Bebek Beslenmesi medela elektrikli süt pompası kullananlar???????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

chndry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
131
0
46
İzmir
yeni aldım ve dün denedim 50 cc geldikten sonra süt gelmedi biraz bekledimm gelmeyince kapadım daha sonra elimle sıktığımda hala süt vardı...kullananlar göğsü tamamenn boşaltığını söylüyordu ama ben mi hata yapıyorummm beklemem mi lazım acaba...kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirimmmmmm..........

ben de kullanıyorum ve hiçbir zaman tam boşalmadı göğsüm. bende ben sağamıyorum zannediyordum.

Ben sene kadar kullandım ilk zamanlar 60 cc den fazla çıkmıyodu ben sağamıyorum sanıyordum ama bebekte doymayınca sütümün bukadar olduğunu anladım ama 60 cc 2-3 saat arayla sağınca geliyodu,birde aparatı göğüs ucuna iyi yerleştirmek gerekiyor kahverengi kısım tamamen içinde olacak ve hiç hava almayacak iyi vakumlamadığı zamanda süt az gelir.süt sağarken 5 dk sonra geliyor 15 dk sağdıktan sonra diğer göğüse geçersiniz onuda 15 dk sağın buarada diğer göğüs dolar sona işlemi tekrarlayın.her göğüs için yarım saat sağma işlemi uygulamış olursunuz bunu deneyin birde....

ben de kullanıyorum ve hiçbir zaman tam boşalmadı göğsüm. bende ben sağamıyorum zannediyordum.

ala alaa almadan önce yorumları okumuştum 15 dakikada göğsü bboşalttığını yazmışlardı şaşırdımm vallaaa.....

bi kere de bekleyerek denicem bakalım nasıl olacakkk

Merhaba bende medela kullandım ve çok memnun kaldım. hiçbir pomba göğsü elle sağılan kadar iyi boşaltamaz en iyi sağma yöntemi elle sağmadır ama bu ilem uzun sürdüğünden pompalardan yardım alıyoruz elle sağmak hem uzun süren hemde daha yorucu bir itir birde risklidir yani süt keseciklerini fazla sıkarak zedeleyebilirsiniz elle sağmayı iyi bilmek lazım nereden tutalacak nasıl sağılacak ben bu konuda çok araştırma yapmıştım ve en iyi yöntemin makine kullanılarak yağılacağına karar verdim. Tabi karar senin kararın ama istiyorsan önce makine ile sonra elle sağabilirsin.

Ben de medela kullanıyorum ama nedense alışamadım, normalde sütüm var iyi biliyorum ama onunla sağınca 100 cc yi geçemiyorum

Bende bu konuyla ilgili acil yardım istiyorum arkadaşlar banada bi lansinoh markasının manuel pompasını bir de medelanın elektirkli pompasını önerdiler hangisini alacağıma karar veremedim tecrübbeler beni,m için önemli :))
şimdiden teşekkür ediyorum Sevgiyle kalın....

ben medela değil de sante marka kullanmıştım memnun da kaldım ama her göğüzü on dakikadan fazla bu tarz makinelerde sağmamak gerekiyor ve 2 saatte bir tekrar sağmak lazım.ama söyliyim sadece makine de sağmak zamanla sütü azaltıyor.bebeğin emmesine benzemiyor.

Ya bi yardim edin benim gogus pompam durup dururken calismamaya basladi.elektrik var calisiyo ama pompalama yapmiyo.kafayi yiycem.durduk yere calismamaya basladi.bebegim 8 aylik ama beni emmiyo.cok Üzgünüm ya.bu ikinci makine.oda ayni sekilde bozuldu.nolur yardim edin ya.sutum az da olsa var.ama cocugum emmiyo. Cok uzuluyoorum.cok kötüyüm ya

merhaba arkadaşlar. medela elektrkli süt pompamı satıyorum. yeni gibi. zaten çok az kullanabildim. harika bir ürün. tavsiye ederim. 250 liraya düşünüyorum. pazarlığa açığım.

Uzun zaman oldu ama cok net hatirliyorum. Pompayi gogus ucuna hava almayacak sekilde yerlestirmek gerekiyor. Derece derece arttirarak gidiyorsunuz. Ben her derecede yaklasik 2 3 dakika kadar sagarak arttirirdim. Ve her sagdigimda her gogus icin yaklasik 30 dk harcardim. (oglum 11 aylikti basladigimda sagmaya, dolayisiyla sutum eskisi kadar cok degildi) ilk dakikalarda yavas gelir sonra acilirdi.
Bittigini gorene dek sagarsaniz tamamen bosaltiyor, ama aradaki yavaslamalar sizi aldatmasin sagmaya devam edin. Yavasladiktan sonra bitti diye dusunmeyin tekrar artabiliyor. Bos olsa bile 1 dk sagardim emin olmak icin.
Sutunuz bol olsun insallah :)
Bebeginizi saglikla buyutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…