deniz-nehir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2007 219 1 116 İstanbul 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #21 byd .!.: deniz-nehir .!.: simokinle beraber alırım :)[ hem medela hem smokin 60 a olmaz ama smokini yurtdışından getirtmiştik gerçekten çok kaliteli ve sadece yarım saat giydi oğlum :) Genişletmek için tıkla... tamam peki ikisi kaça olur Genişletmek için tıkla...
byd .!.: deniz-nehir .!.: simokinle beraber alırım :)[ hem medela hem smokin 60 a olmaz ama smokini yurtdışından getirtmiştik gerçekten çok kaliteli ve sadece yarım saat giydi oğlum :) Genişletmek için tıkla... tamam peki ikisi kaça olur Genişletmek için tıkla...
byd Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.101 11 318 Muğla 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #22 deniz-nehir .!.: byd .!.: tamam peki ikisi kaça olur Genişletmek için tıkla... medela 60 zaten sımokini de 60 a vereyim size 120 olsun.uygun mu size? Genişletmek için tıkla...
deniz-nehir .!.: byd .!.: tamam peki ikisi kaça olur Genişletmek için tıkla... medela 60 zaten sımokini de 60 a vereyim size 120 olsun.uygun mu size? Genişletmek için tıkla...
byd Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.101 11 318 Muğla 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #23 olumlu yada olumsuz bişey söylersen sevinirim çünkü sürekli soran oluyor canım:44: almayı düşünüyosan anlaşırız
olumlu yada olumsuz bişey söylersen sevinirim çünkü sürekli soran oluyor canım:44: almayı düşünüyosan anlaşırız
deniz-nehir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2007 219 1 116 İstanbul 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #24 byd .!.: olumlu yada olumsuz bişey söylersen sevinirim çünkü sürekli soran oluyor canım:44: almayı düşünüyosan anlaşırız Genişletmek için tıkla... Pardon işyerindeyim arada bir bakabiliyorum , 100 yapamazmıyız ikisine kargo ücretini de düşününce 100 bana uygun gibi geldi ne dersin
byd .!.: olumlu yada olumsuz bişey söylersen sevinirim çünkü sürekli soran oluyor canım:44: almayı düşünüyosan anlaşırız Genişletmek için tıkla... Pardon işyerindeyim arada bir bakabiliyorum , 100 yapamazmıyız ikisine kargo ücretini de düşününce 100 bana uygun gibi geldi ne dersin
byd Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.101 11 318 Muğla 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #25 deniz-nehir .!.: Pardon işyerindeyim arada bir bakabiliyorum , 100 yapamazmıyız ikisine kargo ücretini de düşününce 100 bana uygun gibi geldi ne dersin Genişletmek için tıkla... peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak?
deniz-nehir .!.: Pardon işyerindeyim arada bir bakabiliyorum , 100 yapamazmıyız ikisine kargo ücretini de düşününce 100 bana uygun gibi geldi ne dersin Genişletmek için tıkla... peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak?
deniz-nehir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2007 219 1 116 İstanbul 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #26 byd .!.: peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak? Genişletmek için tıkla... Ben Kocaelindeyim kargoyu da öğrenirseniz çok iyi olur. Size mail attım oradan devam edebilir miyiz
byd .!.: peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak? Genişletmek için tıkla... Ben Kocaelindeyim kargoyu da öğrenirseniz çok iyi olur. Size mail attım oradan devam edebilir miyiz
deniz-nehir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2007 219 1 116 İstanbul 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #27 byd .!.: peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak? Genişletmek için tıkla... sizi msn ye ekledim hesap numarasını falan oradan alıyım isterseniz ben de size adresimi veriyim
byd .!.: peki 100 olsun ozaman.kargo fazla tutmaz gerçi ben öğrenirim sizin için.nerdesiniz şehir olarak? Genişletmek için tıkla... sizi msn ye ekledim hesap numarasını falan oradan alıyım isterseniz ben de size adresimi veriyim
byd Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.101 11 318 Muğla 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #28 deniz-nehir .!.: Ben Kocaelindeyim kargoyu da öğrenirseniz çok iyi olur. Size mail attım oradan devam edebilir miyiz Genişletmek için tıkla... tamam ben öğrenirim kargoyu.mail gelmedi.. :44: adresim ; beydackr@hotmail.com
deniz-nehir .!.: Ben Kocaelindeyim kargoyu da öğrenirseniz çok iyi olur. Size mail attım oradan devam edebilir miyiz Genişletmek için tıkla... tamam ben öğrenirim kargoyu.mail gelmedi.. :44: adresim ; beydackr@hotmail.com
byd Guru Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 1.101 11 318 Muğla 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #29 tamam adresi yollarsanız bende eklerim sizi msn.e
S saimeari Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2011 674 29 318 Sakarya 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi svgptrcg #30 smokini bana 70 dediniz aynı anda buraya 50 ye anlaşmışsınız.uygun bir fiyata inseydiniz oyun halısı ve smokini alacaktım
smokini bana 70 dediniz aynı anda buraya 50 ye anlaşmışsınız.uygun bir fiyata inseydiniz oyun halısı ve smokini alacaktım