• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi medela tavsiye edenler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
arkdşlar ben ameda hastane tipi kullanıyorum ama medela bana daha konforlu ve taşınabilir geldi netten araştırdım medela elektrikli vepilli double sağma makinası hoşuma gitti ama acaba nasıl kullanan varmı ?yada başka bir modelini kullanan var mı?

canım ben çift olanını kullandım hiç bir işe yaramıyor ve gücü ikiye bölüyor.birde benimki çabuk bozuldu.
sonra gittim teklisiyle değiştirdim.inanılmaz memnun kaldım ben.ne göğsümü yara yaptı nede sütümü azalttı.

Medela Mini Elektirikli olanını kullandım bende çok memnun kaldım... ış yerinde bile çok rahat sağdım sütümü.. Tavsiye ederim....

bende kullandım ama bebeğim emmiyordu beni bi işe yaramadı çekildi gün geçtikçede azaldı sütüm suan yok
135 tl ye almiıştım

Yeni doğum yaptığım da tavsiye üzerine mini elektrikli pilli Medela aldım. Zaman zaman ihtiyaç halinde kullanırım. Çok iyi iş çıkarır. yerimseniben Sağarken göğsü
acıtmaz. Üzerinde 10-15 dk göğüste tutun der ama ben 5 dk da 150 ml süt sağardım. Çok memnunum. 120 TL ye peşin almıştık.

çok teşekkür ederim banada 190 tl fiyat verdiler ama benim ki çiftli yani çift aparatlı yarın gelicek hayırlısı ile bende ona başlıcam..

bendede elektirikli medela var bende memnunnum araştırıp öyle almıştım genelde herkes memnun

ben de araştırdım ve tekli olanına karar verdim. onu alıcam. izmir kemeraltında nakit 115 tl fiyat verdiler.

Back