Bebek İkinci El Medela süt pompasi ariyorum

ruzgargulu35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
24
0
Merhaba arkadaşlar medela süt pompasina ihtiyacimvar durumum çok acil bir adet pompam var ama tam sağmiyo elimle makineden daha çok sağiyorum çalışıyorum bebeğime anne sütü vermek istiyorum medalanin sağmasi güzel dediler fakat 0 alacak lüksüm yok 50 tl verebilirim bu fiyata satmak isteyen olurmu bilmiyorum ama hemen alırım çok zor durumdayım :KK43:

/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/553849-elektrikli-gogus-pompasi-arayanlar-sifir-hic-kullanilmadi.
buda var

/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/541297-philips-avent-tekli-elektronik-gogus-pompasi-lansinoh-manuel-gogus-pompasi.html

çok moralim bozuk doktora gıttık işe başladığımdan beri kızımın kilo alımı düşmüş çünkü pompam az sağdığı için süt bırakamıyorum zaten bu pompayıda almadım bırısı yardım olsun dıye vermıstı :KK43: ıhtıyacım var acil dediğim halde kimse tenezzül edip cevap dahi vermedi herkes daha fazla verene satma derdine düşmüş bu sitede kimse ihtiyacı olana vereyim 5-10 lira aşağıda olsun ama zor durumda kalmasın minik bebekler sevap işleyim demiyor bedava bişey istemiyordum sadece yardımcı olmanızı istemiştim fiyatta ne kadar yazık...

çok moralim bozuk doktora gıttık işe başladığımdan beri kızımın kilo alımı düşmüş çünkü pompam az sağdığı için süt bırakamıyorum zaten bu pompayıda almadım bırısı yardım olsun dıye vermıstı :KK43: ıhtıyacım var acil dediğim halde kimse tenezzül edip cevap dahi vermedi herkes daha fazla verene satma derdine düşmüş bu sitede kimse ihtiyacı olana vereyim 5-10 lira aşağıda olsun ama zor durumda kalmasın minik bebekler sevap işleyim demiyor bedava bişey istemiyordum sadece yardımcı olmanızı istemiştim fiyatta ne kadar yazık...

canım burda o fiyata satan arkadaşlar var onlara mesaj atsana :KK43::KK43:

merhaba. inşallah geç olmamıştır umuduyla yazıyorum. hani belki sağmaya devam ederseniz sütünüz artar ya onun için. bu paylaştığım resimdeki de süt pompası ve inanılmaz güçlü çekiyor. ben enfeksiyon geçirmiştim emzirirken o zaman kullandım bunu dünyanın parasını verip kiralanan süt pompaları kadar işe yarıyor.göğsümde biriken iltihaplı ve sertleşmiş sütü dağıttı.

ben medela da kullandım inanın onu aratmaz. ve çok ucuz 5-7 tl arası eczanelerde satılıyor. bebe.... gibi bişeydi markası

Son düzenleme:
işte çoook işe yarayan süt pompası...

Eklentiler

• $tombik-0809-tirle-gogus-pompasi-manuel-500x500.jpg
    $tombik-0809-tirle-gogus-pompasi-manuel-500x500.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 72
X