Bebek İkinci El Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası kutulu ve garantili

ardita_arban ve sonsuzluk2644 ne demek istediğinizi anlamadım. lütfen ciddi ilgilenenler yazsın...

malesef sinopee hiç kullanamadım zaten içime oturdu. son fiyat olarak 70 yapmıştım. göğüs pedi de elimde kaldığı için hediye veriyorum

arkadaşlar almak istiyorum deyip, sözleşip sonra ses seda çıkarmayanlar oluyor. sözleştiğimiz için diğer talipleri de geri çevirmiş oluyorum.
ama malesef iyi niyetim suistimal ediliyor. fenalık geldi artık ilk ciddi isteyene satacağım.

merhaba,

acaninizi sikmislar galiba. ciddi talibim diyeyim :KK3: fotograflarini gorebilir miyim. yakinda ise baslayacagim icin elektrikli pompa almam gerekecek. medelanin da iyi oldugunu okudum forumda. pek arastirma imkanim olmadi, cok sesli oldugu dogru mudur?

merhaba,

acaninizi sikmislar galiba. ciddi talibim diyeyim :KK3: fotograflarini gorebilir miyim. yakinda ise baslayacagim icin elektrikli pompa almam gerekecek. medelanin da iyi oldugunu okudum forumda. pek arastirma imkanim olmadi, cok sesli oldugu dogru mudur?

arkadaşım çok güzel bi ürün ben kesinlikle tavsiye ederim i arkadaş resmen bedavaya veriyo yani kaçırmayın derim ben 170 tlye aldım bu 2. el topiğini yeni keşfettim okadar üzüldümki verdiğim paraya allahtan çok memnunum benim en büyük yardımcım oldu kızım emmediği anlarda sağıp verdim göğsüm yara oldu sağıp verdim 5 dkda 100cc çıkardığını bilirim yani çok pratik
valla bu fiyata almayan arkadaşlara şaştım kaldım ben olsam havada kaparım

Bende çalıştığım için sütümü hergün sağıyorum. 2 adet elektrikli göğüs pompam var. Avent ve medela. ikisi de çok güzel ama inanın medela çok daha iyi çekiyor ve sütü arttırıyor. Nacizhane deneyimimdir.

X