arkadaslar dondurulmuş embriyo ile 2-3 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağım ins embriyom bahcelievler Medical de önereceğiniz bir dr var mı?bayan dr
Merhaba Canım,arkadaslar dondurulmuş embriyo ile 2-3 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağım ins embriyom bahcelievler Medical de önereceğiniz bir dr var mı?bayan dr
Benimde transferin 2. Günü Serdar Koç drum çok memnunum inşallah sonuçta olumlu olurkızlar bende tedaviye yeni başladım medicalpark b.evlerde olucak benimde. siz memnun kaldınız mı hastaneden ve işlmlerden
Canim havuz sistmi ne blmiyrm ama bn 5500 odedim hastanye 4binde ilclra odedimN nevanur25
Merhaba arkadasim. Bende ali ihsan beyin normal hastasiydim ama simdi durum degisti tup bebek yapilacak .. O neenle merak ediyorum medicalparkta tup bebege ne kadar odedin..
Havuz sistemimi yaptirlar ve sgk raporun varmiydi
Bana detayli olarak ozelden yazabilirsen cok sevinirim
Sana mesaj atmak istedim olmadi
Tedavini kim yapti arkadasim memnun kaldinmi sonuc nedirCanim havuz sistmi ne blmiyrm ama bn 5500 odedim hastanye 4binde ilclra odedim
Ulun bey yapti canm ckk memnun kaldim kimyasal gebelkle sonuclabdi dondurulmusum var yne gozum kapali ulun beye gdicem dondurulmusum icin ama kilo vermem lszmTedavini kim yapti arkadasim memnun kaldinmi sonuc nedir
Ulun bey ekibin disindan bir doktor sanirim...Ulun bey yapti canm ckk memnun kaldim kimyasal gebelkle sonuclabdi dondurulmusum var yne gozum kapali ulun beye gdicem dondurulmusum icin ama kilo vermem lszm
Evet cnm bireysel calisiyo mukemml bi doktor transfer islemi cok kolay ama bklemk ck zor rbbim yrdim etsnUlun bey ekibin disindan bir doktor sanirim...
Bireysel calisiyor galiba ...
Memnun kalmana sevindim
Bende daha transfer olmadi yumurta toplaniyor
kendi doktorum başka hastanede ama tüp bebeği medicalparkta yapıyo. benim sadece opu ve transferim medicalparkta yapılacak. opudan yada transferden memnun kaldınızmı hastane temız mı odalar fln. hıc gıtmedım orayaBenimde transferin 2. Günü Serdar Koç drum çok memnunum inşallah sonuçta olumlu olur
Gayet temiz canm hasta bakicilarda ck guzl ilgilrniyo icin rahat olsnkendi doktorum başka hastanede ama tüp bebeği medicalparkta yapıyo. benim sadece opu ve transferim medicalparkta yapılacak. opudan yada transferden memnun kaldınızmı hastane temız mı odalar fln. hıc gıtmedım oraya
içim rahatladı valla carsamba yada persembe gidicez bizde kısmetseGayet temiz canm hasta bakicilarda ck guzl ilgilrniyo icin rahat olsn
Merhba kizlar bnde ulun beyin hastasiyim mukrmmel bi doktor bnde onu tavsiye ederm agusts aynda tedavi grmye bsldim ohss oldgm icin eylulde transfer oldm ck iyi ve temz hstane cok ilgililer hemsirem birebir ilgileniyo moral ck guzl veriylr sonucum kimyasal gbelikle sonuclndi 2dondurulmusum vr ins rabbim hepimize zmaninda nasip eder