsan beyden razi olsun onun sayesinde Annne olacagim insallah