Bebek İkinci El medela süt sağma makinesi

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
37
medela süt sağma makinemiz satılık kızlar pilli ve elektrikli modelinden çok fazla kullanmadım temizdir hiçbir aksaklığı yok kutusunda fiyatı 100 tldir

$untitled.png makinem budur

Arkadaşlar bende de süt sağma makinesi var ancak bende ki manuel yanında iki biberonu var. Markası Medela mıydı hatırlamıyorum eve gidince bakıcam. Yeni alındı. Pompa kullanılmadı. Biberonları kullandık. Bursa da elden teslim edeceğim. Yanında ana kucağı, kanguruyu da vereceğim.

Arkadaşlar fiyat yazamıyorum. Eve gidince fişlerine bakıp bulucam. Ona göre yazarım.

Yürüteç de var arkadaşlar. Yürüteci yazmayı unutmuşum. Bursa merkezdeyim. Elden almak isteyenlere duyurulur.

yok canım ödeme kapıdan olmaz hesaba yatırısın yada postaneye kargo sana ait 90 tl olur son fiyat ama bukadar düşürdüğüme bile şaşırıyoeum ben çok daha pahalıya aldım ve hala taksidini ödüyorum

90 lira da çok gelir.ablamın ekonomik durumu çok iyi değil ve üstelik 3 tane çocuğu var neye nasıl yetişeceğini bilmiyor.onun için düşünüyoduk.çocuğu emmeyi bırakmış yardımcı olmak isterseniz çok memnun olurum parası değil ama belki duası daha makbule geçecektir ALLAH katında ablacım ha ne dersiniz?

X