• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Medela mini elkt.

cherryfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
542
0
96
42
İstanbul
$medela.JPG

Merhaba,

Çalışmaya başlamadan 2 ay önce bu ürünü aldım. 5-6 sağım yaptım. Biraz takıntılı bi tip olduğumdan :) aklımda Avent kaldığı için onuda aldım.

Bu ürünü isteyen olursa satmayı düşünüyorum.

Hijyenik koşullarda kullanılmış ve saklanmıştır.

Arasında fark var mı diye merak edenler,

Avent daha sessiz ve daha az acılı ,

Medela biraz daha sesli ve masaj başlığı olmadığı için biraz daha acılı.

Ancak ikiside aynı miktarda süt çıkarıyor.

Bende sıfır satılık Avent'te var bu hediye geldi bana,elimde 2 tane oldu aynı üründen , satıyorum ,isteyen olursa onuda verebilirim. Onunda ilanı mevcut

Pompa benim bebeğimin vazgeçilmezi. :) emzirme odalarında insanlar bebek emziriyor ben pompa yapıyorum :( Ama iyiki bu ürün yapılmış.Heryerde yanımda.

Çalışan ve bebeği emmekte zorlanan anneler her yolu deneyin pompayla çekin biberonla verin !

bende almak istiyorum özel msj hakkım yok eğer sizin varsa özelden cep numaranızı gönderin hemen irtibata geçelim net.e cepten giriyorum mail bakamıyorum sadece burayı takip edebiliyorum o yüzden mail adresinizi göndermezseniz sevinirim en kısa zamanda alışverişimiz tamamlamak ümidiyle :)

bende almak istiyorum özel msj hakkım yok eğer sizin varsa özelden cep numaranızı gönderin hemen irtibata geçelim net.e cepten giriyorum mail bakamıyorum sadece burayı takip edebiliyorum o yüzden mail adresinizi göndermezseniz sevinirim en kısa zamanda alışverişimiz tamamlamak ümidiyle :)

Mesaj alabiliyor musunuz?

Emzirme döneminde bebeğinize ek muhakkak Pompa kullanın sütünüz artsın! SIFIr gibi ürün ikinci el fiyatına alın kullanın.

Başkasından alınmış 2. el ürün satılmaya çalışılmıyor kendi ürünüm.5 kere en fazla kullanıldı . Garantisi var.

, süt artırmak isteyenler, Bebeğine süt sağmak zorunda olanlar, MEDELA tavsiye edilen marka.

Para vereceksiniz araştırarak alın.!

Back