• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi medela marka pompa hakkında acil...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
arkadaşlar merhaba. medela süt pompası hakkında geçenlerde de bir sorun yaşamıştım. sonra düzeldi ama gene sorun yaşıyorum. Süt pompanın motoruna kaçıyor olabilir. bunu nasıl düzeltebilriz. servise gönderip onu bekleyecek kadar zamanım da yok. Çalışıyorum ve eve süt bırakmam lazım. çünkü kızım ek gıda konusunda sıkıntı yaşıyor.(alerji sıkıntısı) doktor sadece anne sütü dedi. O yüzden çözüm önerileriniz var mı ne yaapbilirim?
Şu an ortalama 20 ml bile çekmiyo:( Nolur fikirlerinizi bekliyorum. Kızım aç kalmasın:(

canım bu bir sorun bunu en iyi servis çözebilir
bence sen bir tane idarelik uygun bir pompa al ve onu servise gönder

ben de st sagdıgım donemde birden bire makinemin garip sesler cıkardıgını ve emis gucunun cok cok azaldıgını fark etmistim.Biraz arastırınca bunun sebebinin motordaki birikintiden olabilecegini(sutun yagı gibi) ve temizlenince sorunun cozulecegini ogrendim.İlk once ispirto alıyorsun(yada eczanede satılan saf alkol).Makine calısır vaziyetteyken motor kısmına giden yerden ispirtoyu akıtıyosun ve 4-5 dk calıstırmaya devam ediyorsun,sonra bir daha alkolu akıtıp yine bosa calıstırıyosun.Amac sutun gectigi yerdeki yag birikintilerini cozerek temizlemek.Umarım isine yarar.

ben de st sagdıgım donemde birden bire makinemin garip sesler cıkardıgını ve emis gucunun cok cok azaldıgını fark etmistim.Biraz arastırınca bunun sebebinin motordaki birikintiden olabilecegini(sutun yagı gibi) ve temizlenince sorunun cozulecegini ogrendim.İlk once ispirto alıyorsun(yada eczanede satılan saf alkol).Makine calısır vaziyetteyken motor kısmına giden yerden ispirtoyu akıtıyosun ve 4-5 dk calıstırmaya devam ediyorsun,sonra bir daha alkolu akıtıp yine bosa calıstırıyosun.Amac sutun gectigi yerdeki yag birikintilerini cozerek temizlemek.Umarım isine yarar.

sen de işe yaradı mı peki? makine eski haline döndü mü?
Ayrıca ispirto yanmaya neden olabilir mi?

Son düzenleme:
bende ise yaradı,hemen anında makinem eskisi gibi calısmaya basladı.Bir iki ay sonra sorun tekrar edince yine aynı yontemle temizledim ve yine ise yaradı.İspirto yanmaya neden olmaz(tabii atesle temas ettirmedigin surece,ama makineni niye atesleyesin ki :) )

aynı sorunu 1 hafta önce ben yaşadım. madela nın servisine gittim. parçalarını yıkayıp kurutmamı ve 15 dakika makinayı boş şekilde çalıştırmamı söyledi. süt kaçmıştı. dediğini yaptım düzeldi:)

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. dediklerinizi uyguladım ama tam anlamıyla düzelmedi sanırım. 20 ml çıkarken şimdi 90 ml kadar zar zor çekiyo. ama çekim kuvveti halen eskisi gibi değil:((( olmazsa bu şekilde idare edip yazın servise gönderebilirm..

servise değilde bakırköyde merkezi var ben oradan almıştım bir kere benimkide arızaland 2-3 günlüğüne serviste kaldığı sürece yedek veriyorlar

Back