Bebek İkinci El Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası kutulu ve garantili

90 tl den verebilirim. Ben 150 tl ye aldim kullanamadim malesef. Ama biberonunu kullandim.almak isteyen dar uclu herhangi bir biberonla kullanabilir

satamıyosun canım ya canını sıkmak istemem ama :))
kaç aydır duruyor bir sitede benim pompa alan yok
ölü fiyatına isteyenden çok 50 tl fiyat veriyor adam o paraya vericeğime evde beklesin daha iyi

keyifleri bilir:) 180-190 tl ye sıfırını alsın isteyen. bizde zorlama yok. herkesin kendine göre sebebi var işte. onlar da 2. el gözüyle bakıyorlar. oysa ki yepyeni...pazarlık payı da bırakmıştım ama artık hayırlısı..çocuk düşünüyorsan bekletmek en iyisi zaten. ama ben düşünmüyorum ikinciyi..

merhaba,
pompa halen satılık mı? pazarlık payı var demişsiniz. ne kadar olur en son? mail adresinizi verirseniz ordan konuşabiliriz.

merhaba,
pompa halen satılık mı? pazarlık payı var demişsiniz. ne kadar olur en son? mail adresinizi verirseniz ordan konuşabiliriz.

Kizlar medelanin gogus pompasi cok kullanisli ve cok basarili sagiyor ben kullaniyorum, bendeki ucuncu kusak bi pompa arkadastan aldim ama tik demedi saglammis tavsiye ederim yani. Ben burcok insann aksine hem biberonla hemde memeden anne sutu veriyorum ikisinden de iciyor ne kadar sakinirsaniz memeyi birakir vs diye o kadar biraknaya yakin oluyor bebek. Bu aralar istahsiz kizim ikisini de istemiyor o ayri. İdrar yolu enfeksiyonu olmus garibim antibiyotik kullaniyor.
Sagarak vermenin avantaji bebegin ne kadar ictigindn emin oluyorsun ben iki ogunu mutlaka sagarak veriyorum yuzyirmiser cc sagip iiciriyorum , dort kere memeden , bir iki ogun de mama iciyor idare ediyoruz bu araa kizim ucbucuk aylik,

canım malesef ben de sütüm olmadığını farkettim bu pompayı kullanarak. boşa almış oldum ama pompa sayesinde sütümün çok azaldığını anladım bu da bişey:)

arelinannesi, 70 tl den verebilirim.

merhaba pompa elinizdemi hala satıldı mı yoksa ? biberonunu göndermiyormusunuz ? son fiyat ne diyosunuz ?

merhaba, kusura bakmayın tatil dolayısıyla bakamamıştım foruma. pompa duruyor. biberonunu da isterseniz verebilirim duruyor o da. 70 tl yaptım en son.

Merhaba,
Bende de milkway mini elektrikli süt pompası var. Kutulu ve garantili. 2011 Nisan ayında almıştım galiba. 3-5 kez kullandım. İsteyen olursa ben de 70 TL 'ye verebilirim. Tabi öncelik against arkadaşımdadır :)

plumgoat buradan kimse göremez konu açıp oradan yazarsan daha iyi senin için...

hayırlı olsun o zaman :)

teşekkür ederim against ama beklediğim gibi olmadı yaa.. medela acıtıyordu falan ama daha fazla süt gelıyordu sanki bilemedim çok az süt geliyor canım sıkıldı.... medelayı tekrar denemek istiyorum elindeyse 50ye vermeyi düşünürmüsün ?

size de soruyorum 50 tl ye verirmisiniz acil bulmam lazım zor durumdayım özel mesaj hakkım yok

against 60 liraya ben alabilirim düşünürsen!bende yakında işe geri döneceğim ve pompoya ihtiyacım var!zaten oğlumda zaman zaman göğsümü almıyor!ihtiyacım var

arkadaşlar 70 tl son fiyat vermiştim. çünkü 150 tl verdim ben de ve hiç kullanamadım beni de anlayın lütfen
yanında paketini hiç açmadığım lansinoh göğüs pedini hediye edebilirim 60'lı. fiyatı 10 tl nin üzerinde zaten..

fatomm aynı anda yazmışız. ama dediğim gibi. pede ihtiyacın varsa 60 tlye geliyor pompa:)
naila özel mesaj atamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…