Medical park Bahçelievler dondurulmuş embriyo

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
arkadaslar dondurulmuş embriyo ile 2-3 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağım ins embriyom bahcelievler Medical de önereceğiniz bir dr var mı?bayan dr

arkadaslar dondurulmuş embriyo ile 2-3 ay sonra tekrar tedaviye başlayacağım ins embriyom bahcelievler Medical de önereceğiniz bir dr var mı?bayan dr

Oncelikle Rabbim evladima kavustursun canim. Ben Ali Ihsan Gönenç in hastasiyim. Bayan doktor sart demiyorsan kesinlikle Ali Ihsan bey derim. Bende aralikta opu oldum ve 8 bebisim dondurduk. 4 martta 1 tanesi transfer oldu. Ali ihsan bey cok ilgili ve anlayisli bir hekimdir.

Aynene bende ali ihsan beyin hastasiyim benim durumum cok zordu tup bebekle bile olmuyordu emrio kalitem hic iyi olmuyorsu 3 denemem ali ihsan beyde kendisi bana ko lultur denedi ve 3 denemde pozitif cok basrili bir doktor sitdetle tavsiye edecegim doktor ben profosor suha sonmezdede denedim tam bir para ticareti allah ali ihsan beyden razi olsun onun sayesinde Annne olacagim insallah

N nevanur25
Merhaba arkadasim. Bende ali ihsan beyin normal hastasiydim ama simdi durum degisti tup bebek yapilacak .. O neenle merak ediyorum medicalparkta tup bebege ne kadar odedin..

Havuz sistemimi yaptirlar ve sgk raporun varmiydi
Bana detayli olarak ozelden yazabilirsen cok sevinirim
Sana mesaj atmak istedim olmadi

Merhaba Canım,
Ben tüp bebek tedavisi aşamasındayım hatta yumurtalarım toplandı transfer gününü bekliyorum doktorum medical park bahçelievlerde Ayşe Jane Özcan.tavsiye ederim açıkcası ben çok memnunum.

ben 02/12/2016 da 1 adet estrofem ile dondurulmuş embrıo tedavisine başladım 07/12/2016 kontrole gittim rahim kalınlığı 9 du ve 15 aralığa randevu verdi ve 07/12/2016 da estrofem sabah akşam iç dedi pazar günü 3 adete çıkar dedi haftaya gidene kadar çok kalınlaşmazmı bilemedimki bide ben şuan sadece estrofem kullanıyorum başka ne ilaç kullanıcam ve ilaçlar nedir bile n varmı

kızlar bende tedaviye yeni başladım medicalpark b.evlerde olucak benimde. siz memnun kaldınız mı hastaneden ve işlmlerden

Merhba kizlar bnde ulun beyin hastasiyim mukrmmel bi doktor bnde onu tavsiye ederm agusts aynda tedavi grmye bsldim ohss oldgm icin eylulde transfer oldm ck iyi ve temz hstane cok ilgililer hemsirem birebir ilgileniyo moral ck guzl veriylr sonucum kimyasal gbelikle sonuclndi 2dondurulmusum vr ins rabbim hepimize zmaninda nasip eder

Canim havuz sistmi ne blmiyrm ama bn 5500 odedim hastanye 4binde ilclra odedim

Ulun bey yapti canm ckk memnun kaldim kimyasal gebelkle sonuclabdi dondurulmusum var yne gozum kapali ulun beye gdicem dondurulmusum icin ama kilo vermem lszm
Ulun bey ekibin disindan bir doktor sanirim...

Bireysel calisiyor galiba ...
Memnun kalmana sevindim

Bende daha transfer olmadi yumurta toplaniyor

Ulun bey ekibin disindan bir doktor sanirim...

Bireysel calisiyor galiba ...
Memnun kalmana sevindim

Bende daha transfer olmadi yumurta toplaniyor
Evet cnm bireysel calisiyo mukemml bi doktor transfer islemi cok kolay ama bklemk ck zor rbbim yrdim etsn

Benimde transferin 2. Günü Serdar Koç drum çok memnunum inşallah sonuçta olumlu olur
kendi doktorum başka hastanede ama tüp bebeği medicalparkta yapıyo. benim sadece opu ve transferim medicalparkta yapılacak. opudan yada transferden memnun kaldınızmı hastane temız mı odalar fln. hıc gıtmedım oraya

Gayet temiz canm hasta bakicilarda ck guzl ilgilrniyo icin rahat olsn

medical park bahçelievler tüp bebekte başarı oranı nedir ? embriyologlar, hastane nasıl ? serdar koç mu ulun uluğ mu ? tüp bebek yaptıranlar yorum rica ediyorum ..

naptınız dondurulmusla tedavıye devam ettınız mı. ınsallah pozıtıf sonuc almısınızdır. bende ulun hocayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…